Jump to content

Photo

Aubrey organics

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#1 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 09 September 2007 - 06:51 PM

GPB Glycogen Protein Balancing Shampoo

INGREDIENTS: Pure Organic Aloe Vera (not from concentrate), Organic Orange Pith Juice, Coconut Oil-Corn Oil Soap with Quillaya Bark (Saponin), Hydrolyzed Soy Protein (made from organic, non-GMO soybeans), Carrageenan, Organic Shea Butter, Lactalbumin, Organic Evening Primrose Oil, Organic Jojoba Oil, Balsam Oil, Organic Rosemary Oil, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

IPB Image

Balzam iz iste linije:

INGREDIENTS: Coconut Fatty Acid Cream Base, Organic Aloe Vera, Wheat Germ Oil, Lactalbumin, Organic Rosemary Oil, Organic Sage Oil, Horsetail Extract, Coltsfoot Extract, Nettle Extract, Amino Acid Complex (Cysteine, Methionine), Glycoprotein (from oyster shells), Balsam Oil, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

White Camellia Ultra-Smoothing Shampoo

INGREDIENTS: Deionized Water, Vegetable Glycerin, Hydrolyzed Soy Protein (made from organic, non-GMO soybeans), Coconut Oil-Corn Oil Soap, Sweet Almond Oil, White Camellia Oil, Carrageenan, Organic Geranium Oil, Organic Lavender Oil, Linoleic Acid (Vitamin F), Organic Rosa Mosqueta® Rose Hip Seed Oil, Vitamin E, Macadamia Nut and Aloe Vera Oils, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

IPB Image

Balzam iz iste linije:

INGREDIENTS: Coconut Fatty Acid Cream Base, Organic Aloe Vera, White Camellia Oil, Wheat Germ Oil; Extracts of Fennel, Hops, Balm Mint, Mistletoe, Camomile and Yarrow; Organic Geranium Oil, Organic Rosemary Oil, Organic Sage Oil, Carrot Oil, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

Mandarin Magic Ginkgo Leaf & Ginseng Root Hair Moisturizing Jelly

INGREDIENTS: Water, Panthenol (Vitamin B-5), Aloe Vera Gel, Tragacanth and Gum Arabic Blend, Ginkgo Leaf, Ginseng Root, Chinese Magnolia Blossoms, Chinese Angelica, Chrysanthemum, Earth Smoke, Morus Root, Mandarin Orange Peel, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

IPB Image

Sea Buckthorn Leave-In Conditioner & Curl Activator

INGREDIENTS: Deionized Water, Essential Fatty Acid Base, Vegetable Glycerin, Organic Aloe Vera, Natural Grain Alcohol, Egg Protein Oil, Burdock Oil, Oat Protein, Vitamin F, White Camellia Oil, Evening Primrose Oil, Sunflower Oil, Organic Jojoba Oil, Sea Buckthorn Oil, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E), Camomile Oil.

IPB Image

Swimmer's Normalizing Shampoo for Active Lifestyles

INGREDIENTS: Deionized Water, Hydrolyzed Soy Protein (made from organic, non-GMO soybeans), Coconut Oil-Corn Oil Soap, Vegetable Glycerin, Organic Corn Syrup, Organic Aloe Vera, Citric Acid, Carrageenan, Organic Shea Butter, Panthenol (Vitamin B-5), Bitter Almond Oil, Aminobenzoic Acid, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

IPB Image

Calaguala Fern Treatment Shampoo

Fresh, aromatic herbals go to work fast to remove oily buildup and normalize hair and scalp. Based on an ancient Mayan recipe, this scalp-soothing shampoo deep-cleanses and hydrates for a full, healthy head of hair.

INGREDIENTS: Deionized Water, Coconut Oil-Corn Oil Soap, Soap Bark Extract, Yucca Root Extract, Carrageenan, White Pine Bark Extract, Organic Lemon Peel Oil, Calaguala Extract, Cade Wood Essential Oil, Organic Evening Primrose Oil, Aubrey's Preservative (Citrus Seed Extract, Vitamins A, C and E).

IPB Image
  • 0

#2 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 September 2007 - 06:17 AM

Vse je kvalitetno, s proteini in tudi hranilno. Edino za mastne lase bi se težje kaj našlo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 10 September 2007 - 07:18 AM

Ja, ker nisem prilepila za mastne...če katero zanima, lahko - jaz imam pa suhe lase, zato sem to nalepila. Že tako je preveč vsega.

Misliš, da bi tista zadeva za kodre dejansko kaj delovala?

In kaj bi lahko bila fora zadnjih dveh šamponov? Na spletu piše takole:

Swimmer's Normalizing Shampoo for Active Lifestyles
Has your hair been overexposed? Sun, salt, chlorine and perspiration can take their toll on unprotected hair. Take cover from dryness and brittleness with this protective, pH-normalizing shampoo. Naturally removes chlorine, minerals and other impurities to neutralize odor, prevent discoloration and leave hair soft, rebalanced and revitalized. Ideal for gray or blond hair. Safe for color-treated hair.

Calaguala Fern Treatment Shampoo
For Oily, Fine Hair

Clear your head. Fresh, aromatic herbals go to work fast to remove oily buildup and normalize hair and scalp. Based on an ancient Mayan recipe, this scalp-soothing shampoo deep-cleanses and hydrates for a full, healthy head of hair.
  • 0

#4 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 September 2007 - 03:01 PM

Tisti predzadnji za "plavalce" je poln proteinov, ki izgradijo poškodovane lase od klora, sonca in še česa.

zadnji pa ne vem. Meni deluje kot navaden šampon.

Kako bo pa delovala tista reč za kodre, pa ne vem. Je pa zelo vlažilna (kar kodri potrebujejo).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#5 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 September 2007 - 07:01 PM

Shapa, tole je še ena(se mi zdi) naravna kozmetika: http://www.grueneerd...s...&topic=7469
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 10 September 2007 - 07:30 PM

Punce, kje se dajo te stvari kupit, pa približne cene??

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#7 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 10 September 2007 - 07:38 PM

v ZG, pa še tam majo baje bolj malo vsega.

Drugače pa ravno ugotavljam, koliko bi stalo preko spleta.

Cene so cca. 10-20€
  • 0

#8 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 10 September 2007 - 07:45 PM

Aha, hvala. Na kateri spletni strani pa?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#9 Shapa

Shapa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 202 posts

Posted 10 September 2007 - 07:52 PM

http://www.aubrey-organics.com/

žal je poštnina previsoka.
  • 0

#10 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 10 September 2007 - 08:36 PM

joj, škoda sad.gif
  • 0

#11 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 September 2007 - 09:50 PM

Kaj pa če skupaj naročimo?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 10 October 2007 - 12:45 PM

Zdaj se izdelki Aubrey Organics dobijo tudi v Sloveniji. Poglejte na www.aubrey.si , da se naročit, izdelki pa se pošljejo po pošti. thumbup.gif
  • 0
Zakaj uporabljati umetno, če pa je naravno toliko boljše?

#13 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 October 2007 - 12:47 PM

Jaaaao, to ni res, boga moja denarnica. slap.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#14 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 10 October 2007 - 12:50 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 10. 2007 - 13:47) View Post

Jaaaao, to ni res, boga moja denarnica. slap.gif

Ma saj ni tako hudo no...10% popust v oktobru na vse izdelke pa pri nakupu nad 50 € brezplačna poštnina smile.gif
  • 0

#15 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 October 2007 - 12:52 PM

Ja no pri meni bo kr hudo, ker sem frik na (naravne) proizvode za lase in imam že nagledana dva balzama in en šampon, bog mi pomagaj. laugh.gif Da ne omenim, da imam doma dva balzama od Logone in enega od Sante, pa šampone in maske od Lavere, pa še lahko naštevam. Just shoot me. Bolš, da se opozori to internetno trgovino, da bojo od mene zihr dost pokasirali. Pa še vidim zdej, da imajo ene super maske za obraz, jao, ne bom nič več pisala. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#16 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17578 posts

Posted 10 October 2007 - 02:38 PM

Oh ja. wub.gif

Sigurno bom kaj naročila, ampak jst dobim štipendijo šele v novembru in odpade tudi tale 10 % popust. cry.gif Je pa tole dosti cenejše od L'Occitane npr., glede na količine in dejstvo, da L'Occitane še zdaleč ni naraven...

ZIN, koliko računate za poštnino? Upam da ne preveč. ermm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#17 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 October 2007 - 03:50 PM

Jaz bom konec oktobra sigurno vzela enega od balzamov za lase. Ne vem še, če bo to GPB Glikoproteinski balzam ali pa Honeysucle Rose® vlažilni balzam. Enega od teh dveh bom pa zihr. Jao, pa tisti Green tea kremni balzam tudi deluje zelo fajn.

Šampona pa žal ne bom vzela nobenega , ker ne upam menjat svojega Lavera proti prhljaju, pri Aubrey pa nimajo nič proti prhljaju.

Opažam pa, da za lase ni glih vsega, kar nekaj stvari manjka, meni je predvsem žal, da na spletni strani ni Sea Buckthorn Leave-In Conditioner & Curl Activatorja. Pa oni Mandarin jelly tudi deluje enkratno.
  • 0

#18 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2007 - 05:00 PM

Krasno, sem še jaz nič hudega sluteč šla gledat link.
Jasno, sem začela skorajda orgazmirati ob naslednjih izdelkih:

Natural Baby & Kids bath soap
deionizirana voda, hidroliziran sojin protein (iz organske, gensko nespremenjene soje), milo iz kokosovega in koruznega olja, Aubreyev konzervans (ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E), xanthan gum, organska aloe vera, ekstrakti koromača, hmelja, melise, omele, kamilice in rmana; vanilijevo olje, mandljevo olje, linolenska kislina (vitamin F).

Rosa Moskueta® razkošen losjon za roke in telo
kremna baza iz kokosovih maščobnih kislin, rastlinski glicerin, olje sladkih mandeljnov, organska aloe vera, linoična kislina (vitamin F), olje bele kamelije, organsko sončnično olje, organsko olje Rosa Moskueta® (olje semen rjastordečega šipka), organsko jojobino olje, olje oreškov macadamia, šentjanževo olje, rožna voda, organsko olje krvomočnice, organsko sivkino olje, mešanica dišečih olj (sivkino olje, olje bergamotke, ylang ylang), Aubreyev konzervans (ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E).

White Camelia & Jasmin
palmovo olje, voda, kokosove maščobne kisline, olje bele kamelije, jasminovo olje.

Vegecell nočna vlažilna krema z zelenim čajem
rastlinski glicerin, ekstrakt rdečih alg (Chondrus crispus, Euchema in Gigartina), organska aloe vera, kompleks morskih alg (fucus vesiculosus, laminaria), nepozebnik (naravni zeliščni ekstrakt), naravni alkohol iz zrnja, deionizirana voda; ekstrakti ognjiča, rimske kamilice, lipe, ehinaceje, nemške kamilice, šentjanževke, vodne kreše, repinca, kadulje, limone, bršljana, milnice, medvejke, srobota, preslice in navadnega lapuha; zeleni čaj (Matcha) v prahu, pantenol (vitamin B5), glukoza, fruktoza, alanin, glutaminska kislina, nikotinska kislina, linolenska kislina (vitamin F), ognjičevo olje, Aubreyev konzervans (ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E).

Honeysucle Rose® vlažilni balzam
Kremna baza iz kokosovih maščobnih kislin, organska Aloe Vera, organsko shea (karitejevo) maslo, olje pšeničnih klic, jojobino olje, organsko olje semen Rosa mosqueta® (rjastordeči šipek), ekstrakti koromača, hmelja, mete, omele, kamilice, rmana, krizanteme, angelike, forzicije in magnolije. Olje kovačnika, korenčkovo olje, Aubreyev konzervans (Ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E).

Pa cene tudi niso tak pretirane, ker npr. krema za obraz stane npr. 36 eur, pa je 118ml, kar je precej!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#19 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 10 October 2007 - 06:04 PM

QUOTE(Jenna @ 10. 10. 2007 - 18:00) View Post

Pa cene tudi niso tak pretirane, ker npr. krema za obraz stane npr. 36 eur, pa je 118ml, kar je precej!

Samo popravek, krema ima res 118 ml, stane pa le 26 €.
Izdelki so res super, sama jih uporabljam večino, ostale pa sem vsaj preizkusila, da lahko povem iz lastnih izkušenj.

MateYa, poštnina se obračuna po ceniku pošte, nad 50 € nakupa pa je brezplačna. smile.gif

Sestavine pa že na originalnih embalažah niso v INCI formatu, temveč v angleščini, zato so tudi prevedene v slovenščino za lažje razumevanje.
  • 0

#20 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2007 - 06:13 PM

Aja, pardon, 26eur ja, sem se zmotila. Če bi bila 36uer, bi bla že rahlo druga pesem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users