debela stegna
Posted 03 December 2005 - 07:57 PM
Vsak nasvet je dobrodosel!
Posted 03 December 2005 - 08:00 PM
Posted 03 December 2005 - 08:01 PM
Lahko začneš z kako dieto (90 dnevna dieta,....) zraven seveda telovadiš in to bo pripomoglo k lepšim stegnom.
Posted 03 December 2005 - 08:08 PM
Se jih pa da malo preoblikovat s primerno vadbo.
Posted 11 December 2005 - 12:26 PM
Kot veš mamo vsi ljudje drugačno zgradbo telesa, eni imajo malo več maščobe na stegnih kot ti, drugi na trebuhu itd.
Je pa res kot so ti ostale punce rekle da boš težko shujšala v stegna, malo že lahko, ampak drugače pa boš vedn mela bolj močna stegna, če je že tvoja zgradba v osnovi taka!
Vem kt primer pri moji teti ona že ima od mladosti močna stegna in se jih nikol ni mogla in tud ne bo morala znebit!
Lahko res da malo shujšaš al pa si jih utrdiš druga pa žal ne!
Posted 29 January 2006 - 08:44 AM
velik telovadbe za noge pa mal kremce za toniranje kože pa bo.
za še lepši videz nog v kopalkah pa priporočam še solarij 2 tedna pred odhodom na dopust.
spomlad ti definitivno priporočam kolesarjenje.zdj pa pač fitnes.
Posted 29 January 2006 - 02:30 PM
Mogoče malček stanje izboljša kako rolanje, ker ti malo "dvigne" boke, velikih količin kolesarjenja pa jaz ne bi priporočala, ker ti to zelo okrepi in lahko tudi poveča mišice stegen, tako da so na koncu lahko še večja (kar poglej kake profesionalne kolesarje)!!
Lahko izvajaš isti trik, kot moja teta, ki ima tudi močna stegna in ljudem naklada, da je ful let smučanje trenirala (ki ti prav tako podari močna stegna). Edini problem je, če mora potem zares na smuče stopit, ker nima pojma...
Posted 29 January 2006 - 03:25 PM
Nimam niti slučajno kolesarskih stegen, nabitih, bildarskih.... 8) . Jaz delam velik na steperju, laufam, kolo....
Zmernost pri rekreaciji se mi zdi pomembna! Meni, ki nočem imeti postave kot bodybuilder.
When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).
Posted 10 February 2006 - 08:15 PM
Posted 10 February 2006 - 08:33 PM
Posted 15 February 2006 - 05:22 PM
katera kremca pa bi bla po tvojem dobra ce ze?
Posted 15 February 2006 - 08:30 PM
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Posted 16 February 2006 - 06:34 PM
Posted 16 February 2006 - 09:51 PM
sam se sirse dobis..res je sicer da so pol bol misice in ne tolk mascoba ampak res se ti se odebelijo in isto pri teku!! ce mas tako konstrukcijo sta ti dve stvari pravi strup...boljse kaki pocepi alpa aerobika..alpa ples, kar je pa se nabolj zabavno..
Posted 01 June 2006 - 06:59 AM
sam se sirse dobis..res je sicer da so pol bol misice in ne tolk mascoba ampak res se ti se odebelijo in isto pri teku!! ce mas tako konstrukcijo sta ti dve stvari pravi strup...boljse kaki pocepi alpa aerobika..alpa ples, kar je pa se nabolj zabavno..
Ples?
Posted 01 June 2006 - 01:01 PM
Posted 01 June 2006 - 10:11 PM
To je bilo za danes vse. Zabavala vas je ... izabela
Daj no daj ... širi boke ... :clown: Posledica teka je resda da se tekaške mišice malo ojačajo in zdefinirajo, ampak govort o ojačanju bokov?
Če si suh se ti prirastek mišic malo pozna, če je pa masa prekomerna lahko pričakuješ obratno, saj telo teži k temu da napor čimlažje premaga. To ne bo šlo s stegni kake slonice
Posted 12 August 2008 - 06:16 PM
Sanies- pilates nrdi take dolge, lepe mišice, in ne širokih, če me štekaš.
Z njim tud zgubljaš kcal, sicer ne tok intenzivno kot s tekom ampak vseeno jih pa. Če bo zraven še okej prehrana, je super.
Pri pilatesu je super, ker se lahko osredotočiš recimo samo na vaje za noge, ( lahko valda tud samo na roke, hrbet, trup, trebuh- al pa vse skp) najboljše pa je itak, da se osrdeotočiš na vso telo!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 August 2008 - 07:12 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users