* Nova razkošna formula vsebuje Revlonovo ekskluzivno tehnologijo LiquiSilkTM, ki prepoji ustnice s svileno obogatenimi vlažilci in vitamini, ter ustvari bogat, svilen in gladek nanos rdečila na ustnice.
* Ustnice imajo sijajen izgled in so navlažene ves čas, barva pa ostaja enakomerno nanešena in ne zbledi.
* Nova embalaža razkošnega videza s prozornim vrhom pokrova omogoča enostaven in pregleden izbor barve, hkrati pa poseben mehanizem preprečuje, da bi rdečilo potisnili predaleč v pokrov in ga razmazali.Kot ljubiteljica rdeče barve in Revlon kozmetike, je nakup šminke v odtenku Revlon red, bil zame obvezen.
Da so te šminke res obstojne, me je prepričala že mamina stara enakega odtenka, a z drugim imenom (China red), ki sem jo našla par mesecev nazaj.
Obstojnost artikla je fenomenalna! Zadeva je fino mazljiva in daje ustnicam, obstojnosti navkljub, prijeten občutek. Ni v stilu dolgoobstojnih šmink, ki ti zabetonirajo ustnice. Le-te ostajajo voljne.
Nanaše z izjemno lahko in preciznostjo. Zaradi močnega odtenka, si sama vendarle pomagam malo z barvico. Ne v smislu, da ustnice obrobim, pač pa da naredim lepše linije z njo. Tudi čopič bi se v redu obnesel.
Prelivanje čez ustnice je miniminimalno, vidno le, če se močno približaš ogledalu in pri močnih odtenkih
Pri šminkah mi je prav tako ZELO pomembno, da nimajo nekega voskastega okusa kot ga imajo npr. L'Orealove. Lahko bi rekla, da je to zame najpomembnejša stvar, saj mi ni hujšega občutka kot neprijetnega okusa v ustih.
Moja embalaža zgleda tako:

Je fino masivna, a ne pretežka. Ob padcu na tla, se verjetno ne bi zlomila. Deluje mi elegantna.
Cena:
5,89 v Watsonu.
Ocena sestavin KLIKV mojih očeh si ne zasluži drugega kot debele petice! Verjetno bom vzela še kakšen odtenek.
Toplo priporočam!