Seinfeld
Posted 19 January 2010 - 09:48 PM
Posted 27 January 2010 - 09:25 PM
Posted 28 January 2010 - 08:16 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 January 2010 - 10:21 AM
Kje si pa naročila to? Pa kok te je koštalo? Jest bi si tud to omislila.
Posted 28 January 2010 - 10:31 AM
Brat ima, je pa nabavil preko Amazona, je pa nekaj takšnega, oz. točno tako izgleda, je pa še knjiga zraven.
KLIK
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 28 January 2010 - 10:39 AM
mogoče si pa kupim darilo, samo še priložnost morm najt za izgovor.
Posted 28 January 2010 - 04:22 PM
Posted 14 March 2010 - 02:18 AM

Posted 16 March 2010 - 10:25 AM
Jaz morm še enkrat pohvalit Seinfelda. Potem ko sem pogledala celotno 8. sezono, sem začela gledat od začetka in sedaj sem pri 4. sezoni. Prva sezona je še bolj tak tak in mislim, da če bi že startala s prvo sezono, ne vem, če bi prišlla do 4. sezone. No, z vsako sezono so boljši in komaj čakam, da pogledam še preostale dele.
Ooooo, Seinfeld!
Posted 15 October 2011 - 08:30 PM
Seinfeld - oboževalke, mislite, da bi mi bila serija všeč?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 October 2011 - 08:50 PM
Mogoče. Meni je bila zakon. Zaenkrat je še edina serija, ki jo želim imet doma na DVD-jih.
Poglej par delov, pa boš vidla ali je to to. Ampak ne iz prve sezone - ta je še precej medla, se kasneje močno izboljšajo.
Sem že enkrat gledala nekaj delov, pa se me nekak niso dotaknili. Dva lika, Seinfeld in Elaine Benes sta
mi šla na jetra.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 October 2011 - 09:11 PM
Seinfeld - oboževalke, mislite, da bi mi bila serija všeč?
Povsem možno, da ti bodo vsi karakterji šli full na živce.
Se je tudi meni zgodilo, ker sem preveč gledala, da v enem trenutku nisem prenesla recimo Kramerja. Trenutek slabosti. Predlagam, da pogledaš nekaj delov, in se sama odločiš.
Je pa to, kot je Seinfeld sam rekel, a show about nothing. Polno je vsakdanjih situacij, ampak po drugi strani je tudi veliko bizarnosti.
Posted 17 October 2011 - 07:13 AM
FTSE, ne morm verjet, da še nisi gledala Seinfelda.
Posted 17 October 2011 - 07:34 PM
Če sem kdaj ujela kak del, sem pogledala, to že pred leti, zanimanja pa pri meni res nikoli ni prebudil.
Zdaj pa me je začelo zanimat, čemu takšno navdušenje nad njim. Me zanima, kakšno bo moje mnenje
po parih sezonah.
Posted 17 October 2011 - 08:30 PM
Na začetku mi je šla ta nanizanka nenormalno na jetra, med gledanjem sem postala čist živčna, zdej mi je pa ena boljših. George Costanza je meni najboljši lik.
Posted 17 October 2011 - 08:48 PM

Sicer pa je tako, da tudi jaz, ko sem občasno pogledala kak del po tv, na začetku nisem bila navdušena nad njimi, pa me je potem fant čist navdušil nad serijo. Mi je dal za pogledat par najboljših delov in me je čist potegnilo noter.
Posted 17 October 2011 - 08:52 PM
EJ! Zamenjala si sliko!!
Posted 17 October 2011 - 08:57 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users