Jump to content

Photo

Valentinov napovednik

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#1 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 01 February 2005 - 02:18 PM

Ne spreglejte

Valentinov napovednik

lp
Damjan
  • 0

#2 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 13 February 2005 - 08:06 PM

evo ko je pa glih ta tema o valentinovem...pa mene zanima...ste bolj pristaši tega, da vas kdo razveseli ob nekem čist navadnem dnevu...al bolj tega, da vam za valentinovo kupi nekaj, ker pač nekako "mora"??
  • 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#3 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 13 February 2005 - 08:08 PM

Jaz sem za 20 dekc tiste mortadele s srčkom kadarkoli ;)

lp
Damjan
  • 0

#4 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 February 2005 - 10:04 PM

Jaz imam kar oboje rada biggrin.gif oops.gif
  • 0

#5 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 14 February 2005 - 06:55 PM

hmmm.... tuhta
  • 0
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..

#6 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 February 2005 - 07:15 PM

Danes sem poslušala po radiu, da na Japonskem izključno dekleta obdarujejo fante na valentinovo. Pa ne samo fante in soproge, ampak tudi prijatelje in celo profesorje. Zanimivo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#7 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 14 February 2005 - 07:19 PM

Sam se to se nam manjka biggrin.gif je res?
Tudi jaz vsem želim lepo Valentinovo , čeprav ga sama kaj posebej ne praznujem,dan kot ostali dnevi.
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#8 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 14 February 2005 - 07:25 PM

kriza..... mislim da ni večjega natega prodajalcev, kot je valentinovo in 8 marec...itd...kaj vem....bolje, da jutr komu kupm vrtnco k bo pol ceneje, pa še res mi bo vrjel/a da je iz srca....ne pa ravn na ta praznik, ker se pač vsi obdarujejo, ker so tko vidl na tv...pa ker je tko kao "prav"

kimMalČudna oops.gif

• 0

#9 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 14 February 2005 - 09:33 PM

To je pač praznik ustvarjen iz strani trgovske industrije.. samo je še vedno lepo, ko se nekdo spomni nate, ti podari vrtnico, mogoče napiše kakšen lep verz, ipd...

Čeprav bi to moralo biti del zveze ampak trenutno pač živimo v času, kjer naglica prevlada vse in nimamo časa za takšne malenkosti, še posebej če smo že dalj časa v zvezi. Zato smo pa lahko veseli, da taki prazniki obstajajo... smile.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#10 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 14 February 2005 - 09:46 PM

Sam res včasih ta praznik prav nekoga predrami, da se spomni na kakšno osebo. Jaz sem se danes slišala s prijatelco, ki je nisem slišala že več kot pol leta. Vse je le za neki dober...
  • 0

#11 JAGODA

JAGODA

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 580 posts
  • Interests:šport,živali, kuhanje...

Posted 18 February 2005 - 08:25 PM

ja no jst ga ne praznujm kot ne vem kva. mislm dubom kkšno vrtnco pa komu rečm da ga ma ful rada al pa kej. ampak to nrdim tut kk drug dan. pumoje je valentinovo lih za to da tiste k na to puzabjo-mislm na love. in tkrat se spomnejo
  • 0

#12 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 19 February 2005 - 06:03 AM

meni je fajn en tak dan za zaljubljene, čeprav je totalno skomercializiaran.
lepo je da se nekdo spomni nate na valentinovo, nevem.... s kakšno malenkostjo. zdi pa se mi malo mimo kupovanje vse sorte medvedkov in srčkov.
če sem iskrena sem bolj zadovoljna če dobim kar nekaj... kar tako, samo zato, ker me ima VSAK DAN RAD.

ljubite se... in svet bo lepši biggrin.gif
tinca
  • 0

#13 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 08 February 2009 - 01:15 PM

Malo obnavljam temo...

Meni se zdi, da kak prižgem radio samo še valentinov koncert tu, valentinovo to tu.. bljah. Mi gre že na k.

In sicer kaj boste letos podarile (če sploh kaj), kam boste popeljale svoje drage?
  • 0

#14 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 February 2009 - 01:18 PM

upam, da bo pozabu 14ga da je valentinovo in upam, da ga bova prespala haha.
valentinovo suks
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 08 February 2009 - 01:20 PM

Midva ne bova nič praznovala, mogoče bova šla na kakšno fajn kosilo,,, ampak to greva pač vsake toliko časa, ni treba praznikov za to. smile.gif
Komercialno se totalno pretirava s tem, res povsod ven mečejo to. Za letos smo se celo s kolegi menili, da se ga gremo napit doma za eno protiutež vsemu temu romantičnemu cirkusu. Upam, da bo kaj iz tega. tongue.gif
  • 0

#16 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 February 2009 - 06:02 PM

Nič ne pričakujem.

In nič ne bom dala.

V bistvu sem fantu še dolžna darilo za novo leto.

oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 08 February 2009 - 06:07 PM

biggrin.gif

Midva bova pa skuupaj! Samo midva, brez ostalih. Komaj čakam. oops.gif žrla bova čokolado pa tortilje, pa mogoče še načela njegovo zalogo borovničk biggrin.gif (to mu morm še predlagat) biggrin.gif
  • 0

#18 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 08 February 2009 - 06:31 PM

Men gre tole valentinovo kr precej na živce. Zdi se mi lepše , če nekomu nekaj podariš takrat , ko tega ne pričakuje ..na čisto navaden dan.Da ne omenjam vseh reklam in izložb v katerih je vse nekej povezano z valentinovim.Je pa zanimivo, kako si ljudje organizirajo ta dan,proti temu nimam nič, ampak uglavnem js tega ne maram.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#19 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 February 2009 - 06:36 PM

Mi2 tudi valentinovega, v smislu valentina ne bova praznovala.. Sam se bova pa na ta dan ful, ful razvajala, vrjetno šla kam na večerjo, spila kako flašo ali kej podobnega... Pa ne zaradi praznika, amapk zaradi tega, ker M. končno po dolgem mesecu pride nazaj domov in morva veliko stvari nadoknadit. smile.gif
  • 0

#20 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 08 February 2009 - 08:53 PM

Men pa niti ne gre na živce, se mi zdi čist fajn, če bi takrat kej dobila (ampak vem, da ne bom), alpa če bi mi kakšno presenečenje pripravil... Tako pa se pač nekak zmeniva, kaj bova; letos najverjetneje šla nkam za cel dan, se kopat pa savnat... itak bi šla enkrat v roku enga mesca, pač bova šla zdej drugo soboto, hehe tongue.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users