Jump to content

Photo

Alverde 2-Phasen-Make-Up Entferner

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 01 June 2011 - 05:22 PM

Alverde odstranjevalec ličil z blagimi tenzidi in izbranimi olji čisti koži. Kombinacija mandljevega olja in avokadovega ekstrakta iz kontrolirane boiloške pridelave neguje in pomirja občutljivo kožo. Mešanica ekstrakta aloe vere in jojobinega olja kožo vlaži in blagoedjno vpliva na občutljivo koži okoli oči.

Sestavine:
Aqua, Glycine Soja (Oil)*, Glycerin, Alcohol*, Coco-Glucoside, Sodium Lactate, Aloe Barbadensis (Extract), Simmondsia Chinensis (Oil)*, Persea Gratissima (Extract)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Extract)*, Actinidia Chinensis (Fruit Extract)*, CI 75810, Olea Europaea (Oil)*, Helianthus Annuus (Seed Oil), Sodium Coco Sulfate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum**, Limonene**, Linalool **,

*ingredients from certified organic agriculture,
**from natural essential oils

IPB Image
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 June 2011 - 05:38 AM

Naraven, precej masten odstranjevalec. Dober je, ampak za suho kožo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 15 June 2011 - 06:00 PM

Idealno zame w00t2.gif Hvala sončika smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
to, kar si - si ti.

#4 BigGirl

BigGirl

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 25 November 2011 - 02:46 PM

Kupila tale odstranjevalec ličil in me po uporabi nenormalno pečejo oči. Se še kateri zgodilo podobno?
  • 0

• Guests

Posted 25 November 2011 - 02:59 PM

Ja. AMPAK! laugh.gif Potem sem še enkrat prebrala naziv izdelka in sklepam, da niti ni namenjen odstranjevanju očesnega make upa, pač pa samo za po obrazu (puder). Mene je zavedlo, da je dvofazni kot tisti od Balee ali L'Oreala (modro-prozorni).

Edit: V opisu pa omenja kožo okoli oči. :hm: No, ne vem. Mene je peklo pa nisem nekaj pretirano občutljiva sicer.
  • 0

#6 BigGirl

BigGirl

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 25 November 2011 - 03:27 PM

Ja, tudi jaz sem mislila, da je kaj podobnega L'Oreal-ovim. Kaj pa vem.. karkoli, kar tako zelo razdraži oko (ker sicer res nisem nekaj občutljiva) mi je sumljivo. Je potem boljše vzeti samo olivno olje, ga malo razredčiti z vodo in to je to.
  • 0

#7 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 14 February 2012 - 12:41 AM

No, jaz moram zdaj porabiti svojo flaško, tako da sem ga začela uporabljati tako, da si najprej zmočim obraz, odstranjevalec nakapljam na roke in si z rokami umijem obraz, potem pa sperem z vodo. Po potrebi pa okoli oči odstranim še z vatko, če sem zelo namazana. Meni je boljše, če vse skupaj razredčim z vodo, me nič ne peče.
  • 0
Vse, kar si že bil,
to, kar si - si ti.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users