Glede te senčke imam deljena mnenja. Kupila sem jo v odtenku Island Orchid, ki je na internetu delovala kot čudovita, globoka temno viola barva. V real je bila seveda druga pesem, prav nič globoko vijoličnega ni bilo, ampak nekakšna zmes lila in modre - sem jo tudi nalepila zgoraj, kako izgleda na mojih vekah. Ne rečem, da mi ni barva všeč, mi je, je kar malo posebna. Ampak sem pač pričakovala večjo podobnost barve na internetu. Senčka se rahlo ob nanosu posipa (odvisno, kako otresemo gobico, čopič), to je tako za pričakovati pri senčkah v prahu. Meni z UD PPjem sicer zdrži takorekoč od jutra do večera, ampak se zvečer seveda vidi, da je zbledela in da ni več sveža. Drugače pa je obstojna, v gubo ne gre. Tudi mene moti premajhna embalaža (ki je plastična, na navoj), saj je senčka dobesedno skorajda natlačena do roba in že, ko odpremo pakungo, se rada vsipa ven. Če pa začnemo po njej operirati z gobico ali čopičem, pa je skoraj nemogoče, da je ne bi še kaj potresli naokoli. Tako da ja, malo večja embalaža bi bila vsekakor več kot dobrodošla. Vsebnost 1g, kar bo trajalo vekomaj (sploh, ker je ne uporabljam vsak dan), cena skorajda že zato ugodna (okoli 5 eur). Jaz si drugega odtenka ne bom omislila, ker mi noben ne ustreza (preveč "dolgočasnih" in običajnih). Za nakup mi sicer ni žal, a če bi vedela, kako zares izgleda, dvomim, da bi jo sploh kupila.
Ocena: 3