Jump to content

Photo

Psi ogrizli človeka

• Please log in to reply
36 replies to this topic

#1 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 16 March 2006 - 01:10 AM

Evo, kost za zgražanje o kužatih:

http://24ur.com/nasl...315_3070942.php

Trije psi so popoldan v Ljubljani napadli 35-letnega moškega in ga ogrizli. Policija je enega od psov ubila.

Na Viču v Ljubljani, na Oražnovi ulici, so trije psi vrste bulmastif napadli mimoidočega moškega in ga podrli na tla. Policijski patrulji, ki se je odzvala na klic, psov ni uspelo umiriti in odvrniti od napada, zato sta policista uporabila strelno orožje. Enega od psov sta ubila, druga dva pa ranila.

No ja ... slabo merijo. twisted.gif
  • 0

#2 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25519 posts

Posted 16 March 2006 - 09:00 AM

Kriza ... kaj pa je bilo s tipom ... so ga zelo poškodovali?
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 16 March 2006 - 12:54 PM

fak ej
pa kdo take napadalne pse sploh spušča prosto po ulcah???
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#4 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 March 2006 - 01:26 PM

Groza... premajhne kazni za spuščene pse....
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#5 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 March 2006 - 03:14 PM

Oražnova na Viču??? Tam pa moja najkolegica živi... Jo bo treba malo povprašat o tem...
Mislim, ni mi sicer jasno zakaj bi neki pes napadel človeka - verjetno je blo tudi kaj drugega vmes... No, ja, pes v mestu mora bit vseeno civiliziran in na vrvici (zato sem bolj mnenja, da psi niso ravna za v center). Ne vem, jst bi njihovega lastnika verjetno fino tožila. evil.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 March 2006 - 03:23 PM

Jaooo...nora ženska. Baje je mela že večkrat probleme s svojimi psi. Pa kot, da ne ve, da obstajajo nagobčniki za take pse, če jih drugač ne zna ukrotit. Baba zmešana.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#7 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 March 2006 - 03:35 PM

Lastnica je po moje kriva, ker ni poskrbela za pse. Tragično.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#8 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 16 March 2006 - 04:01 PM

pa ka si nor!!!!!!!!!
to se ni zgdilo prvič!!
pred leti je od kolega pes skočil njem v obraz in ga ugriznu za nos!(meu je šivan nos )
pol po tistem pa še njegovga fotra!
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#9 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 16 March 2006 - 04:07 PM

vsak norc že lahko ima psa
rolleyes.gif
potem pa ne znajo delat z njimi,jih socializirat,potem pa seveda najebe neka 3oseba in pa posledično seveda pes
  • 0

#10 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 March 2006 - 04:09 PM

QUOTE(crna)
Oražnova na Viču??? Tam pa moja najkolegica živi... Jo bo treba malo povprašat o tem...
Mislim, ni mi sicer jasno zakaj bi neki pes napadel človeka - verjetno je blo tudi kaj drugega vmes... No, ja, pes v mestu mora bit vseeno civiliziran in na vrvici (zato sem bolj mnenja, da psi niso ravna za v center). Ne vem, jst bi njihovega lastnika verjetno fino tožila. evil.gif

Ja na Viču.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#11 Atena

Atena

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 16 March 2006 - 06:25 PM

Še en žalostn primer človeške nadutosti.

Gospa je bila očitno prepričana da je sama "kos" štirim psom (že z enim psom "nezahtevne" pasme je velik dela)... In kaj bo zdej? Pse bojo usmrtil, gospe naložl denarno kazn k jo bo čist mimogrede plačala, ubogi mimoidoči bo pa trpel posledice in z njim tut vsi psi neodgovornih lastnikov. Mislm da bi se mogl nekej sprement v naši zakonodaji, da bi blo mnj takih ljudih. Za mene ti psi niso bli čist nč krivi - kriva je bla ta ženska, ki jih je podcenjevala. Še najlepše vzgojeni psi so lahko včasih nepredvidljivi, kaj šele nevzgojeni. Vendar pa noben vsaj malo vzgojen pes ne bo šel brez razloga grist ljudi. evil.gif

PS: pes bi moral bit vzgojen, pa naj živi v mestu al pa na vasi
  • 0

#12 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 16 March 2006 - 08:14 PM

jaz bi v vseh državah uvedla to "animal police" ko jo majo v ZDA, če kdo gleda animal planet mu je bol jasn o čem govorim
ko majo prav policijo za to da je pozorna na trpinčene živali,na to če je kje kak napadaln pes, če so psi kr tko spuščeni, na vse no...

nevem men bi blo prav luštn da bi tut pr nas bla roka zakona mal bol na to pozorna
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#13 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 16 March 2006 - 08:19 PM

Meni kot da nekaj fali v celi zgodbi... če je gospa imela 4 velike pse, ki jih je redno vozila na sprehode, jih je mogla nekako obvladat. Ker ima očitno 50 kil, so psi morali biti dresirani. Kaj se je potem takrat zgodilo? Zakaj ni mogla ona poseči vmes in vsakega posebaj odvleči v bajto?
  • 0

#14 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 16 March 2006 - 08:24 PM

QUOTE(Katrin)
Meni kot da nekaj fali v celi zgodbi... če je gospa imela 4 velike pse, ki jih je redno vozila na sprehode, jih je mogla nekako obvladat. Ker ima očitno 50 kil, so psi morali biti dresirani. Kaj se je potem takrat zgodilo? Zakaj ni mogla ona poseči vmes in vsakega posebaj odvleči v bajto?

hja to vrjamem da ko so psi enkrat napadl človeka da jih ni mogla spravt stran
k nevem če si že kdaj vidla kaki so psi ko enga napadejo- psa al pa človek
full težko stran spravt

drgač pa nebi vedla ne poznam tko dobr celotne zgodbe
  • 0

#15 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 16 March 2006 - 08:29 PM

Sem že vidla, ker sem bila jaz tista, ki je pse stran spravljala. Stvar je v tem, da jim je v skupini to neke vrste igra, ker se pač ne borijo za življenje in natančno vedo, da so v premoči. Pritegniti jim moraš ozornost z direktnim, ostrim in brez kompromisnim ukazom, takoj te morajo zaznati kot nadrejenega in dojeti da je konec šale.
Zato mi je stvar čudna, kot da manjka en podatek... kaj je ta gospa počela vmes?
  • 0

#16 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 16 March 2006 - 08:34 PM

QUOTE(Atena)
Še en žalostn primer človeške nadutosti.  

Gospa je bila očitno prepričana da je sama \"kos\" štirim psom (že z enim psom \"nezahtevne\" pasme je velik dela)... In kaj bo zdej? Pse bojo usmrtil, gospe naložl denarno kazn k jo bo čist mimogrede plačala, ubogi mimoidoči bo pa trpel posledice in z njim tut vsi psi neodgovornih lastnikov. Mislm da bi se mogl nekej sprement v naši zakonodaji, da bi blo mnj takih ljudih. Za mene ti psi niso bli čist nč krivi - kriva je bla ta ženska, ki jih je podcenjevala. Še najlepše vzgojeni psi so lahko včasih nepredvidljivi, kaj šele nevzgojeni. Vendar pa noben vsaj malo vzgojen pes ne bo šel brez razloga grist ljudi.  :evil:  

PS: pes bi moral bit vzgojen, pa naj živi v mestu al pa na vasi

se strinjam. sam j ČIST nemogoče da ena gospa obvlada 4 bullmastife! to j ogromn pes! jz še nemškega ovčarja -1 nism mogla zadržat k se je hotu stepst z enmu psam. za vse j ta gospa kriva! ona MORE obvladat svoje pse! psi pa valda znorijo če zavohajo kšnga 2. psa al pa jih kej drugga vrže. to so živali, ravnajo se po svojem nagonu in zato smo mi tle, da jih obvladamo. škoda, da bojo zj usmrtili te pse k se j ena nora gospa odlačila da bo maw frajerka, pa da bo mela 4 hude, velike pse. groza.
  • 0

#17 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 March 2006 - 09:07 PM

Hja, samo za prevzgojo teh psov je prepozno, ona ne zna in verjetno nima niti pojma kako poskrbet zanje. Kot sem rekla jst bi jo tožila in ji v prihodnje prepovedala imet pse (ok, ne vem kako točno bi se to dal doseč, nekak pa morda le).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#18 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 16 March 2006 - 09:18 PM

rekli so, da so ji psi UŠLI iz avta...

stvar je iz njene strani skrajno neodgovrna. Ni opravičila, to se ne bi smel zgovit. Človek je sicer izven življenske nevernosti (slišala po radiju), samo ima čez 100 šivov po telesu ermm.gif evil.gif posledice bodo baje vidne za vedno

• 0
Posted Image

#19 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 March 2006 - 07:24 AM

ušli iz avta ja.. evil.gif kak lahko pes pobegne iz avta in napade kr tak iz nobenega razloga nekega človeka ? pol al je s psi nekaj narobe al pa ženska ni mela pojma o vzgoji psov, al pa še ni slišala za povodce. neodgovornost pa taka.. ne vem zakaj majo taki ljudje sploh pse in to 4.. po moje niti enega ne bi mogla obvladat. nekdo je napisal, da je že mela probleme s psmi, zakaj jih pol ni dala stran al pa zaprla v klet cucke zmešane evil.gif tud prevzgoja bi bla mogoče uspešna.. in zakaj vlači okol vse 4 pse, če ve da jih ne more obvladat !? mojemu psu niti na kraj pameti ne pade da bi pobegnil kam kaj šele da bi koga povohal pa ni bil v pasji šoli rolleyes.gif žal mi je samo tistega, ki je nič sluteč prišel mimo... ermm.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#20 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 17 March 2006 - 08:39 AM

Hjah .... tiste preostale pse postrelit, lastnico pa sodno preganjat ... in jo iztožit da bo črna biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users