Jump to content

Photo

Anticelulitne hlace oz. nogavice od Afrodite

• Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 Klara

Klara

sramežljivec

• Člani
  • 23 posts

Posted 16 August 2006 - 01:46 PM

Ali jih katera ima?
Pa zanima me ce se lahko perejo?
  • 0

#2 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 August 2006 - 02:33 PM

Po moje se lahko perejo. Jaz jih imam, pa jih ne nosim, ker so preozke. In potem me vse tišči in boli.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 16 August 2006 - 03:28 PM

Lahko se perejo na roke. Pazi, ker ful puščajo barvo! Sem mela cel škaf temno vijolien.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#4 spelca

spelca

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 16 August 2006 - 05:35 PM

a pa kej pomagajo te hlace? Ce jih imas na primer pri teku, a se pozna kaksna razlika
  • 0

#5 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 17 August 2006 - 08:41 AM

Meni se zdi, da ja. Jaz sem sicer telovadila v njih bolj redko, sem pa se redno mazala s cecropijino kremo, pazila na prehrano in pila dosti vode. Tudi gibala sem se veliko (ampak ne v hlačah).
Oblekla sem si jih zvečer in jih imela oblečene med spanjem. Zjutraj je bila koža ful lepa (lepša, kot pa takrat, ko sem nanesla samo kremo in nisem oblekla hlač).
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#6 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 17 August 2006 - 12:40 PM

Ja pa ko si jih daš gor je priporočljivo telovadit al pa migat vsaj eno uro. To sm si js kupla prejšnji teden (pa kremo tud) sam sm si (js ko js rolleyes.gif) kupla prevelke!! evil.gif Zej pa ne vem ke mam račun una prodajalka smotana mi jih pa brez ne bo hotla zamenjat evil.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#7 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 17 August 2006 - 12:44 PM

Vprašaj sonchiko, če bi ji odgovarjale tvoje. Ona si je kupila premale, pa bi ji tvoje mogoce odgovarjale, tebi pa njene.
  • 0

#8 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 August 2006 - 01:33 PM

Moje so bile tiste največje (se mi zdi). Samo so tako zelo ozke... Kot da imam 100 kil. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#9 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 17 August 2006 - 05:36 PM

Meni se zdi, da so mi pomagale. Namazala sem se s Cekropija gelom, oblekla te hlače in telovadila pol ure, potem pa šla še spat v njih. So pa res zelo tesne. Zdaj sem se polenila in jih že nekaj časa nisem mela na sebi, ker mi je tudi Cekropijinega gela zmanjkalo, denarja pa ni... sad.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 August 2006 - 06:25 PM

A ni blo enkrat govora o tem, da ti zilice pokajo v teh hlacah? In se ti nardijo pol na nogah tiste vllke vidne popokane zile pod kozo...kot krcne zile? Js ze vem da so se mi kdaj nardile od pretesnih strampelc...
  • 0

#11 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 17 August 2006 - 08:33 PM

Js buša ... komi zdej sm vidlazamisel od Fabulous ... no pa sej zej je vse ok, ker sm takoj, ko sm tuki napisala komentar šla prepričat mami, da mi jih je šla zamenjat, ker na žalost njo prodajalke jemlejo resneje od mene evil.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#12 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23394 posts

Posted 18 August 2006 - 11:33 AM

QUOTE(izabela)
A ni blo enkrat govora o tem, da ti zilice pokajo v teh hlacah? In se ti nardijo pol na nogah tiste vllke vidne popokane zile pod kozo...kot krcne zile? Js ze vem da so se mi kdaj nardile od pretesnih strampelc...

Jaz sem na nartu opazila, da so mi ratale bolj vidne tiste tanke rdečkaste žilice. Verjetno je blo res zaradi teh hlač, ker ji pred in po nošnji nisem več opazila.
  • 0

#13 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 18 August 2006 - 12:43 PM

Jaz nisem opazila nobenih spremeb, pa sem kar nagnjena k temu. Je pa res, da sem si hlače odrezala pod kolenom in sem v njih redko telovadila.
  • 0

#14 cokolina

cokolina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts
  • Interests:psihologija, zdravje, knjige, aktualnosti, zanimivosti<br /><br /><br />aerobika, pilates, plavanje

Posted 21 March 2007 - 09:37 AM

kakšne velikosti pa imajo pri vas?

Tu u Kopru se mi zdi da je samo ena velikost.. hmm.gif
  • 0

#15 eleen

eleen

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 22 March 2007 - 08:45 AM

JAz sem jih kar pogosto nosila med telovadbo, a mi niso nič pomagale.
  • 0

#16 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 March 2007 - 12:05 PM

Meni bi ble v stegna premajhne. Tko da na žalost ne pride upoštev. Bi jih pa drugače mela.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17 cokolina

cokolina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts
  • Interests:psihologija, zdravje, knjige, aktualnosti, zanimivosti<br /><br /><br />aerobika, pilates, plavanje

Posted 12 April 2007 - 09:03 AM

jaz imam vsaj 15kg preveč.. in sem si kupila te hlače srednje velikosti, mislim da od 42-46 in so mi super.

Predvsem jih je tesni nanest na namazano vlažno kožo. Nanese se jih kot najlonke in treba imet kar nekaj moči v rokah in enakomerno jih vlečt gor.

Tudi jaz sem jih odrezala pdo kolenom in z njimi hodim na aerobiko. Predvsem sem navdušena saj se v njih ful spotim,vlaga in vročina pa je pomembna za vpijanje kreme. Mogoče se potim več tudi zaradi cecropije.

Drugače jih pa ne čutim da jih imam na sebi. Telesu naredijo super obliko tudi.

Nevem če je katera da ji največja številka nebi odgovarjala, če meni odgovarja srednja.. rolleyes.gif

Mislim da so hlače super..po dveh tednih ki jih uporabljam z kremami imam super kožo, celulit še ne misli odit ampak je že to super začetek thumbup.gif
  • 0

#18 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 April 2007 - 11:47 AM

kok pa stanejo te hlače?
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#19 cokolina

cokolina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 18 April 2007 - 11:25 AM

jaz sem dala 10 evrov v Mullerju
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users