Jump to content

Photo

CLINIQUE komplet za mastno kožo

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 18 October 2006 - 01:32 PM

Liqiud facial soap

water, sodium laureth sulfate, lauramidopropyl betaine, cocamidopropyl hydroxysultaine, sodium chloride, sodium cocoyl sarcosinate, tea-cocoyl glutamate, butylene glycol, aloe barbadensis leaf juice, serenoa serrrulata, peg-120 methyl glucose dioleate, sucrose, menthol, hexylene glycol, polyquaternium-7, laureth-2, caprylyl glycol, sodium sulfate, edta, disodium edta, sodium benzoate, phenoxyethanol

Tonik

witch hazel, alcohol denat, water, salycylic acid, butylene glycol, disodium edta, benzalkonium chloride, CI 15850, CI 15510, CI 60730

Dramatically different moisturuzing gel

water, dimethicone, isododocane, butylene glycol, bis-peg 18 methyl ether dimethyl silane, glycerin, laminaria saccharina extract, lactobacillus ferment, polygonum cuspidatum root extract, saccharomyces lysate extract, cucumis sativus friut extract, hordeum vulgare extract, heliainthus annus, caffeine, trehalose, sodium hyaluronate, tocopheryl aceteate, chamomila recutita, polysilicone, silica, propylene glycol dicaprate, oleth-10, laureth-23, laureth-4, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp cocoplymer, carbomer, tromethamine, disodium edta, phenoxyethanol, methylparaben, CI 19140, CI 14700, CI 15985

ta komplet sem kupila v Mullerju, po priporočanju prodajalke hmm.gif ...v 2 tednih naj bi se mi pore vidno zožale...bomo videli...cena kopleta pa je 11.990 sit...ni poceni, ampak več ne vem kaj narediti s temi svojimi orjaškimi porami mad.gif cry.gif

IPB Image

• 0

#2 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 October 2006 - 05:44 PM

Milo je čisto navadna žajfa, katero dobiš lahko bistveno ceneje kot tole.

Tonik je alkoholna bomba.

DDMG mi je pa zelo všeč. Nemastna krema, ni K in s precej AOK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 18 October 2006 - 06:37 PM

ja sej prva dva mi za zdej nista bila nič posebnega...za kremo pa moram rečt, da mi zelo ugaja....kajti zadnji mesec sem uporabljala Neutrogenino, katera mi je zamastila obraz, vsa svetleča sem po njej, a tale Cliniqova pa niti malo....res je super....
  • 0

#4 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 October 2006 - 06:51 PM

verjetno se da kupiti posebej samo tazadnje, gel. a mogoče katera ve koliko stane?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 19 October 2006 - 07:21 PM

Mislim, da stane 125 ml različica (je na pumpico) približno 10.000 sit. Obstaja pa tudi 50 ml-ška različica (je pa v tubici).
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#6 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 November 2006 - 09:41 AM

QUOTE(sonchika @ 18. 10. 2006 - 17:44) View Post

DDMG mi je pa zelo všeč. Nemastna krema, ni K in s precej AOK.
V Cosmotu ( oops.gif ) piše, da naj bi vseboval UV zaščito 15, kako je s tem?

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 November 2006 - 09:45 AM

Ni zaščite.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#8 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 November 2006 - 09:54 AM

Ooo. Nimam besed. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 23 June 2007 - 11:51 PM

Ali so kje na netu napisane sestavine? Jaz jih nikjer ne najdem :-( Zanima pa me predvsem za DDML (podobno kot DDMG, le da ni gel ampak losjon). Hvala za pomoč!

Aja sonchika kaj ni odvisno, koliko alkohola je v toniku? Kaj to če je na drugem mestu, pomeni, da ga je več kot če bi bil kasneje? Ker jaz sem slišala, da ga je notri le toliko, da raztopi salicilno... Hm....
  • 0

#10 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 June 2007 - 08:30 PM

Lany, za salicilno raztopit res rabiš alkohol. samo je pa spet odvisno koliko. Lahko ga nalijejo samo kakšen procent, lahko pa tudi malo več. In tisto malo več ni ravno najboljše.
  • 0

#11 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2007 - 08:31 PM

Dramatically different moisturuzing gel, moja ljubaf... wub.gif

pa oprostite za tale ljubavni izpad /blush/
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users