O Cle Cle
Posted 04 January 2010 - 11:21 PM
CleCle je 1. slovenski internetni modni klub, ki ponuja znane modne znamke po najugodnejših cenah v Sloveniji. Vsak teden bo za vas na voljo popolnoma prenovljena ponudba oblačil in modnih dodatkov – tisto najboljše, kar na modnem trgu najdemo za vas.
* Ekskluzivne ponudbe v omejenih količinah in za omejeno obdobje.
* Vsak teden druge priznane modne znamke.
* Najugodnejše cene v Sloveniji.
* Brez članarine in brez kakršnih koli obveznosti.
Vse to v zaprtem ekskluzivnem VIP klubu CleCle – le za povabljene. Članstvo je brezplačno in brez obveznosti, a ga lahko prejmete le s povabilom prijatelja, ki je že član kluba.
Me čudi da se še nič ne govori tukaj o tem. Ali rabi katera povabilo da ji ga pošljem?
Do zdaj so že meli Rašico, Rašico Exclusive, Palmers, Le Coq Sportif,pa še neke .... in so meli kr vredu ponudbe morem rečt. Nekje od 15 decembra je to.
Posted 04 January 2010 - 11:22 PM

Posted 05 January 2010 - 08:18 AM
Posted 05 January 2010 - 11:45 AM
Lahko rečem, da mi ni čudno, da so te stvari toliko znižane, ker so res sama jajca. x|
Vsaj do zdaj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 January 2010 - 02:21 PM
Jina kaj misliš s tem sama jajca?

Blont sem

Posted 05 January 2010 - 03:09 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 January 2010 - 03:19 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users