Kolekcija NEMO
Posted 28 September 2006 - 09:26 AM
No, predlani mi je sv.Miklavž prinesel kompletno kolekcijo Nemo. Sem navdušen nad vonji, sedaj pa me zanima...zadeva gre počas h koncu, Miklavž pa še ne pridetako kmal....pozna katera to kolekcijo? Kje bi se dal dobit in kakšne so cene?
Se zafaljujem in klanjam za reply...G
Posted 28 September 2006 - 10:07 AM
Posted 28 September 2006 - 10:41 AM
Posted 28 September 2006 - 11:19 AM
Posted 28 September 2006 - 11:20 AM
Posted 28 September 2006 - 11:46 AM
Posted 28 September 2006 - 12:19 PM
Kaj se res vsi po vrsti delate norca iz mene in DiLeMe???!!!
Jokam.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 September 2006 - 12:32 PM
Pa če drugi vidite, da je nekdo odprl retarded temo, a morate odgovarjat? Ignorirajte, pa naj se pobriše in konec. Nek red mora bit, povsod je, tudi v sestavinah pri Sonchiki se držimo določenih zadev, da so stvari bolj pregledne ... zakaj to ne gre tle?!
Mislim, resno me zanima, prav firbčna sem, ker moj um tega ne more sprocesirat ... jaz ne vidim, kje je problem, ZAKAJ se ne morete držat nekih TOTALNO PREPROSTIH smernic?
Bi rada tle kakšen reply na moja vprašanja, prosim.
Sej zarad mene lahko svinjate po temah, ampak pol boste pa slej ko prej nekaj iskali in s tako temo, kot je ta, si lahko pomagate približno toliko, kot nič ... potem je totalno brezveze, da sploh imamo ta ocenjevanja, če pa se samo drek meša in se nič koristnega ne pove.
Posted 28 September 2006 - 03:10 PM
Zaradi mene pobrišite temo ali pa jo prestavite. Ampak če nekdo nekaj vpraša in misliš, da boš lahko pomagal, zakaj potem ne bi odgovoril.
Posted 28 September 2006 - 03:15 PM
In tle gre samo za to, da se večina forumašev res lepo potrudi, delajo ankete, si vzamejo čas in pišejo zelo dobre in uporabne ocene, iščejo slikovna gradiva in podobno, da bi ja tudi drugi imeli kaj od tega ... nekateri posamezniki pa kot, da so nad sistemom in jim dol visi za vse. Meni je to kratko malo bedno, that's all. Sploh zato, ker smo tista (preprosta) pravila že stokrat predelali in bi jih do zdaj moral poznati slehrni forumaš.
In moj odziv niti malo ni furjast, kvečjemu bi lahko tako poimenovala tvojega ... ker sploh nisi kapirala poante tistega, kar sem želela povedat ... za vse veljajo ista pravila, ki niso sama sebi namen, ampak so tukaj s prav posebnim razlogom, da bi bil tale forum bolj prijazen uporabnikom in pregleden ... meni ni nič v veselje 'si izmišljevat' ta pravila, konec koncev jih moram tudi sama upoštevat in se potrudit, ane? In poglej si malo druge forume, kjer imajo še 100X bolj vse pošlihtano, pa se noben od uporabnikov ne pizdi.
In ne mi rečt, da te kot moderatorja pri živalih ne bi motilo, če bi ti forumaši po tekočem traku v temo, kjer se limajo slike psov, konstantno kljub tvojim večnim opozorilom limali slike avtomobilov? Sicer je primer absurden, ampak meni se to, kar se dogaja tukaj, zdi prav tako absurdno.
Posted 28 September 2006 - 04:09 PM
Razumem, da red mora bit in verjamem, da je pri teh temah več dela s popravljanjem in odgovarjanjem kot pri živalih. Tako sta dobri, da vse kontrolirata...
No predlagam, da se ta tema res izbriše, ker res nima nič veze s ocenjevanjem izdelkov.
Posted 28 September 2006 - 04:27 PM
In s tem, da je Colt iskal pomoč ter sta mu vidve s Sonchiko pomagali, seveda ni prav nič narobe. Je pa absurdno, da nekdo, za katerega sem trdno prepričana, da je zrel in pameten osebek, vtakne temo tja, kamor non stop trobimo, da nikakor ne spada in je to napisano v kar treh temah z navodili ter je bilo že neštetokrat povedano.
In tudi naj povem, da ni moj namen kvarit prijetno vzdušje foruma, ampak če kar naprej trobim eno in isto, pa se vseeno nekaterih ne prime, potem pač ... človek nekak obupa.
Posted 28 September 2006 - 08:42 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 September 2006 - 10:10 PM
Posted 28 September 2006 - 10:21 PM
Primerna.
Posted 29 September 2006 - 07:27 AM
Dilemca
Posted 29 September 2006 - 02:49 PM
Ne bom je zbrisala, ampak zaklenila - ker je super reprezentativen vzorec, kakšna tema se tu NE SME odpirat.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users