Jump to content

Photo

Darilo za dragega

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 02 December 2005 - 07:19 PM

Ker se bližata Božič pa Novo leto, začenjam razmišljati o tem, kaj naj kupim svojemu fantu...Sem totalno brez idej in vas prosim da mi pomagate... :tard:

P.S: Dobrodošle so tudi ideje, kaj mu kupiti za rojstni dan biggrin.gif
  • 0

#2 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 December 2005 - 12:14 PM

joj, težko ti rečem, ker ga sama najbolš poznaš...

jst bom svojmu kupila medvedka me to you pa najbrž kšn parfum.
  • 0

#3 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 03 December 2005 - 12:16 PM

jap.. moj bo tud dobil parfum pa še kako malenkost.. wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#4 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46110 posts

Posted 03 December 2005 - 12:29 PM

Midva pa sva se že dogovorila, da si bova podarila nekaj koristnega. Kar rabiva. Nobenih pliškotov, na katerih se potem samo prah nabira.
  • 0

#5 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 03 December 2005 - 12:57 PM

QUOTE(Kalypso)
Midva pa sva se že dogovorila, da si bova podarila nekaj koristnega. Kar rabiva. Nobenih pliškotov, na katerih se potem samo prah nabira.

:thumright:
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#6 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 03 December 2005 - 01:02 PM

jaz bi mu kej izvirnega kupla. kakšno nenavadno, zanimivo in seveda uporabno stvar. ti najbolj veš kakšen je pa kaj mu je všeč.
  • 0
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
user posted image user posted image

#7 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4274 posts

Posted 03 December 2005 - 01:17 PM

Jaz bom mojemu denarnico, ker mu je ta že čisto razpadla (kovanci ven padajo biggrin.gif ) Ampak more bit prav posebna, ker ne nosi kr eno...se dobi smo v eni trgovini tak, da recimo da je to posebno darilo wink.gif
  • 0

#8 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 03 December 2005 - 03:21 PM

QUOTE(Princeska)
joj, težko ti rečem, ker ga sama najbolš poznaš...

jst bom svojmu kupila medvedka me to you pa najbrž kšn parfum.

Pa še urša, ti si tudi napisala, da ga sama najbolj poznam...V bistvu, s fantom se poznava komaj slabo leto in nikoli se nisva pogovarjala o materialnih stvareh, kaj si kateri želi. Včeraj sem ga sicer vprašala, ne direktno, tako po ovinkih kaj si želi, on sicer niti opazil ni kam merim...zato so pa tudi odgovori bili malce čudni. Kakšnih košarkarskih copatk pa kaj takega mu nebi rada kupovala...Zgleda da z njega ne bon izvrtala čisto nič evil.gif
Vseeno pa hvala za nasvete...če se še kaj spomnite, kar napišite biggrin.gif
  • 0

#9 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 05:04 PM

.

Oh, jaz ful nisem za ideje glede daril. Prav nimam pojma. Ker ponavadi vsi imajo že itak vse, tako da ni dovolj prostora za res kaj izvirnega/uporabnega. Jaz sem najrajši, da se mi kar naravnost pove željo - sicer s tem vse skupaj izgubi nek čar in presenečenje, ampak jebat ga..... vsaj dobi tisto, kar želi..... jaz pa tudi nimam strahu, da bom mimo udarla.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#10 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 December 2005 - 05:09 PM

Jaz sem ga pa kar vprašala, kaj hoče. Pa je rekel, da nič. Zdaj pa nimam pojma. smile.gif Ker ima vse. Morda kakšne zokne.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#11 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 05:10 PM

.

Te pa mu ne nič kupit, haha. Kako bo hud. twisted.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#12 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 December 2005 - 05:11 PM

Ma ne. Mislim, da niti ne bi bil hud. Ker ni tip za razne božičke in podobno. Je pa po drugi strani zadovoljen z vsem, kar tudi ni slabo. smile.gif

Mu moram pa jaz kaj namigniti... ni najbolj iznajdljiv z darili... Nekoč mi je podaril knjigo kako shujšati. biggrin.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#13 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 05:17 PM

.
Hahaha. biggrin.gif:D

Ja, jaz absolutno skos glede daril namigujem. In tako ziher dobim tisto, kar si želim in smo tako vsi veseli. biggrin.gif

.
  • 0

#14 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 December 2005 - 05:17 PM

Ja, po tistem in še parih cvetkah tudi sama precej nazorno namignem. smile.gif
  • 0

#15 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 05:20 PM

.

Meni npr., ko se še nisem posluževala namigov, je takratni fant kupil Samsonite neseser in sem bla razočarana nad darilom in sem se norčevala in tako, kaj mi je te to šel kupit. No, izkazalo se pa je, da je bilo to eno izmed najbolj dobrih in predvsem uporabnih daril sploh, kar sem jih dobila. IPB Image

.
  • 0

#16 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 03 December 2005 - 07:32 PM

[quote=Jenna].

Oh, jaz ful nisem za ideje glede daril. Prav nimam pojma. Ker ponavadi vsi imajo že itak vse, tako da ni dovolj prostora za res kaj izvirnega/uporabnega. Jaz sem najrajši, da se mi kar naravnost pove željo - sicer s tem vse skupaj izgubi nek čar in presenečenje, ampak jebat ga..... vsaj dobi tisto, kar želi..... jaz pa tudi nimam strahu, da bom mimo udarla.

.

....jaz isto. Itak mi vedno reče, da nič ne rabi... ermm.gif

Ponavadi sem mu kupila kakšno majico, 1x sva en drugemu kupila bundo. Letos pa sem mu kupila avtoradio.
Za roj.dan se oba malo bolj 'izprsiva', ker potem za božiča je kakšna malenkost za jurja.
Prvič pa sem mu kupila srebrno masivno rinko in zapestnico....udarila mimo da bolj ne bi mogla oops.gif ; rinko je sicer ful časa nosil, zapestnice pa ni imel nikoli ermm.gif
  • 0

#17 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 04 December 2005 - 12:42 AM

ja valda je vse odisno v katerem cenovnem rangu želiš kupovat (ali lahko)...

če povem par cenejših variant (velja tud za brate ipd.):
- kakšen kvaliteten in moden spoden peril - npr. lubiju sem med drugim za RD kupla boksarce od Skinija z nizkim pasom... kao neki novi modeli in je totalno zadovoljen z njimi, tko da jih mu bom še kupja (ne za daril valda wink.gif ),
- pol kakšni kvalitetni štumfi ipd. ker tipom se ful ne da kupovat teh stvari
- ok parfumi so kul, sam se hitr začneš ponavljat (ne morš vedno sam to rolleyes.gif )
- pol recimo za GSM... slušalke za prostoročno telefoniranje (tisto k maš samo v ušesih), sploh e ima tako službo da je ful na telefonu, al pa če je velik v avtu
- dobr pol so tud CD-ji, sam pri vseh tem mp3-jih... sam ok, eni jih še kupujejo
- tko za nov let so pa kul lava lamp al pa kakšne lučke (ene kot šopek)
- lahko kakšen pas za hlače (pazte na obseg!)
- šali, rokavice in kape so tud aktualni (sploh kej tazga kar se zdej nosi, ni pa nujno)
- če hodi na fitnes al kam tko športat, pol lahko kakšno special brisačo... sploh če se mal potrudte lahko neseta kam, da napišejo njegov ime notr al pa kej podobnega (vem k firme dajo svoje logotipe gor in je ful dobr)

nenazadnje, če pa lahk mal več daste pa kakšen vikend paket v toplicah... al pa cenejša varianta dan v Atlantisu pol pa nadaljevanje večera doma (pa kakšen striptiz... itd.) 8) biggrin.gif

ok.. napisala bi pa tud kaj NOT TO BUY
- medvedki in plišaste stvari,
- nakit (razen če si tega res ne želi)
- knjigo (beri opombo zgoraj)
- razne rastline (bodo vse crknle, razen če... beri zgoraj)

Če si ženska nekaj želi kot darilo, ni nujno, da bi bil enakega darila vesel moški (predvsem kar se tiče prvih dveh alinej) laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif

• 0
Posted Image

#18 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 04 December 2005 - 11:16 AM

Jaz sem za darilo za obletnico porbala natanko 200sit biggrin.gif
Zbrala sem vse najine slike in z nekim programom (mislim da photo story) nardila filmček kjer so slajdi najinih slik jaz ki razlagam kje je blo kaj kaj smo tam delali itd., v ozadju njegov najčjubši komad... Pol sem vse to zapekla na cd (od tu 200sit tongue.gif ) in sprintala še cover na katerem je moja slika smile.gif
Morem rečt da je bil njegov odziv nad pričakovanji ;)
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#19 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 December 2005 - 11:17 AM

Redkvica ... mislim, da bi bil vsak vesel takšnega darila. Res ful lep in edinstven poklon! wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#20 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 04 December 2005 - 11:50 AM

waw redkvica zelo izvirno ! biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want