Najprej treba povedati, da so embalaže v Sloveniji drugačne, kot na spletni strani (nekaterih odtenkov sploh na spletni strani ni, sploh onih z bleščicami). Meni sicer lepše, štirioglate, s srebrnim pokrovčkom (ki utegne biti malo štorast za držanje, ampak se ga navadi). Ne vem, čemu je to tako, ampak pač je. Poleg tega na embalažah niso napisani odtenki, to me tudi čudi. Cela zmeda. Drugače pa sem popolnoma navdušena nad laki, saj jih odlikuje izjemna obstojnost (tudi brez nadlaka), pri večini barv dosežemo že ta pravo barvo z enim nanosom (večinoma sta za to potrebna dva). Imam že 4 odtenke: Denim Chrome (najlepša temno modra barva ever), prosojno svetlo plavega s plavimi bleščicami (tega na spl. strani ni), Shiver (lepa metalno svetlo modra) in Just Kissed (prosojen, svetlikajoč z vijola odbleskom). Imajo kar pestro paleto barv, pogrešam seveda še več pestrosti, ampak je bilo za pričakovati, da bo pri nas spet okrnjena ponudba. No, kot sem že rekla, so eni izmed najbolj obstojnih lakov, kar sem jih imela. Se tudi zelo lepo nanašajo, čopič omogoča eleganten in natančen nanos, se tudi izredno hitro sušijo. So tudi cenovno zelo dostopni, manjši (10ml) stanejo 540 sit, veliki (14ml) pa 810 sit, v Nami (Lj). Priporočam, mene so očarali.

Ocena: 5
edit: ocene sicer v anketi ne morem več spremeniti, jo pa znižujem za 2 piki, torej lakom podeljujem oceno 3, saj me je prvotno navdušenje minilo - laki so pravzaprav neobstojni, hitro se začnejo krušiti - ne vem, kako so se mi sprva zdeli tako hudičevo obstojni...
.