S fantom sma skupaj 2 leti, pred nekaj časa sem zvedela, da me je prevaral čist na začetku zveze, ko še v bistvu nisva prav hodla. Jaz sem pa njega tud, tak da mu v bistvu nimam veliko za zamerit. No, ampak tista punca ga je oralno zadovoljila , takrat je bil zelo pijan in rekel mi je, da mu je bilo zelo žal. Toda njeno sliko je imel na računalniku in jo je zbrisal šele potem ko sem jaz rekla,da me to moti,sem bolj ljubusumna...
Nato mi je še povedal, da se je včasih samozadovoljeval in seveda tud na kaksno punco iz real lajfa pomislil na fuk. Zdaj pa odkar ziviva skupaj( on je star 27, jaz pa 24),si ga baje ne drka več, vsaj tako trdi ... toda ne ve če mu naj vrjamem. To em zelo moti, ker nevem zakaj si ga je sploh drkal še na začetku pa mislil na druge, kr sex je bil res vreju in tud pogosto. A mu nisem bila dovolj všeč al kaj ? Nevem, nisem glih zakompleksan človek, sam ob tem vsem pomislim, da mu nisem bila glih privlačna, kr ne razumem zakaj bi si ga potem drkal še na druge... Pa tud včasih kero pogleda ko grema kam pa me to ne moti, pač pogleda ampak moti me, ko dobro vidim da jo pogleda pa mu rčem v hecu on pa takoj zanika da to ni res, da si domišljam. Ker men se zdi čudo, da maš ti rad eno osebo, ti je všeč, ti je sexy, jo ljubiš ... potem pa se nevemkak bračaš za drugimi pa drkaš na druge, mislim zakaj ?? Sej vem, da niso čustva vpletena pa to, sam mi ni jasno zakaj mu ni dovolj fuk z menoj pa moje telo, zakaj more gledat druge? Mislim, ker to lahko vodi v varanje ... men to zgleda kot da si želi varanja ampak pač kr me noče prizadet gleda druge pa na njih drka, kr mu je dosadno sam z menoj bit al kaj ... kaj vi menite ?

ne ve kaj naj si mislim...
Started by
Barbii
, Aug 05 2006 07:53 PM
3 replies to this topic
Posted 05 August 2006 - 07:53 PM
Posted 05 August 2006 - 08:52 PM
Jaz menim, da se vse preveč sekiraš za prazen nič.
I. Ok, glej, tisto kvazi varanje na začetku, sta bila zgleda le dva bežna flirta z tvoje in njegove strani, kaj se je takrat dogajalo te ne bi smelo sekirat, saj niti res začela nista. Sploh pa, kot ti je fant sam priznal, je bil v "neprisebnem" stanju in skoraj ne poznam samskega moškega, ki priložnosti ne bi izkoristil.
Njeno sliko je na tvojo željo zbrisal - konec problema.
II: Drkanje. Kje je tu problem? Moti te, da se samozadovoljuje? Ali te moti to, da med tem početjem misli tudi na druge?
Oboje je povsem normalno, nekaj kar počno tako samski in nesamski moški in ženske. Tudi, ko imaš partnerja čutiš potrebo po samozadovoljevanju. To ne pomeni, da si partnerja ne želiš, oz. da ne čutiš potrebe po seksu. Masturbacija ni čisto isto kot seks, ali orala, tudi ni čisto isto, če te "obdeluje" partner, ali če zase poskrbiš sam.
Tudi to, da tvoj fant med drkanjem misli na druge ljudi je povsem normalna stvar. Vsak izmed nas ima kako (ali več) fantazijo o nekom "bližnjem" , vsak se vpraša "kako bi bilo pa z njim/njo", pač ljudje smo zvedavi, zanima nas spolnost drugih. Pusti fantu njegove fantazije, še vedno te ima rad (predvidevam, saj o nekih drugih problemih z njim ne pišeš).
III: Gledanje za drugimi dekleti tudi ni ravno nek kriminal. Še jaz pogledam kako žensko, ali kakega tipa, tudi ko sem v vezi, pa še ne pomeni, da bom kar planila na prvega , ki mi pade v oči. Mnogo moških ocenjuje tudi druge moške, ne samo žensk
.
I. Ok, glej, tisto kvazi varanje na začetku, sta bila zgleda le dva bežna flirta z tvoje in njegove strani, kaj se je takrat dogajalo te ne bi smelo sekirat, saj niti res začela nista. Sploh pa, kot ti je fant sam priznal, je bil v "neprisebnem" stanju in skoraj ne poznam samskega moškega, ki priložnosti ne bi izkoristil.
Njeno sliko je na tvojo željo zbrisal - konec problema.
II: Drkanje. Kje je tu problem? Moti te, da se samozadovoljuje? Ali te moti to, da med tem početjem misli tudi na druge?
Oboje je povsem normalno, nekaj kar počno tako samski in nesamski moški in ženske. Tudi, ko imaš partnerja čutiš potrebo po samozadovoljevanju. To ne pomeni, da si partnerja ne želiš, oz. da ne čutiš potrebe po seksu. Masturbacija ni čisto isto kot seks, ali orala, tudi ni čisto isto, če te "obdeluje" partner, ali če zase poskrbiš sam.
Tudi to, da tvoj fant med drkanjem misli na druge ljudi je povsem normalna stvar. Vsak izmed nas ima kako (ali več) fantazijo o nekom "bližnjem" , vsak se vpraša "kako bi bilo pa z njim/njo", pač ljudje smo zvedavi, zanima nas spolnost drugih. Pusti fantu njegove fantazije, še vedno te ima rad (predvidevam, saj o nekih drugih problemih z njim ne pišeš).
III: Gledanje za drugimi dekleti tudi ni ravno nek kriminal. Še jaz pogledam kako žensko, ali kakega tipa, tudi ko sem v vezi, pa še ne pomeni, da bom kar planila na prvega , ki mi pade v oči. Mnogo moških ocenjuje tudi druge moške, ne samo žensk

Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 August 2006 - 09:29 PM
Se strinjam s tem kar je ze crna napisala glede samozadovoljevanja. To itak počnejo vsi, tudi če si v zvezi pa ti kdaj zapaše ko ni partnerja zraven, ali pa ti pač včasih enostavno zapaše sam. Da pa pogleda za kakšno dobro bejbo pa je tudi čisto normalno, čudno bi šele bilo da nebi, saj tudi ti verjetno ko na ulici vidiš kakšnega ful hudega tipa ga pogledaš ker je pač tako hud, pa čeprav imaš fanta.
Drugače pa: http://www.lepa-si.c...opic.php?t=3663 , ker te bosta moderatorki kregali.

Drugače pa: http://www.lepa-si.c...opic.php?t=3663 , ker te bosta moderatorki kregali.
Posted 05 August 2006 - 10:49 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users