Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 29 August 2006 - 05:25 PM
Ne težim vam zato, ker me to rajca. Ne težim vam zato, ker sem control freak. Vsekakor ne težim zato, ker sem hudobna. In še manj zato, ker bi me to zabavalo. Težim zato, ker drugače tle ne bo nobenega reda in bo čez 14 dni takšna zmešnjava, da bo vse skupaj popolnoma nepregledno. Torej še enkrat - prosim, če v posamezne ocene izdelkov ne pišete off topicov, kakšnih koli neumestnih komentarjev, vprašanj in podobnega, ampak se za takšne zadeve sproti poslužujte te teme.
Vaša s šibo mahajoča in z bičem tleskajoča moderatorka DiLeMa.
Posted 30 August 2006 - 10:12 PM
Posted 30 August 2006 - 10:14 PM
Posted 31 August 2006 - 08:16 AM
Posted 31 August 2006 - 11:41 AM
Posted 31 August 2006 - 03:43 PM
Posted 18 September 2006 - 10:47 PM
Posted 18 September 2006 - 10:51 PM
ne pretiravite!
Posted 18 September 2006 - 10:54 PM
Najbrž kakšne potencialno iritirajoče reči v sestavi samega vložka...
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 September 2006 - 10:26 AM
Posted 22 September 2006 - 10:15 AM
torej, bi lahko v tej temi ocenjevale tudi leče in ostali pripomočki za oči? Ali bi kaj takega bolj pasalo v Nego obraza? Je sploh "dovoljeno" ocenjevanje teh reči?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 September 2006 - 08:20 PM
Prosim za pozornost moderatork:
torej, bi lahko v tej temi ocenjevale tudi leče in ostali pripomočki za oči? Ali bi kaj takega bolj pasalo v Nego obraza? Je sploh "dovoljeno" ocenjevanje teh reči?
Hm, razmišljam, pa razmišljam in pravzaprav ne vem čist točno. Namreč, po eni strani leče za oči nimajo nobene veze niti posredno z ličenjem in negovanjem (npr. pilice, vatirane blazinice, ipd. imajo); po drugi strani pa tudi vložki in tamponi ne vem, če spadajo glih pod kakšno nego, kamoli ličenje - a jih vendar ocenjujemo. Torej jaz mislim, da bi še to lahko ocenjevale, sploh, če si bo katera lahko s tem kako pomagala, a ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 September 2006 - 08:25 PM
Posted 24 September 2006 - 09:25 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 October 2006 - 07:26 AM
Katere čopiče pa priporočate tako nasploh?
Hvala.
Posted 04 October 2006 - 09:58 AM
Posted 04 October 2006 - 12:52 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 October 2006 - 05:28 PM
Jaz nisem ocenjevala teh čopičev, si neki zamešala. Ocenjevali sta jih Luminelle in Sonchika. So pa to The Body Shop čopiči, ki jih prodajajo samo prav v njihovih trgovinah, ki jih v Sloveniji nimamo ... najbližja je menda v Avstriji.
Aha, pol pa že. Sorry. Kje pa v Avstriji, in kakšne so kaj cene?
Posted 04 October 2006 - 09:21 PM
Aha, pol pa že. Sorry. Kje pa v Avstriji, in kakšne so kaj cene?
Jaz poznam zgolj TBS v Celovcu, v Arkaden center. Cene pa niso med najnižjimi, ampak se bojda za njihove čopiče splača dat malo več.
Posted 05 October 2006 - 08:24 AM
12 user(s) are reading this topic
0 members, 12 guests, 0 anonymous users