Spet eden izmed izdelkov od Tigija, ki me je popolnoma očaral in ki bo pri meni ostal vsekakor od zdaj naprej nepogrešljiv pri negi mojih las. Potrebovala sem dobro toplotno zaščito (si redno feniram lase, tudi likam..... prej je to nalogo opravljal Hot Glatt od L'Oreala, pa sem se ga naveličala) in uv zaščito. S&S je torej bil kot nalašč primeren za sprobat. Slišala sem tudi pohvale in torej me ni blo treba pretirano več prepričevat. S tem izdelkom sem zadela v polno. Nudi mi dobro zaščito, mi lase fino zgladi in odišavi ter mi jih popolnoma nič ne obteži ali zmasti. Vonj (ki mene spominja na vonj Self Absorbed linije, sploh šampona..... taki bonbončkasto, a rahlo citrusni vonj) bi za moje pojme lahko bil malo bolj obstojen, saj si las naslednji dan nisem več vohala po S&S kremi. Je pa res, da je zadosten že minimalen nanos, namreč krema je izredno zanimive konsistence..... svilena, redkejša..... za dolge in goste lase dovolj že za malo večji lešnik..... je namreč izredno, izredno mazljiva. Razmažem v dlani in potem nanašam na mokre lase (skoraj do lasišča). Naslednji dan sem si malo osvežila lase z kremo pred likanjem in je tudi v ta namen zadeva krasna..... res jih kar osveži, kot da bi si jih spet oprala in posušila. Tako fino mehki so, pa vseeno nekako res bolj kompaktni..... dovzetni za kakšno oblikovanje..... da se kam premaknejo. No, zame resnično super reč.
Embalaža je Tigijevsko lepa, temno vijolična (tudi krema je temno vijolične barve), 200ml, 2900sit v frizerskih salonih..... kjer držijo Tigi.

Ocena: 5
.