Nakupovanje pohištva
Posted 28 December 2004 - 01:30 PM
Trenutno z možem opremljava stanovanje. Gledala sem cene za kopalniške omare na internetu (konkretno OBI Nemčija) in so cene več kot pol nižje kot pri nas. A mogoče kdo ve, kakšno je stanje v Avstriji?
Ali pa tudi v Nemčiji?
Hvala in lep pozdrav,
Katarina
Posted 28 December 2004 - 02:00 PM

Posted 28 December 2004 - 03:38 PM
Ne vem, jaz še nisem tak daleč, tak da nimam kaj dost pojma. Samo pa dost folka poznam, ko si rihta stanovanje, pa moji stari si vikend rihtajo in to, pa nihče ne hodi več v Avstrijo nič nabavljat.
Posted 29 December 2004 - 07:09 AM

Veliko sreče!
Posted 29 December 2004 - 03:51 PM
nevem...pozanimaj se....
lp,
kimSkorNovoletna
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja

Posted 29 December 2004 - 10:55 PM
Identičen zložljiv kavč kot sem kupla v Ikei (gradec) in zanj plačala 220 evrov, so v Harvy Normanu prodajali po 160 000sit. Mojega smo zložili doma in ga pripeljali z avtom, drugi pa... razlika je bila zgolj v barvi prevleke. Kovinsko ogrodje je identično.
poglej si njihovo stran.
Posted 30 December 2004 - 01:21 PM
Posted 30 December 2004 - 02:15 PM
Jaz sem nad to kombinacijo pri nas obupala (skoraj). Ali je klasika in poceni ali pa lepo in moderno pa drago. Sem pa zasledila, da je pri Kranju velik salon Dolnov, ampak še nisem uspela do tja. Pohvalijo pa tudi eno prodajalno s keramiko malo pred Vrhniko (iz Ljubljane).
Če boš kaj šla, sporoči, kakšna je ponudba.
A ni to iskanje full zamudno? Pa po vsako stvar moraš v svojo trgovino, ker ni res dobre ponudbe na enem mestu (jaz se prav zato zanimam za Avstrijo). In preden vse to uskladiš! Jaz imam včasih občutek, da nikoli ne bomo prišli do konca.
Veliko sreče pri iskanju!
Katarina
Posted 01 January 2005 - 08:24 PM
Jaz sem nad to kombinacijo pri nas obupala (skoraj). Ali je klasika in poceni ali pa lepo in moderno pa drago. Sem pa zasledila, da je pri Kranju velik salon Dolnov, ampak še nisem uspela do tja. Pohvalijo pa tudi eno prodajalno s keramiko malo pred Vrhniko (iz Ljubljane).
Če boš kaj šla, sporoči, kakšna je ponudba.
A ni to iskanje full zamudno? Pa po vsako stvar moraš v svojo trgovino, ker ni res dobre ponudbe na enem mestu (jaz se prav zato zanimam za Avstrijo). In preden vse to uskladiš! Jaz imam včasih občutek, da nikoli ne bomo prišli do konca.
Veliko sreče pri iskanju!
Katarina
ja res je utrudno. mi zdej kuhno rihtamo pa smo gledsal mal u herviyu pa u gu8renju pa so zlo visolke cene

Posted 01 January 2005 - 08:27 PM
Posted 02 January 2005 - 11:40 AM
Za ploščice pa bi jaz če ti ni predaleč pogledala v tovarniški prodajalni gorenja, cene so ugodne, pa majo kar veliko izbiro.
Posted 02 January 2005 - 09:56 PM
odvisn kašnega "mojstra" maš in kam daš delat....moji starši prenavljal kuhinjo lai poleti....hm....blazno veliko kuhinjo z napo in pomivalnim koritom sta dobila tok pocen da nemoreš verjet....en fant jima jo je izdelu za 1/3 cene kuhinje ki bi ju pršla v trgovini....
tko da pomoje tud odvisn kašen "tišler" ti jo dela
lp,
kimMačkasta
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..

Posted 03 January 2005 - 08:23 AM
Posted 03 January 2005 - 02:42 PM
odvisn kašnega \"mojstra\" maš in kam daš delat....moji starši prenavljal kuhinjo lai poleti....hm....blazno veliko kuhinjo z napo in pomivalnim koritom sta dobila tok pocen da nemoreš verjet....en fant jima jo je izdelu za 1/3 cene kuhinje ki bi ju pršla v trgovini....
tko da pomoje tud odvisn kašen \"tišler\" ti jo dela
lp,
kimMačkasta
aqm pa je kvalitetno? a bi lahko dala naslov od tega mojsta?

Posted 03 January 2005 - 05:02 PM
in ni mojster ampak to dela doma za hobi

vem da se čudn sliš...ampak je "genij"
...
naslov lahko....morem mamo prašat...
naj ti pa povem da je tip iz savinjske doline

Posted 03 January 2005 - 05:58 PM
Prosim Kim praši za naslov...

Posted 08 January 2005 - 02:37 PM

Posted 08 January 2005 - 05:17 PM
in ni mojster ampak to dela doma za hobi

vem da se čudn sliš...ampak je "genij"
...
naslov lahko....morem mamo prašat...
naj ti pa povem da je tip iz savinjske doline
ja dej prosm upraši pol pa piši

Posted 10 January 2005 - 08:39 AM