Britje
Posted 14 April 2004 - 06:05 PM
mene pa nekaj zanima... (nevem, če tole ravno spada pod tole temo..ma mislim da ja)...
Evo večna ženska nadloga...britje! Spet je pomlad in poletje k je treba mal več kože pokazat...in dlakce vsekakor niso zapeljive
Zdj mam pa jst eno vprašanje...mam zelo občutljivo kožo...kar pomeni da depilacijske kreme in voski in podobne zadeve nepridejo v upoštev! Torej mi ostane samo britje...kar koli drugega sem poskusila....joj prejoj!
Britje je edina rešitev...ampak... mam eno težavco...kako preprečit mozolčke ki nastanejo po tem "posegu"
Bom full hvaležna za vse triki nasvetke k jih dubim
Pridne bote
lp,
kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 14 April 2004 - 06:12 PM
Tole bo zdej mal smešno, ampak pred britjem si naredi peeling, pa uporabi kar tistega za nego obraza. Je koža molj mehka, pa še lažje se boš obrila.
Me pa zanima nekaj....kar naprej se pogovarjamo o britju, pa o negi, pa o ličenju, celulitu, se ubadamo z vsako dlako, vsako gubo...zakaj? A je to samo boljši občutek, samozavest, zapeljevanje moških...modna muha?
lp Nadi
Posted 14 April 2004 - 06:25 PM
Bom probala pa ti sporočim...
Hm zakaj britje....nevem...jaz mislim...vsaj kakor jaz takole mal opažam...meni spada britje k osnovni higijeni...se mi zdi da poleti tudi potenje nima takšnega izrazitega vonja če ni dlak pod podpazduho.....
Pa priznajmo si...ni ga boljšega občutka kakor da si ženska vzame čas zase.... se obrije, stušira, namaže z mlekom.....Jaz se počutim kot prerojena!
Sicer pa...a ni vse skupaj povezano?.....se pobriješ...se bolje počutiš kar pripomore k samozavesti s katero je pa lažje zavajat moške
lp,
kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
Posted 14 April 2004 - 06:30 PM
Hmmm, saj nisem mislila, samo na britje, ampak na vse... Včasih se mi zdi, da smo tako obremenjene s svojim videzom....
Lp Nadi
Posted 14 April 2004 - 06:40 PM
Ma ja videz.....vsaka ženska k reče da se rihta samo zase....hm....dvomim!
Nekaj je res na počutju na samozavesti...ampak...tko je...okolica od nas "zahteva" da smo obremenjene s tem......ali pač ne?
lp,
kim
Posted 14 April 2004 - 08:21 PM
GitiNazadnjePobritaVsoboto
Posted 15 April 2004 - 10:56 AM
lp
Posted 15 April 2004 - 02:58 PM
Posted 15 April 2004 - 03:19 PM
Posted 15 April 2004 - 08:33 PM
LP Jadranka
Posted 18 April 2004 - 08:18 AM
Posted 18 April 2004 - 10:41 AM
"razredci" si jih z depilatorejem/epilatorjem mal boli sam je kar ucinek
Posted 18 April 2004 - 05:17 PM
Tale aspirin je res dobra zadeva....
Sena, če se strinjaš, bi tvoj nasvet objavila v rubriki ...ups
Mislim, da marsikatera ženska potrebuje dober nasvet....
Hvala,
Nadi
Posted 07 May 2004 - 11:57 AM
HVALA!
Posted 07 May 2004 - 12:44 PM
Posted 07 May 2004 - 12:45 PM
Posted 16 May 2004 - 09:44 AM
Jaz si vedno pred britjem s strojčkom noge stuširam s kar vrelo vodo, tako se pore razširijo in zares ne boli. In podrgnem si jih z rokavico za masažo.
Kakšne strojčke pa uporabljate? Jaz imam Philipsovega Satinelle sensitive. Je že kar star, zato razmišljam o nakupu novega. Katerega mi svetujete?
Lepo nedeljo...
Posted 17 May 2004 - 06:08 PM
Jaz si vedno pred britjem s strojčkom noge stuširam s kar vrelo vodo, tako se pore razširijo in zares ne boli. In podrgnem si jih z rokavico za masažo.
Kakšne strojčke pa uporabljate? Jaz imam Philipsovega Satinelle sensitive. Je že kar star, zato razmišljam o nakupu novega. Katerega mi svetujete?
Lepo nedeljo...
jap jz istega uporablam sam se mi je tisti "blazilec" ze cist znucu
Posted 17 May 2004 - 06:42 PM
Posted 17 May 2004 - 07:29 PM
jah saj meni tudi ne pac tist si izpukam dlakce pol pa ponevadi grem pod tus (me ne boli vec tok to puljenje) sam spodi ob gleznju (mal visji no) pa me se kar boli so kar mocne dlakce
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users