Prošnje/razgovori
Posted 14 July 2005 - 02:26 PM
Koliko prošenj ste morali napisat oz. koliko razgovorov ste morali opravit, predno so vas nekje vzeli v službo?
Hvala za odgovore!
LP
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 July 2005 - 09:35 PM
Posted 15 July 2005 - 06:27 AM
imela sem pa okol 10 razgovorov. no in sm jo dobila -
v računovodstvu - brez kakršnihkoli vez.
vse skupi je pa trajal približn 4 mesce.
Posted 15 July 2005 - 08:52 AM
mi gre pa na zivce, ker v razpisih napisejo pogoje za izpoljnevat, ki se potem izkazejo za nerelevantne. npr. tekoce znanje nemskega jezika - nakar se izkaze, da bi ti tam govoril nemsko -ce bi!- enkrat na mesec! ali pa nudijo dinamicno delovno okolje z mnogimi poslovnimi izzivi, potem ti pa na razgovoru recejo, da si zanje preambiciozen in da jih skrbi, da se bos zacel na doticnem delovnem mestu kmalu dolgocasiti in posledicno iskati novo sluzbo. mislim, HALO
v glavnem, jst od zacetka leta aktivno iscem novo sluzbo, proaktivno posiljam prosnje na ustrezna podjetja in se javljam na razpise, ki ustrezajo mojim zeljam in ambicijam, ampak sem se kar v stari
Posted 15 July 2005 - 09:12 AM
Ko že prideš na razgovor, ti začnejo šele komplicirat življenje.
Jaz še nimam dokončanega faksa (kar je razvidno iz moje prošnje!) iz osebnih razlogov in o tem noče govorit na razgovoru (sploh ne v prvem krogu).
Imam pa full delovnih izkušenj, saj sem delala v podjetju, kjer niso gledali na izobrazbo in so me res veliko naučili (delo, ki sem ga upravljala, bi zagotovo moral delati nekdo s faksom).
In oni iz tega izluščijo, da ne dokončam stvari, da nisem vztrajna,...
VEDNO NI TAKO ENOSTAVNEGA ODGOVORA!!!!!!!!
Ali pa mi rečejo, da za to delovno mesto pa res pričakujejo nekoga z višjo izobrazbo! A STE ME VI POKLICALI NA RAZGOVOR, ALI SEM SAMA OD SEBE PRIŠLA!Kod da ne bi bili pismeni!!!!
In tako stran mečejo moj čas in njihov!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 July 2005 - 09:55 AM
itak da se oblečeš normalno in spodobno.
pa pridem tja, pa v vrsti čaka ena pička, dekolte do popka, minič - glih komi da je mela kej pokrit, pa gromozansko visoke pete. Blondinka itak.
mene bi hmal vrgl! Pazi foro, ženske ki so ble tam zaposlene so se jih ful posmehvale.... hm. sam direktor je biu pa moški. 3x sem bla klicana na razgovore, ker se niso mogli odločit med mano in njo.
pol pa seveda - kdo drug? hehehehe
In sem lahko odšla z dolgim nosom heheheheh
Posted 16 July 2005 - 05:08 PM
Posted 08 September 2005 - 09:57 PM
tole je pa hudo smešn :laughing3:
Posted 08 September 2005 - 10:06 PM
število razgovorov 0
samo 1 telefonski klic , pa še to me direktorca firme klicala sama tako da sva se kar prek gsm-ja zmenila use tko da blo prov za oba
Posted 12 September 2005 - 01:20 PM
Prosnje sem pisala samo za pocitnisko delo. Lani sem prisla na ta način v eno firmo, tam delala en mesec, letos sem bla polet spet en mesec tam. Pol sem pri njih pustila prosnjo za pripravnistvo, dons me je pa tajnica poklicala, ce sem ze diplomirala, ker bi me direktor takoj zaposlil
JUPI
Posted 12 September 2005 - 01:50 PM
Posted 12 September 2005 - 04:22 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 September 2005 - 09:57 PM
Hvala, Špela 8)
Posted 13 September 2005 - 08:06 AM
Js bom zdaj zdaj diplomirala in sem poslala ze ne vem kolk prosenj (velik), pa sem do zdaj dobila samo dva odgovora itak negativna! Sicer pa saj bojo itak povisal starostno mejo za v penzijo na 70 let in bomo mogel se dolg cakat da bo kaj prostora za nas!
Lahk recem samo to: Cestitam tistim k so sluzbe dobil, tistim k sluzbo iscejo tako k js pa ne obupat!!!
Thanksgiving,
Tuesday & Thursday,
Today,
Tomorrow,
Taturday,
Tunday…
Every Tucking Day!
Have a nice Tay!
Posted 13 September 2005 - 08:57 AM
Posted 13 September 2005 - 11:19 AM
Program za komunalnega inženirja je na solah, ki niso v sklopu fakultete. Sem grejo dostkrat tud taksni, ki rabijo samo formalno izobrazbo. Kolk je povprasevanja za komunalnega inženirja konkretno, ne vem. :scratch:
Vem pa da imajo vodarji in komunalni inženirji (in pomoje si glih te mislila), ki so na FGG-ju, mal probleme, ker jih delodajalci sploh ne poznajo, ravno zato ker je tolk mlada smer. Ne vejo, kaj so se učil, kaj znajo in kje jim lahko koristijo. Da ne omenjamo, da jih na inženirski zbornici še ne priznavajo (ker so ta prvi ravno diplomiral). Nimajo ne strokovnih izpitov zrihtanih, kaj sele da bi imel svoje drustvo, al pa da bi se lahko h gradbenikom priklopil. Kot diplomant si cist sam in bingljas nekje v sredini kjer se te podajajo in nikamor ne spadaš.
Sam sej to bojo verjetno kmal zrihtal
Posted 13 September 2005 - 11:30 AM
Thanksgiving,
Tuesday & Thursday,
Today,
Tomorrow,
Taturday,
Tunday…
Every Tucking Day!
Have a nice Tay!
Posted 13 September 2005 - 01:09 PM
Posted 13 September 2005 - 01:21 PM