Sem bila zadnjič v Mulerju, sem kupila prijateljici parfum in sem prosila, da mi dajo eno lepo darilno vrečko. Pa sem dobila samo pvc vrečko, ena ženska pred mano pa je kupila čist neki druzga, pa je dobila vrečko od enega parfuma. Se mi je zdelo full trapasto, resno A nisem bila dovolj fancy al kaj?
Pozdravček
parfumi in vrečke
Started by
anitka
, May 19 2004 05:02 PM
7 replies to this topic
Posted 19 May 2004 - 05:02 PM
Posted 19 May 2004 - 06:27 PM
QUOTE(anitka)
Sem bila zadnjič v Mulerju, sem kupila prijateljici parfum in sem prosila, da mi dajo eno lepo darilno vrečko. Pa sem dobila samo pvc vrečko, ena ženska pred mano pa je kupila čist neki druzga, pa je dobila vrečko od enega parfuma. Se mi je zdelo full trapasto, resno A nisem bila dovolj fancy al kaj?
Pozdravček
Pozdravček
Nekateri parfumi nimajo tudi svojih vreck escada vem da jih ima sam ne vem ce jih ima muler
lp, Vrtnica
Posted 19 May 2004 - 06:41 PM
Ja, sej to vem, samo trapast se mi je zdelo, da ena ki kupi šampon, pa balzam dobi vrečko D&G, jaz pa kupim parfum in jo ne dobim.
Pa ista pesem je tudi z vzorci. Vsi govorijo, da je dobro testirat vzorce preden kupiš kremo, vzorcev pa nimajo.
Pozdravček
Pa ista pesem je tudi z vzorci. Vsi govorijo, da je dobro testirat vzorce preden kupiš kremo, vzorcev pa nimajo.
Pozdravček
Posted 20 May 2004 - 07:52 PM
QUOTE(anitka)
Ja, sej to vem, samo trapast se mi je zdelo, da ena ki kupi šampon, pa balzam dobi vrečko D&G, jaz pa kupim parfum in jo ne dobim.
Pozdravček
Pozdravček
ja to se pa cist strinjam s teboj! pa za licila tudi nimajo (sminke) ipd na katere sem kdaj kar alergicna in kupim in dam par 1000 in nato je ne morem uporabljati
V L'Occitanu dobis vedno lepo vrecko njihovo in tudi lahko ti lepo zavijejo
lp, Vrtnica
Posted 23 May 2004 - 11:44 AM
Po moje sploh nočjo v trgovinah dat vzorcev, dajo sam tistim, ki se dobr skeširajo
Pozdravček
Pozdravček
Posted 28 May 2004 - 02:25 PM
Vzorcev ne dajajo, ker si jih trgovke same odnesejo domov! Tako je to, zakaj bi kupovale, če je zastonj.
Posted 28 May 2004 - 02:51 PM
QUOTE(Sasmo)
Vzorcev ne dajajo, ker si jih trgovke same odnesejo domov! Tako je to, zakaj bi kupovale, če je zastonj.
Ja, se men tud zdi, da je tko.
Posted 29 May 2004 - 12:26 PM
QUOTE(anitka)
QUOTE(Sasmo)
Ja, se men tud zdi, da je tko.
Hej,
mislim, da gre bolj za sistem kdor prej pride, prej melje Žal trgovina ni direktno odvisna od tega koliko vzorcev dobijo. Nekatere trgovine ( bolj založene in večje ) dobijo več vzorcev kot recimo manjše. Torej, vzorci in vrečke so pogosto vezane na to koliko materiala dajo trgovinam dobavitelji posameznih blagovnih znamk.
Dobavitelji pa so vezani nato, koliko vzorcev lahko naročijo in kupijo pri proizvajalcu. Tako, da ni vedno vse tako črno kot se zdi. Smo pa res mi zadnji, končni potrošniki.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users