Senčilo - ARTDECO Eyeshadow
Posted 31 August 2006 - 12:49 PM
Senčke so vsaka v majhni pravokotni embalaži, kar je hkrati plus in minus - tako lahko vsaka izbere povsem poljubno kombinacijo senčil, ki ji najbolj ustrezajo, a si je za njihovo shranjevanje in transport prisiljena omisliti ustrezno veliko posodico zanje (nekaj jih sicer po nekoliko pretirani ceni ponuja isti proizvajalec). Embalaža posamezne senčke mi osebno ni všeč, saj jo stežka odprem, sploh z dolgimi nohti.
Senčila so kvalitetna, nekoliko manj obstojna - če nekaj senčke ne ostresem s palčke je ob nanašanju neredko "fašem" nekaj na lica in spodnjo veko . Sama imam večni odtenek 101 (črna) in trenutno najljubši 335 (čokoladna s shimmrom).
4/5 (1 točko odvzemam zaradi nepotrebne mini packarije ob nanosu in zoprnij z pakiranjem).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 August 2006 - 03:34 PM
Mam jo v temno zeleni rahlo shimrasti barvi, poleg tega mam pa se dve sencki v tisti valjasti embalazi na navoj, ki ga potem pritrdis na njihov svincnik z gobico na vsaki strani. Ti dve mam v bari srebra in starega zlata, ju bolj redko uporabljam, ker se precej svetita, zato ju mam zdaj ze okrog tri leta, pa je barva se vedno enako intenzivna, nic se nista posusili itd.. Obstojnost enako dobra, nanos pa se lazji, ker dejansko samo odpres eno stran svincnika in je na gobici vedno prava kolicina barve..
5/5
Posted 31 August 2006 - 03:43 PM
Jaz sem tudi kar precej navdušena nad temi senčkami. Imam odtenek 272, modra, rahlo svetlikajoča (na sencah pride svetlejša, kot zgleda v pakungi), se super kombinira s črno in pa 390 - shimmrasta srebrna, potegne rahlo na zelenkasto. So že nekoliko kremaste. V kombinaciji z Eyeshadow base je seveda super obstojna. Fino se nanaša, ne pada na lička ob nanosu (za razliko od Sisley, ki je tudi precej bolj suha). Mene mika še nekaj odtenkov, zagotovo jih bom kupila enkrat v bližnji prihodnosti. Cena za senčko (malo čez tisoč sit) se mi ne zdi pretirana.
Pa ta reč s pakungo se mi tudi ne zdi tako problematična, kot sem morda zdi marsikateri - jaz si niti ne nameravam kupit tiste ta velike škatlice, kamor bi potem zlagala senčke. Jih mam lahko čisto na easy tudi posamično shranjene (pa mi odpiranje ne predstavlja kakšnih težav).
Meni so v glavnem všeč.
Ocena: 5
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 August 2006 - 03:56 PM
Ocena: 5
Posted 31 August 2006 - 09:00 PM
5/5
Posted 10 September 2006 - 07:28 PM
Zdaj sm kupila črno senčko št. 310 in je zelo dobra... Ko sm si na roko napackala še druge črne senčke in hkrati vse "zamazala" je bila Artdeco senčka še najbolj opazna in se sploh ni zbrisala dol, tako kot npr. ostale...
ocena: 5/5
Posted 18 September 2006 - 11:39 AM
Pri tej senčki pa me motita predvsem slaba embalaža, saj si ne morem privoščiti kupovati dodatne škatlice, te plastične v katerih pa so senčke so res nepriročne za odpiranje.
Cena je tudi dokaj visoka, saj je za resnično majhno količino senčke odštejete 1200 sit. Senčke so izjemno kremaste zato se hitro porabljajo in cene ne moremo opravičiti z dolgim trajanjem.
Ocena 3/5( so zares dobre senčke, vendar imajo resnično previsoko ceno in slabo embalažo. Če pa se zaljubite v kakšen odtenek, boste vseno dobili dober izdelek.)
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 05 October 2006 - 08:10 PM
iz enakih razlogov kot Anya... predvsem to, da se ful hitro porabljajo, se mi aplikator kr not potopi... zdej jst sem vedno kupovala une, ki se prodajajo kot eno ali dvobarvne in njihova pakunga je tak krogec, pokrovček kor je pa tud ukrivljen, tako da me moti, ker jih ne morem zlagat na kupček (pač si jih tko zlagam na polici, to pa pol vse neki postran visi )
najbolj sem pa jezna, da sem pri njih našla sicer en meni najljubši odtenek roza in je sploh več ne prodajajo mislim kr neki... tista senčka je bla pa res super obstojna, pa še nisem poznala eyeshadow base, tko da sem jo stalno uporabljala.... in kaj nej zdej, če je ne prodajajo več...
aja pa ko sem enkrat kupla dvojno modro senčko, je bila ena barva zelo dobra, taka intenzina (mogoče že mal preveč), una druga je bla pa skor siva in težko se je nanašala, tko neki trda je bila in je skor nič nisi dobil na gobico
tko da.... mešani občutki
Posted 04 November 2006 - 06:37 PM
ocena:3
Posted 05 November 2006 - 10:29 AM
ampak vseeno 5/5
Posted 15 January 2007 - 12:48 AM
Ocena: 4,5 - zaradi embalaže
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 January 2007 - 08:37 AM
4/5 (cena)
Posted 16 January 2007 - 06:13 PM
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 17 January 2007 - 10:36 PM
+ obstojnost
- previsoka cena
- preozka embalaža
mene sicer odtenki niso posebej fascinirali, imam le enega, odtenek 218, bolj bronaste barve. Cena je res za tako malo senčile odločno previsoka, zatorej 4/5
Posted 18 February 2007 - 07:19 PM
Moti me to, da je preveč mehka, kar ste že nekatere omenile, in se preveč senčila prime na čopič, potem mi pa odvečni prah pada na obraz. Posledica te "mehkobe" je tudi, da se mi senčilo dostikrat zdrobi v škatlici - potem je pa na čopiču še trikrat več barve in imam pa res več senčila na obrazu kot pa na vekah
Posted 04 June 2007 - 01:13 PM
Embalaža je meni izredno všeč, minimalistična, brez nepotrebnega kiča. Lep pravokotniček, s plastičnim prozornim pokrovčkom, kar trpežnim, ki lepo ščiti senčko. Aplikatorja se zraven ne dobi, ampak meni to ne predstavlja minusa. Cena je malo nad 5€.
Ocena: 4 (začetna intenzivnost barve, kot že rečeno, prehitro izpuhti)
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 August 2007 - 08:49 AM
+ poceni
+ praktično
+ obstojno
- nakup škatlice, ker drugače si "pečen"
Imam okoli 10-12 senčk in škatlico za 4.
ocena: 4
Posted 30 August 2007 - 10:16 AM
+ dobra obstojnost
+ dobro se maže
+ lepa škatljica
- zleze mi v gubice (samo zelena brava. številke ne vem več, je že romala v smeti)
- embalaža nič posebnega
- nakup škatljice
-+ cena je zmerna
ocena 4
Posted 29 September 2007 - 05:45 PM
ocena: 3
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 September 2007 - 09:25 AM
Cena se mi ne zdi pretirano visoka, ker gre za zelo kvalitetno senčilo!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users