WISHLIST
Posted 08 December 2005 - 03:04 PM
Moja lista je sledeča:
- Calvin Klein Euphoria parfum
- Tigi Oatmeal & Honey Shampoo
- Tigi Oatmeal & Honey Conditioner
- Tigi Root Boost pena za volumen
- Tigi After Party krema za zgladitev, razelektritev in lesk las
Ker imam v kratkem rojstni dan, so te želje na srečo tudi v kratkem uresničljive.
Malo pa me mikajo še naslednje zadeve:
- Make Up Factory All In One Mascara
- Revlon ColorStay Natural tekoči puder
- Guerlain Kiss Kiss Lipstick
Slednja predvsem zaradi fantastične embalaže!
Posted 08 December 2005 - 03:17 PM
Posted 08 December 2005 - 03:18 PM
Posted 08 December 2005 - 06:01 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 December 2005 - 06:25 PM
Če bi mi pa od kod priletel blush od Tartra ali pa Jelly Pong Pong, se pa tudi ne bi branila.
Sem pa prav enako udarjena na negovalno kot tudi dekorativno kozmetiko. Še najmanj na preparate za lase (ti so mi španska vas).
Posted 08 December 2005 - 07:08 PM
sem pa trenutno opremljena z vsem in celo malo zasičena, zato se pri nakupih nazaj držim (ful je the best feeling, ko kupiš nekaj kar dejansko potrebuješ)!!!
Posted 08 December 2005 - 07:09 PM
Posted 08 December 2005 - 07:12 PM
Posted 08 December 2005 - 07:26 PM
Posted 08 December 2005 - 08:39 PM
sem pa trenutno opremljena z vsem in celo malo zasičena, zato se pri nakupih nazaj držim (ful je the best feeling, ko kupiš nekaj kar dejansko potrebuješ)!!!
enako...
manjkajo mi mogoče samo maske za obraz, za lase pa ful bi rada kej ekstra za razelektritev las... Tigi ma dobre zadeve (ena za pošpricat, je pa tud za svetleče lase in ful diši - mela včasih, pa je zmanjkal)
Posted 08 December 2005 - 08:40 PM
Posted 08 December 2005 - 08:44 PM
se spomnem, da sem jo še tuki gor na forum limama, ko smo se pogovarjale o stvareh ki ful dišijo... grem mal pobrskat
Posted 08 December 2005 - 08:47 PM
se spomnem, da sem jo še tuki gor na forum limama, ko smo se pogovarjale o stvareh ki ful dišijo... grem mal pobrskat
Ja, sej sem res ... prav grozna sem, ampak si ne morem pomagat. Pravi radar imam kar se tiče lasne kozmetike, samo da kdo z besedico omeni kakšen šampon al karkoli s tem v zvezi, pa sem že v elementu ... can't help it.
No dej prosim pobrskaj, bom večno hvaležna!
Posted 08 December 2005 - 09:18 PM
verjetno camera ready - sklepam po tem, da ji dobro diši in da je za razelektritev, na šprico in za lesk.
(upam pa, da me bo letos tut frizer s kakim malim tigi darilom presenetil, ko grem januarja se strišt .... )
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 08 December 2005 - 09:28 PM
Hm. Čeprav imam vsega čisto preveč (od negovalne, do dekorativne, parfumov), je moj wish list sledeč (sem ziher, da bom ful pozabla stvari):
- L'Occitane: Olive Paste for Hair
- L'Occtane: Almond Milk Concentrate
- Clinique: Simply Body Butter
- Guerlain: Les Meteorites Powder
- Burberry: Baby Touch
- Jean Paul Gaultier: Gaultier2
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 December 2005 - 09:30 PM
- Clinique: Simply Body Butter
Tole je baje za popizdit dobro ... glede sestavin, filinga na koži in tudi kar se tiče božanskega vonja ... mora bit pa tudi šokantno drago.
Posted 08 December 2005 - 09:33 PM
Jaz imam tester doma in sem zelo škrta z uporabo. Me je vonj tako navdušil, da sem mogla letet po parfum Simply. In res je filing na koži božanski, takisto vonj..... pa sestavine so baje odlične. Cena je pa res po moje tam ene 8k, no (klko me spomin ne vara..... sem ga hitro ošvignila s pogledom, ko sem parfum kupovala..... je zraven postavljen).
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 December 2005 - 09:36 PM
Kolk stane pa parfum Simply?
Posted 08 December 2005 - 09:43 PM
tigi:
papayarazzi body wash, body lotion in sugar scrub
creamy dreamy orange body wash, body lotion
oatmeal cookie body wash, body lotion, sugar scrub
catwalk oatmeal and honey šampon in balzam
l'occitane:
medena maska za obraz
olivna pasta za lase
njihova ta mejhna mila za roke umivat
dišečke svečke: mandelj, vrtnica, vanilija
Posted 08 December 2005 - 09:46 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users