spomin in koncentracija
Posted 13 September 2010 - 04:34 PM
Upam, da ne obstaja kkšna tema že za to - iskalnik mi ne dela, sem pa pregledala vse teme v zvezi z zdravjem in rekreacijo pa ni bilo nič videti..
No nazaj k bistvu: jaz imam čedalje večje težave s spominom in koncentracijo... Ne zapomnim si skoraj ničesar, v službi me kliče stranka in če si takoj ne zapišem čez pol ure že pozabim, da je sploh klicala. No če se pa že zgodi da se spomnim, se pa ne spomnim kaj točno je rekla... Ali pa če kaj pečem, kuham in da grem za 5 minut v sobo se lahko zgodi da enostavno pozabim na to; spomnim se čez kkšne pol ure ko je že zapaljeno Ali pa če mami peče kruh in mi naroči naj ugasnem pečico čez 15 minut - če me ni v kuhinji da slučajno vidim pečico in se spomnim da jo je treba ugasnit, pozabim...... Tko da, to ni več normalno..
Pa kar se koncentracije tiče: ko se učim ne prenesem ničesar; radia, kkšnega ropota zunaj, vse me zmoti - še clo fant s klikanjem miške včasih (je pa res da klika v eno, če igra igro)... Pa da ne govorim o tem, kako težko se sploh spravim učit - ne vem če je to stvar lenobe ali tudi koncentracije in morda z njo povezane motivacije....
Torej - kateri vitamini pripomorejo k izboljšavi spomina; ali pa tableti... u bistvu mi je vseeno, rada bi samo, da se tega rešim ker se že zares bedasto počutim Ima katera mogoče izkušnje z bilobilom?
Posted 13 September 2010 - 06:53 PM
Posted 23 May 2011 - 08:26 AM
A ni Ana neke vitamine jedla za boljšo koncentracijo?
[Napoleon]
Posted 23 May 2011 - 08:43 AM
Ne.
Guarano edino. Ampak to je za energijo.
Posted 23 May 2011 - 08:44 AM
http://www.lekarnar....-sumece-tablete
in kasneje
http://www.lekarnar....apsule-za-mlade
Pa se mi zdi, da je bilo malo boljše.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 23 May 2011 - 08:46 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 May 2011 - 09:11 AM
Koliko je pa lahko pri teh zadevah učinek ''zasvojenosti'', da se tako izrazim. Pač če jemlješ recimo mesec ali dva v času izpitov, pol pa konec, da bi se tako navadil, postal odvisen, da se brez tega nebi mogel več skoncentrirat?
[Napoleon]
Posted 23 May 2011 - 10:27 AM
Posted 03 June 2011 - 08:07 AM
Posted 03 June 2011 - 08:29 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users