Jump to content

Photo

Aparat za peko kruha - kruhomat

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46019 posts

Posted 12 December 2008 - 05:46 PM

Zanima me ali ga imate doma? Kakšne znamke? Ga uporabljate? Ste zadovoljni z njim? Sami naredite mešanico za peko ali kupite že vnaprej pripravljene mešanice?
IPB Image
  • 0

#2 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 December 2008 - 06:32 PM

Jaz bo to ful mela, samo pol bi se v roku enga meseca spremenila v kruh. huh.gif

• 0

#3 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 December 2008 - 07:14 PM

Mi ga sicer nimamo, ker mama ročno peče kruh, samo je ful dober kruh iz te mašine.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#4 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 December 2008 - 07:38 PM

Jp. Mi ga mamo že kake 2 leti, ful fletn domač kruh ven pride, res je simpl za delat. V knjižici maš zravn stopet receptov, mislim fuuul velik. Fajn je, če hočeš met res kul domač kruh, brez aditivov in ostalega sranja. Sam mi ga tk mal jemo da je dost če se za vse speče ena štruca na tedn pomoje laugh.gif

Naš nevem kere firme je, je pa res simpl ko pasul za uporabljat, pa vse nardi, zmesi, vzhaja, speče. Je pa kr precej velik in je v kuhinji strašno nepraktičen, se nosi dol v shrambo. Ga bolj malo uporabljamo zadnje čase, kr pozabi se nanj.. Je bil pa ati na začetku čist nor in je vsak drugi dan kej peku biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 12 December 2008 - 08:01 PM

QUOTE(Cvetka* @ 12. 12. 2008 - 19:38) View Post

Je pa kr precej velik in je v kuhinji strašno nepraktičen, se nosi dol v shrambo. Ga bolj malo uporabljamo zadnje čase, kr pozabi se nanj.. Je bil pa ati na začetku čist nor in je vsak drugi dan kej peku biggrin.gif

Hehe, točno to je pr ns problem. K smo ga kupl smo res mel vsake dva dni svež kruh, ponavad smo dal da je ponoč peku (itak ma še nek timer kdaj naj začne, pa še ful doug traja vse to z vzhajanjem) in potem zjutri fajn svež kruhk. Zdej ga mamo pa večinoma na balkonu in se sploh ne spomnemo več nanjga. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#6 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 December 2008 - 11:14 PM

A ni to problem pri vseh teh fensi napravah? Pri nas je isto z mikrovalovko, power juicerjem, itd.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46019 posts

Posted 18 December 2008 - 02:40 PM

Mi imamo doma kruhomat in ga še kar pogosto uporabljamo. Navadno v primerih, ko par dni ne gremo v trgovino, mama kar speče svež kruh v tem. Uporabljamo pa večinoma že v naprej pripravljene mešanice iz Lidla.
  • 0

• Guests

Posted 08 April 2010 - 02:46 PM

Nujno rabim eno informacijo: a mogoče kdo ve, če obstaja avtomat za peko kruha brez teflona in kje se dobi? hmm.gif
  • 0

#9 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 April 2010 - 09:43 AM

Pomoje ne, oz. meni ne deluje brez smiselno, da bi bil brez teflona. Zakaj pa rabiš prav brez?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 11 April 2010 - 12:02 AM

Zato, ker je že tako ali tako škodljiv (kmalu ga bodo prepovedali z zakonom), še posebej pa naj bi poslabšalo stanje bolezni (saj veš, katero mislim). Verjetno so pa res vsi s teflomon. Bo pa čez pet let bolje, ko bo ta zakon sprejet, bodo morali enostavno začeti delati drugačne, jbg. ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users