Otvoritev kina XpanD
Posted 30 May 2006 - 08:40 PM
Prejšnji teden so v zabaviščnem centru Arena Vodafone live! odprli novo, prav posebno kinodvorano, imenovano XpanD.
V okviru otvoritve drugega dela centra je nova glavna pridobitev prvi digitalni kino v Sloveniji, prvi 3D stereoskopski kino v Sloveniji, prvi kino s posebnimi učinki, ki jih bo moč doživeti na posebnih sedežih in v okviru v dvorano vgrajenih elementov, opremljen pa je tudi z najsodobnejšim digitalnim zvočnim sistemom. Več o kinu in programu lahko najdete na spletnih straneh.
V razširjenem centru se zdaj nahaja poleg obstoječih dejavnosti še mediteransko-italijanska restavracija Casa nostra, Si.mobil LAB in sladki bar pred vstopom v kinodvorano.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 31 May 2006 - 06:20 AM

Posted 31 May 2006 - 07:16 AM

Posted 31 May 2006 - 07:21 AM
Digitalni projektor- my ass. Sicer bolje kot v Koloseju, vendar je tole bolj smrdelo po navadnem. Slika primerljiva z dvd-ripom, včasih je le ta še boljši.
Posebni efekti- no ja. Malo te guga, naprej, nazaj, levo desno. Na sedežu za glavo je luknjica skozi katero piha(če to zamašiš, hecno piska

Vsekakor sem pričakovala bolje kot to, nazadnje sem šla zaradi 'kvalitete' slike...
Posted 31 May 2006 - 09:34 AM

Posted 31 May 2006 - 01:38 PM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 31 May 2006 - 07:27 PM
sem se pa full nasmejala na račun Urškinega posta!

Put A Kilt On It!
Posted 31 May 2006 - 10:05 PM
Jaz bi tudi šla gledat. Samo ne vem, če bi se glih šla zmočit in uničit pričesko.

Vonj je tudi? Bi blo interesantno it gledat kakšen muvi s skretnim humorjem!

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 June 2006 - 07:03 AM

Posted 01 June 2006 - 08:51 AM
Včeraj sem šla gledat X-Man ... sedeli smo v drugi vrsti.
Razen tega da je bilo platno tako blizu, da sem si skoraj vrat spahnila, ker sem morala gledat tako gor in potem še slediti celotnemu dogajanju z obračanjem glave ... niti ni bilo tako slabo.
Platno je res tako blizu, da ko pokažejo obraz človeka, vidiš vse pore na obrazu. No to ima pa tudi en zelo velik plus: da se je Hugh Jackman spet slekel in sem vse njegove mišice opazovala z razdalje 2 metra (to je bil pa dejansko 3D občutek, saj ga je bil cel zaslon dost)

To razno tresenje, pihanje, megla in podobno ... pa saj ni tako slabo. Je res eno doživetje, čeprav moram priznati, da sem pričakovala več!!!
Tako da ogled priporočam (vsaj da potešite radovednost), samo res vam polagam na srce, v zadnjo vrsto, kjer so še ti efekti ... pa še to je po moje preveč spredaj ....
Put A Kilt On It!
Posted 03 June 2006 - 08:16 AM

Posted 03 June 2006 - 09:11 AM

Skor sm crknila od smeha, ko sem tole prebrala.

Posted 04 June 2006 - 11:32 AM
Prejšni teden sem si tekom rojstnega dne ogledal predstavo Možje X in sicer ob sedmi uri. Želel sem probati tiste sedeže, ki se premikajo v vse smeri. Ker nas je bilo sedem, smo izbrali drugo vrsto (nimam podatka, koliko sploh je sedežev s posebnimi učinki). Najprej sem iskal številke, ki so (potem, ko mi je povedal eden izmed že zbranih v dvorani) napisane na robu naslonjala za roko, ki je mimogrede narejen iz neudobne plastike in enega si ne moreta deliti dve osebi. V redu, predstava (105 min) se je začela. Najprej se mi je zdelo sumljivo, kako bom uro in tri četrt gledal v zrak a so se sedeži pomaknili nazaj, tako da sem lahko bral podnapise. Torej, o dišavah ni bilo ne duha ne sluha, prav tako zvočniki v sedežih niso delovali. Delovala je (nažalost) naprava, ki je vsake toliko časa "spustila" močam sunek vetra v vrat. Žgečkalniki so se vključili dvakrat in še to samo zato da so se, saj niso imeli blage veze s trenutnim dogajanjem v filmu. Pozitivno sem bil presenečen nad vetrom, meglo, in dežjem, bliskanje in posebni svetlobni učinki so bili prikazani zelo amatersko, saj sta že slika in dogajanje zelo svetla. Posebej bi pograjal pa zvok. Ne samo to, da se je vse godilo zelo potihem, ampak tudi to, da ko so osebe govorile se je zelo slabo slišalo, ko pa je bila akcija pa je bilo v redu. Torej, sami učinki na sedežih... KRNEKI. Res, ene štirikrat, največ petkrat te je vrglo naprej in potem nazaj, sami sedeži pa so se brezveze premikali v levo in desno, saj se v filmu ni nič pametnega dogajalo. Filma, če vam po pravici povem, nisem čisto razumel, ampak to ni point tega posta.
Moja ocena: 4/10.
Pojdite enkrat pogledat, mogoče pa boste pozitivno presenečni. Jaz, na žalost nisem bil.
Posted 04 June 2006 - 11:42 AM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 04 June 2006 - 02:10 PM

Posted 04 June 2006 - 02:15 PM

Pa ko ti kašlja za vrat? Super moram obvezno probat!

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 June 2006 - 02:47 PM

Posted 25 July 2006 - 12:18 PM

Sem šla gledat Grad Strahov, pa je začetek bil ok, potem proti sredini je blo pa kr neki... preveč otročje, pa tistga pevca so preveč forsirali (na koncu je izpadlo kot reklama za njihov nov cd).
Na začetku sem bila presenečena nad dežjem, efekti...potem je pa sedež rukalo na povsem neprimernih mestih in se sploh ni skladalo s tistim, kar si gledal. Je v Gardalandu veliko boljše!
Škoda mi je dat tok denarja za tako bedarijo... mogoče so drugi filmi boljši, ampak ne grem več tja...

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 August 2006 - 01:57 PM

Posted 15 August 2006 - 08:38 PM
xpand dvorana totalno zanic

Brezveze

Za tiste ki pa se niste bili pa nasvet-ce ne dobite sedezov z ucinki-potem se ne splaca dat 1500sit za karto.Je bolje da gres v Kolosej.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users