hehe, kak fino

grem gor po njo da se spomnim

..
hm.
Nikol nimam nobenga modela, mal improviziram, ko sem v takem filingu. Nardi se čist simpl, najprej pač torbica, take oblike kot jo želiš met. Moja je spodaj nareta tko da je malo zaokrožena, ni ravno odrezana.

Pol sm v isti velikosti izdelala podlago. Narediš še naramnice; dva dolga tanka trakca; dolžina in širina čist po lastnih željah. Moje so široke tam nekje 2 centi, 2,3 centi. Treba je robe lepo polikat, da se lahko kar skupaj prišije in ni treba obračat celga trakca, nevem kk naj to razložim.

No, pol ko maš vse zmerjeno, kk bi rada mela dolžino in koliko naj bojo odmaknjene. Nato pa samo obrneš podlogo na pravo stran, tako da se ne vidijo šivi, pa jo daš noter v torbico, tako da zgleda že kar nekak podobno končnemu izdelku. Podloga je noter, naštimaš si kam grejo naramnice, pa zašiješ skupaj. Podloga je fajn fiksirana noter, pa lepo je prišito gor. Malo se celo rob vidi. lahko pa prišiješ tudi nižje, da se ne vidi.

Sem prilepla malo več slikic zraven, da se vidi malo kako je nareta. Tle sem ti pa narisala, sam nevem če ti bo kej pomagalo.

Velik sreče!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.