Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 01 July 2005 - 04:54 PM

Posted 01 July 2005 - 07:01 PM
Z mano je tko...vedno manj mi paše meso.Ne ugaja mi enostavno ne vem kako preveč..vsaj zadnje čase.Nemalokrat se mi takoooo zeloooo zagravža,da je joj.Kar kislina mi gre gor in....bljak.No,ampak v hambičih in tko pa ni te scene.Tko,da jz očitno nam nikol veg.,sam prou zagrizena mesojedka pa tud nisem več(ko sm bla mal manjša,mi je blo važno samo, da je dosti mesa,...magar 2 šnicla,pa nič krompirja in tko...

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 July 2005 - 08:22 PM
Sicer pa, vegetarijanka pa verjetno nikoli ne bom. Se mi zdi, da je meso prav tako pomembno za telo kot zelenjava. Seveda ne v ogromnih količinah, ampak dvakrat na tedn pa že. Tko da bom kr ostala pri mesu z zelenjavo, ne pa samo pri zelenjavi.

Posted 01 July 2005 - 08:23 PM
Posted 01 July 2005 - 08:24 PM
Ja, saj vem rastline so tudi živa bitja, pa zaradi mene nič majn ne umirajo živali....bla bla...taki in drugačni argumenti padajo vsak dan na mene.Kar mene zelo razkuri, ker jaz nikomur ne gnjavim ker je meso, meni pa vsaki drugi gnjavi ker ga ne jem.To je stvar odločitve....jaz obožujem živali, ampak ne na krožniku.
Posted 01 July 2005 - 09:48 PM
joj to gre tudi meni tko na jetra, pa čeprav nisem vegetrjanka. Poznam pa ljudi, ki ko srečajo vegetrjanca na dolgo in široko razlagajo take bedariije in jim mahajo s salamo pod nosom (dobesedno

Grrr... :violent1:
Posted 01 July 2005 - 10:09 PM
in jim mahajo s salamo pod nosom (dobesedno

hehehehehe,kako si to rekla

Posted 01 July 2005 - 11:44 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 July 2005 - 11:49 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 July 2005 - 09:54 AM

Kar se tiče pa solidarnosti do živali ... res je neumno, da jih toliko pomre na tako okruten način, ko pa bi dejansko lahko čisto lepo preživeli brez mesa. Ampak mislim, da je mesojednost tako ukoreninjena v nas, da se je ne da več iztrebit, pa tudi zdravo je pomoje kdaj pa kdaj pojest kakšen kos mesa, če ne zaradi drugega že zato, da je hrana bolj raznolika.
Posted 02 July 2005 - 01:05 PM

Hvala ENAKO!

Posted 03 July 2005 - 12:34 PM
joj to gre tudi meni tko na jetra, pa čeprav nisem vegetrjanka. Poznam pa ljudi, ki ko srečajo vegetrjanca na dolgo in široko razlagajo take bedariije in jim mahajo s salamo pod nosom (dobesedno

:thumright:
Posted 28 August 2005 - 03:29 PM
Ja, saj vem rastline so tudi živa bitja, pa zaradi mene nič majn ne umirajo živali....bla bla...taki in drugačni argumenti padajo vsak dan na mene.Kar mene zelo razkuri, ker jaz nikomur ne gnjavim ker je meso, meni pa vsaki drugi gnjavi ker ga ne jem.To je stvar odločitve....jaz obožujem živali, ampak ne na krožniku.
Ja enako.
Posted 28 August 2005 - 06:53 PM

Posted 28 August 2005 - 07:15 PM

Hvala ENAKO!
jaz tud ne bi preživela brez mesa.
Posted 28 August 2005 - 08:08 PM
v glavnem mesa niekako nisem jedla zaradi predsodkov in zaradi taga, ker se mi je zdelo oz mi ni bilo dobro.
se pa mi zdi, da lažje bolj urejeno jem, če jem meso.
Posted 28 August 2005 - 11:48 PM
se pa mi zdi, da lažje bolj urejeno jem, če jem meso.
ne zastopm. kako bolj urejeno ješ?
Posted 29 August 2005 - 08:57 AM

Hvala ENAKO!
jaz tud ne bi preživela brez mesa.
To pravte zdaj samo če bi probale bi vidle da ni tako nemogoče

Posted 29 August 2005 - 11:24 AM
To pravte zdaj samo če bi probale bi vidle da ni tako nemogoče

seveda je mogoče, sam ni ga čez udobje .... (eden izmed 'brihtnejših' komentarjev, ki sem ga bila deležna od mesojedcev ... )

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 August 2005 - 02:26 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users