Jump to content

Photo

The Good Wife

• Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 September 2013 - 12:28 AM

Kaj pa The Good Wife? Je gledala oz. gleda katera? Baje, da zadeva ni tako napačna, da je kar za pogledat.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24702 posts

Posted 30 September 2013 - 08:12 AM

meni je The good wife fantastična, sploh ona mi je zakon (hladna ko špricer).

Ena od nadaljevank, ki jo pogledam takoj, ko pride ven.

Vsako epizodo imajo kakšen nov primer, rdeča nit pa je njeno življenje, mož, moževe kampanije, tašča/otroci, njena "afera" in sodelavci v odvetniški pisarni.

Nekateri liki so mi še posebej všeč: Kalinda, Eli Gold, David Lee,...

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 30 September 2013 - 08:29 AM

Meni je tudi super, jo gledam ze od samega zacetka. Danes je prvi del 5. sezone za pogledat ;).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 26 October 2014 - 07:57 AM

Jaz Good Wife gledam ze drugic, ker so mi res fenomenalni, pa ker je fanta tudi zacelo zanimat in zacuda kar vztraja (sicer imava precej razlicen okus, ker njemu drame sploh niso, ampak je dovolj komicno, da ga je not potegnilo). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24702 posts

Posted 29 October 2014 - 08:39 AM

The good wife je meni ena najboljših nadaljevank in sem pogledala vse, brez pardona - kar nekaj epozod po večkrat (ko jih še zasledim na TV)

• 0

Put A Kilt On It!

#6 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 11 November 2015 - 08:11 PM

Good Wife je res vedno boljsa, me je kar malo obsedla. :D Zdaj sem na sredini 4. sezone. Fant je parkrat malo spegal v TV, zdaj je pa ze 2x rekel, da bi gledal z mano. :lol:
Presenetljivo mi noben ne gre na jetra, na zacetku sta mi sla Cary in Kalinda. Eli Gold mi je najboljsi (pa ful ima lepo ime), pa David Lee je tudi car. Diane prav tako, ceprav v faco izgleda kot Miss Piggy.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 11 November 2015 - 08:23 PM

Cary je sel tudi meni rahlo na zivce nekaj casa (malo me je spominjal na unega zoprnega tipa iz Gossip Girl, ki je bil strasno kul in vedno napol mizal in sepetal). Se mi pa zdi, da se je v zadnjih sezonah kvaliteta serije se ful dvignila in vedno komaj cakam, da pridejo novi deli ven (ponavadi takoj pogledam, potem pa s fantom se enkrat, ker je malo zadaj :D). 

• 0

#8 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24702 posts

Posted 12 November 2015 - 08:25 AM

Eli Gold mi je najboljsi (pa ful ima lepo ime)

Meni je bil v tej nadaljevanki tako všeč, da mi je bilo kar malo žal, ko sem izvedela, da je v resnici gej :blush3:

Pa ima božanski škotski naglas in precej umetniški tip človeka (čisto nekaj drugega kot v tej vlogi)!

• 0

Put A Kilt On It!

#9 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 12 November 2015 - 11:26 AM

Vem, ima svojo oddajo na Travel channel. :) Fenomenalno maskira naglas.
  • 0

― V. Van Gogh

#10 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 14 December 2015 - 09:58 PM

Good wife mi je nekje od sredine 6. sezone totalno bedna. :( Najprej itak Will, cisto na silo je bilo to izpeljano, potem po tej drami s Caryjem je slo pa vse strmo navzdol. Res skoda, ker tole zdaj je ena zalost, prej je pa sploh nisem mogla nehat gledat.
  • 0

― V. Van Gogh

#11 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 14 May 2016 - 07:07 PM

Je katera gledala finale The Good Wife? Razočaranje je premila beseda ...

• 0

― V. Van Gogh

#12 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 14 May 2016 - 07:41 PM

Kaj pa se zgodi? Jaz sem kmalu potem ko Will umre nehala gledat.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#13 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 14 May 2016 - 07:54 PM

Blagor, meni je žal, da sem sploh gledala zadnjo sezono, ker je obupno slaba. Bi morala videti, da ti lahko povem, kaj je na koncu. Vse se vrti okrog preiskave glede Petra, dorečenega ni pa nič. Alicia in Diane postaneta sovražnici. :D

• 0

― V. Van Gogh

#14 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 14 May 2016 - 08:55 PM

Je katera gledala finale The Good Wife? Razočaranje je premila beseda ...

Ja </3 Sicer ne vem, kaj sem pricakovala, ampak tega sigurno ne. Sem sla potem takoj googlat se razlago konca ipd., kar je malo ublazilo vse skupaj, ampak znajo precej boljs izpeljat stvari. Mi je vseeno res zal, da se je serija koncala, GW mi je definitivno ena od all time favs (edino tisto z Nickom bi komot spustili), jo bom pogresala (pa spremljevalno glasbo tudi). 

• 0

#15 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 14 May 2016 - 09:00 PM

Jaz sem brala samo članek, kjer naštevajo, kaj vse je nelogičnega v zadnjem delu in tega je še pa još. :D Mene je ob zadnji sezoni čedalje bolj minevalo, tako da mi ne bo manjkala.

Poleg Willa sem začela močno pogrešati tudi Kalindo, ki mi je šla na začetku ful na živce, potem se mi je pa priljubila in smz, da je veliko doprinesla seriji.

• 0

― V. Van Gogh

#16 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 14 May 2016 - 09:11 PM

Meni je bilo pa zal takrat, ko so sli na svoje in so kar naprej menjali firme in imena in zaveznistva (miscommunication/backstabbing Suits style), ampak so mi bili karakterji povecini se vseeno vsec, pa zgodbe in izvedba (detajli, kamera, glasba, ipd.) so bili top. 

• 0

#17 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86309 posts

Posted 19 May 2016 - 11:39 AM

The Good Wife Spinoff To Star Christine Baranski And Cush Jumbo

• 0

― V. Van Gogh

#18 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 19 May 2016 - 11:43 AM

:w00t2:  :w00t2:  :w00t2:  :w00t2:  :w00t2:

To pa je novica tedna. 

• 0

#19 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26011 posts

Posted 16 November 2016 - 04:39 PM

Spinoff naj bi se imenoval The Good Fight, menda je predvidenih 10 epizod. Pa Marissa naj bi tudi ostala :). Zdaj pa cakamo Februar. 

Do takrat pa ... The Good Wife, korejska verzija :D

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users