Sestavine: Rhassoul Mud, Linseed Infusion (Linum usitatissimum), Glycerine, Talc, Cocoa Powder (Theobroma cacao), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Mint (Mentha piperita), Sandalwood Oil (Santalum album), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Spearmint Oil (Mentha viridis), Peppermint Oil (Mentha piperita), *Limonene, Perfume.
Maska z vonjem čokolade, kokosovim praškom in kakavovim maslom za preprečevanje in blaženje izbruhov mozoljev ter odstranjevanje odvečnega sebuma. Z antimikrobnim, globoko čistilnim blatom Rhassoul in poživljajočo poprovo meto deluje ta čokoladno obarvana maska še bolje kot diši. Mrtva mastna koža se spremeni v čist, svež nov obraz. Olje sandalovine in poparek lanenega semena kožo zmehčata. Nanesite na čisto kožo, izogibajte se predelu okrog oči. Po 5 do 10 minutah izperite s toplo vodo in hkrati nežno zmasirajte obraz.
Že dalj časa sem si nameravala kupiti kako Lushevo svežo masko. Luhsheve izdelke sicer nabavljam v MB, kjer pa svežih mask žal ne prodajajo

Embalaža je prozoren lonček iz tanke plastike. Odštela sem 11,90 EUR, količina pa mi je zadoščala za 6 nanosov (ne spomnim pa se točno, koliko gramov je to bilo).
Rok uporabnosti je moji maski pretekel približno 14 dni po nakupu, zato mi je prodajalka svetovala, naj si naredim kuro. Tako sem jo prvi teden uporabila 3 dni zapored, potem pa še naslednji teden 3 dni zapored.
Po vonju res nekoliko spominja na čokolado, ampak meni ta vonj ni čisto tipično čokoladen. Izgleda pa kot en drekec, ravno tako lepo je rjava.

No v glavnem, mene ni prepričala tale maska, zaradi nič kaj posebnega rezultata in slabe mazljivosti. Ne bom je več kupila.
Ocena: 2