Jump to content

Photo

kako ga pozabit?

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Robidnica

Robidnica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 277 posts

Posted 23 June 2005 - 06:49 PM

vem da je to že stokrat prežvečeno vprašanje ampak ne morem si pomagat. oops.gif

noro mi je všeč tip, ki sem ga spoznala na morju. ok, najprej je zgledalo da bo samo poletna zaljubljenost, a se počutim zelo čudno... ne zatreskano ampak resnično zaljubljeno. ermm.gif
zanj ne vem, ampak jaz sem nora nanj. na trenutke je zgledalo kot da bi lahko bilo kaj med nama, a se mi zdi da si zaradi staršev ni upau preveč rolleyes.gif
doma je dokaj blizu mojega kraja, a je problem ker je turistični vodič in ga do jeseni 100% ne bom mogla videt. res se mi zdi da mi pomeni več kot samo bežna romanca.
navadno si fante/moške zapomnim po seksi ritki ali modrih očeh, on pa me je pritegnil šele ko je začel govorit.
največji problem je v tem, ker ne vem kako naj se mu približam. ker smo morali predčasno odit, se nisva utegnila niti poslovit, kaj šele da bi mu povedala kaj čutim. cry.gif
  • 0

#2 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 June 2005 - 07:07 PM

Poskušaj se mu približat. Nekako izbrskaj njegovo telefonsko številko, ga pokliči in se predstavi, malo se pogovarjajta in tako naprej. In kako da ga do jeseni 100% ne bi mogla videt? A ga te mesece ne bo niti en sam dan domov? Verjetno si bo kljub obveznostim že lahko nekako odtegnil kakšno urico in odšel s tabo na pijačo, ane?
  • 0

#3 Robidnica

Robidnica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 277 posts

Posted 24 June 2005 - 06:31 PM

hvala za spodbudo. bom poskusila preko agencije kjer dela
  • 0

#4 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 June 2005 - 11:32 AM

Ja, tko je prav, ti kar poskusi. Pa poročaj, kako bo šlo! wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 27 June 2005 - 11:48 PM

Tudi jaz bi ga kar poklicala. Jao, kolikokrat sem se že osramotila s tovrstnim ukrepanjem, ampak mi ni žal. Drugače bi me pa potem skozi žrlo, da sem mogoče izpustila krasno priložnost. Zato - kar pogumno, nč bat! 8)

(Sem se malo z zamudo prikopala do te teme, ampak ne razumem, zakaj ima naslov Kako ga pozabit, če ga pa v bistvu niti nočeš oz. če iščeš kontakt z njim. blink.gif)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users