Jump to content

Photo

fotke

• Please log in to reply
31 replies to this topic

#1 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 10 May 2006 - 03:43 PM

men gre na živce ko hočte neki citerat pol pa use slike od tiste ženske ko je prlepla neki še zram date...dejte nevem...ful lepo ka si objavla...ne pa da serete po forumu s takimi dolgimi posti pa dolgimi slikami k je sam za u smeti...štekakte? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ps. brez zamere
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#2 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 10 May 2006 - 05:23 PM

Se strinjam s tabo. wink.gif
  • 0
IPB Image

#3 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 May 2006 - 06:33 PM

ja, men gre tut to na kurac, se posebi v modi ko se citiria 10 kopalk naenkrat, pol pa to se en drug citiria, pa za njim pol spet en itd... pol morm pa k en kreten misko dol rolat rolleyes.gif se je dost da recete nevem npr. 3ja slika, roza kopalke ermm.gif sej razumete. ne leti to na nobenga, primer sm dala iz glave 8)
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#4 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 10 May 2006 - 08:59 PM

Jah se jst tud strinjam. Pa mot me to, da pač ene osebe morjo čist ampak čist vsako stvar pokomentirat. Pač komentiraj tisto, kar ti je všeč... tisto kar ti pa ni pa pač ignoriraj. Ker na konc od teme ostanejo samo še komentarji, ki čist oblegajo eno bogo slikco. Preveč nepregledno in razvlečeno.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#5 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 10 May 2006 - 09:01 PM

ja kje so moderatorji? evil.gif evil.gif evil.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#6 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2006 - 09:49 PM

QUOTE(metal*girl)
ja kje so moderatorji? evil.gif  :evil:  :evil:

Da bi tebe malo ukrotili? twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2006 - 12:17 PM

No se strinjam s tem kar ste napisale. Preveč je komentiranja fotk !
  • 0
Viens, reste ici!

#8 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2006 - 01:02 PM

No nekaj sem ukrenla, upam, da bo delovalo biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#9 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 11 May 2006 - 01:50 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(metal*girl)

em a je kej narobe z mano biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?
  • 0

#10 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2006 - 01:52 PM

QUOTE(metal*girl)
QUOTE(Jenna)
QUOTE(metal*girl)

em a je kej narobe z mano biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?

No, včasih si kr malo predivja..... me je kr strah. IPB Imagebiggrin.gif:D

Drugače se pa tudi jaz strinjam glede citiranja. Sicer me ne moti, če se ena slika citira, ki ti je všeč..... ne pa 10 ogromnih.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#11 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 May 2006 - 02:15 PM

Ja, saj ni problem, če nekdo citira sliko, ki je naprimer tri strani nazaj ampak, da pa nekdo citira slike, ki so prilepljene v postu nad njegovim se mi pa zdi nesmiselno ..
  • 0
Viens, reste ici!

#12 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 May 2006 - 05:38 PM

sj to je ok če pač use zbrišete če ni fotke,da je bl pregledno ,sam useen,a ni mal dolgočasn če sploh ne slišš čist nubenih komntarjev,skoz sam slike... ermm.gif
  • 0

#13 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2006 - 07:38 PM

Šment. Tak pač je. Ker je preveč nabijanja postov za brezveze.
  • 0
Viens, reste ici!

#14 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 May 2006 - 08:38 PM

lol,djte no mal novopečeni moderatorji mal so vm krila zrastla,pa brez zamere ana,ne vzet osebno sam lej,pred to idejo smo se mel čist fajn tud če je bil kak komentar in to... in lih to je forum držal drgačnga od kšnga cosmo foruma,kjer če rečš 'B' pr kaki sliki ti dajo opomin in kazen in mal mn kokr da te banajo zarad tega ker kokoške nimajo kej za delat kokr špilat eno kao resno službo.
Djte no,mal se pokonc postavt mislm, da ni 3 svetovne,pa tud hitlerji niste da bi tkole resno držal vse skp pa kaznoval komentarje z brisanjem postov.
Fak of.
Mislm,da se bo marsikteri tud zdel tole mal čudno da bomo mel teme kot recimo;
-torbice
-pasovi
-majčke
... in bo, karaktiziram,dilema nalepla svojo majčko,pas,torbico,in je nekdo drug ne bo smel prašat kje jo je kupila,bla bla bla.
Res bom mela željo po obisku foruma.
Sj nj se briše res kšne nebuloze kot recimo da bo en med hlačami pisal o sadnm jogurtu sam ne mi pa bučk prodajat kle.
Pa še to-kje so ble te ideje pred dodeljevanjem nazivov moderatorjem?
Ni jih bilo.

Preveč se gibate psihično.Sj bo vse kul,tud če bo komentar več.In če bi se šlo s strani moderatorjev za resno nasprotovanje nabijanja postov,me,še 1krat poudrajam,zelo zanima,zakaj vas to ni motilo prej oz....saj vem,rekli boste,da prej ko to niste bili,niste mogli ukrepati,kar je en navadn bulšit-ker bi to lahko vseen povedali kaj vas moti kot to počnem zdaj jaz ,ko nisem moderator.Torej....
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#15 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2006 - 08:49 PM

Rea veš, da ni tota ideja na mojem zelniku zrastla..same so (ste) se pritožle in pol sem kao jaz izpadla bad moderatorka... No če pa se ne strinjate - umaknem pravila in potem svobodno pišite kaj hočete in potem, bo mela tema 50 strani in v tej temi boste našle samo 30 majc ostalo pa so komentarji. Kak hočete.
  • 0
Viens, reste ici!

#16 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 May 2006 - 08:54 PM

QUOTE(Anaa)
Rea veš, da ni tota ideja na mojem zelniku zrastla..same so (ste) se pritožle in pol sem kao jaz izpadla bad moderatorka... No če pa se ne strinjate - umaknem pravila in potem svobodno pišite kaj hočete in potem, bo mela tema 50 strani in v tej temi boste našle samo 30 majc ostalo pa so komentarji. Kak hočete.

Ana.
Letelo je na misli in ne nate.Na misli o tej ideji.
Meni je tud všeč,da obstaja en red in mir in lepota in čistoča foruma.
Zelo.In ne nasprotujem brisanju postov, če bojo skrenili s poti v tej smeri,da se bo med sandali pisalo o palerinah ... ampak,ne pa zdj rečt da se ne bo dalo/smelo POKOMENTIRAT SLIK!
To me je vrglo s tira. :!:
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2006 - 08:56 PM

Ja vem kaj misliš. Ampak veš kak je .. vredu je, če se ena punca pokomentira neko sliko .. ampak ni mi pa kul da naprimer TASH nalepi eno sliko in potem dve strani foruma poteka debata samo o tem .. vidiš to pa mene moti ...
  • 0
Viens, reste ici!

#18 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 May 2006 - 08:56 PM

Se strinjam z Reo ... nesmiselno se mi zdi, da obstajajo teme samo s slikovnim gradivom, kjer niso dovoljeni komentarji ... sploh ne vidim, kakšen je smisel/naloga te teme ... če dam konkretem primer:

V temi, kjer se razglablja o torbicah, se torej ne smejo limat slike in če reče ena, da ima doma tako in tako torbico, jo lahko samo opiše, ne sme pa zraven nalimat slike, ampak jo mora nalimat v povsem drugo temo? Ali pa če hoče neko dekle v temi s slikami vprašat kaj glede določene torbice na fotki ali pa preprosti pokomentirat, mora to storit v temi za komentarje (kjer sploh ni slike te torbice, ker ni dovoljena)??

Mislim ... ne tega vzet kot nek oseben napad al karkoli, ampak meni je to naravnost smešno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#19 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2006 - 09:00 PM

U ne, ne biggrin.gif . S tem sem htela samo eno stvar dosečt - da se nebi tolko razglabljalo ampak, da bi blo več slikovnega gradiva. Tak ko sem napisala že .. nekdo nalepi sliko nečesa in potem se o tem razglablja po dve strnai foruma ..
  • 0
Viens, reste ici!

#20 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 May 2006 - 09:01 PM

Ja pa zakaj je to problem? Bolj ko se razglablja, boljše je ... sej to je dejansko smisel foruma.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users