Cepiva
Posted 10 February 2012 - 12:31 PM
http://wearechange.s...rnicnega-vratu/
Na tej strani je še mnogo takih in podobnih člankov povezanih z zdravjem, tudi to, da holesterol ne povzroča srčno žilnih bolezni in podobno.
OSebno temu o HPV verjamem. Sem vesela, da se nisem šla cepit, niti se ne bom nikoli šla - za nič, tudi če kuga izbruhne!
Verjamem tudi, da zdravilo za raka že obstaja (tudi na to temo sem prebrala že veliko), vendar bi lansiranje le-tega prinašalo izgubo in ne dobička - kot ga vsa ostala zdravila namenjena ziljonom vrst rakov.
Nasploh je tale cela stran precej zanimiva...
npr:
http://wearechange.s...enehajo-dojiti/
Še o obveznem cepljenju otrok imam ZELO mešane občutke in ne vem kako ravnati. Tukaj bi mi ppav prišla Dragica. Dragica, ti nisi Maksa dala cepit za nič, ane? Kako ga boš pa dala v vrtec?
http://wearechange.s...roske-paralize/
Posted 10 February 2012 - 04:11 PM
Posted 10 February 2012 - 04:19 PM
Posebej to, kar se dogaja zadnja leta - da so cepljenja obvezna in to s cepivi, za katere sploh ni preverjeno, kakšni so dolgoročni učinki na telo.
Sicer pa vse manj verjamem farmaciji - so nas s fluorovimi tabletkami filali v osnovni šoli, pa ni nobenih dokazov, da je fluor koristen za zobe ali kosti. Dejansko je strup.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 February 2012 - 08:18 PM
Kako ste to speljali?
Posted 17 June 2012 - 10:59 AM
Posted 26 September 2012 - 10:45 AM
Posted 26 September 2012 - 10:47 AM
Edit: Svojega pogleda na cepiva in precepljenost še nisem spremenila. Strinjam se z AP, so pač kritične točke v samih cepivih, prav tako v farmakokinetiki in farmakodinamiki. Amapak, ko pretehtam se mi še vedno zdi, da so cepiva pozitivna stvar.
Posted 26 September 2012 - 11:04 AM
Ampak ker ste vse tako osveščene boste že našle.
Kaj pa to, sem našla med komentarji pod člankom:
Why is the number of child illnesses in the Amish communites SO low? They do not vaccinate and their autism rate is more like 1 in 10,000, than 1 in 100?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 September 2012 - 11:15 AM
Sem hotela več napisat, pa sem pobrisala. Že tako sem vse brez repa in glave skracala .
Posted 26 September 2012 - 11:18 AM
stranske učinke cepiv, kako so nevarna .... kar pa žal vidimo šele ko so otroci cepljeni.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 September 2012 - 11:23 AM
Kot sem že nekje pisala: zdravniki, farmacevti dejansko verjamejo, da so cepiva koristna in dobra, ker so jih tako ves čas "programirali" - že na faksu, potem v praksi, itd.. Vse to pa je sponzorirano od farmacevtskih družb.
In mi bomo seveda verjeli zdravnikom, farmacevtom, ker oni pa "že vedo" kaj je res in kaj ni.
Težko je verjeti nekaj, kar ni "splošno znano in priznano".
V preteklosti so tudi vsi verjeli, da je zemlja ploščata.
Ljudje bomo morali začeti uporabljati "zdravo kmečko pamet" in intuicijo in se zanašati na svoj občutek glede stvari, ne pa, da slepo verjamemo vsemu, kar nam vsilijo.
Sem pa tudi mnenja, da je človeško telo opremljeno z vsem, kar potrebuje za uspešno obrambo pred boleznimi, virusi... in da se lahko popolnoma samo pozdravi. Samo moramo mu omogočiti, da lahko deluje nemoteno. Ne pa, da se mora vsakodnevno boriti s škodljivimi snovmi (že sama hrana, ki jo danes jemo, je v veliki meri škodljiva), pa alkohol, cigareti, razna zdravila...
Posted 26 September 2012 - 11:27 AM
Posted 26 September 2012 - 11:30 AM
Ampak eno mnenje proti tisočim, še ni resnica.
Galileo Galilei se ne bi strinjal.
Posted 26 September 2012 - 11:32 AM
Posted 26 September 2012 - 11:39 AM
Posted 26 September 2012 - 11:40 AM
Posted 26 September 2012 - 12:54 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 September 2012 - 12:58 PM
Posted 26 September 2012 - 01:07 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 September 2012 - 01:20 PM
Plus to je pač....vse je "OK", če je precepljene 95% populacije. Pri nas ta procent drastično nižajo romi (da bomo politično korektni). Če ne bi bilo cepljenj, bi otroci še vedno zbolevali za otroško paralizo, oslovskim kašljem... Ne rečem, da sedaj nihče ne zboli, je pa verjetnost precej, precej manjša...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users