Maskare
Posted 11 April 2004 - 07:40 PM
Zadnjič sem kupila eno od loreala. Mislm da je za volumen, pa se full packa pa že tko nimam dolgih trepalnic
Posted 11 April 2004 - 08:38 PM
hmmmm...jaz nove maskare skoraj vedno malo obrišem s papernatim robčkom preden jo uporabim...sicer se res tako obupno packajo...nevem verjetn je odvisn kakšno maskaro želiš...meni so ljube od jade....
kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 11 April 2004 - 08:59 PM
ktero pa od jade? pa sej jih jaz tudi obrišem, ampak se še vedno nabira full snovi na krtački. A je sam lorealova taka?
Hvala Kim
Posted 11 April 2004 - 09:53 PM
hja jest mam ponavad klasiko al pa mičken za podalšanje trepalnc...ker vse ostalo mi že prav umetno zgleda...je pa stvar okusa posameznika!!!
Ej res nevem...ampak če boš ene 4 x jo pomazala po robčku...skor nebi smela več pacat
Pridna bit....
kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
Posted 12 April 2004 - 05:07 PM
napaka večine žensk je, da kupujejo maskare zato, ker na njih piše, da so za zgostitev, podaljšanje, ovijanje itd. Dejstvo je, da nekdo, ki nima dolgih ali gostih trepalnic, jih tudi s teksturno bolj bogato maskaro ne bo imel. Raje si kupi maskaro, ki ima bolj tanko in ne preveč mokro krtačko. S tako krtačko boš obarvala vsako trepalnico posebaj, trepalnice se ne bodo lepile skupaj, s tem pa boš dosegla tudi večji volumen ali podaljšanje trepalnic.
Osebno najraje uporabljam Lancomove maskare, ko je plača oziroma Max Factorjevo 2000 Calorie. Sta mi res v redu.
Že Kim ti je napisala dober nasvet...
LP Nadi
Posted 12 April 2004 - 06:52 PM
lp
Posted 12 April 2004 - 07:12 PM
lp
Živjo
ja to je Max Factorjeva More Lashes, ki trepalnice razporedi in jih loči, obenem pa jih s tem tudi poudari. Sem jo uporabljala, ampak še vedno mi je ljubša Max Fcator 2000 Calorie-pač stvar okusa.
Vrtnica? Podobna je neki gumi??? Dobro opažanje...
Lp Nadi
Posted 12 April 2004 - 07:22 PM
verjetn sm res staromodna...ampak tud samo malo povdarjeno zna bit blazno lepo!!!!!!!!
hvala za razumevanje
lp,
kim
Posted 12 April 2004 - 07:32 PM
verjetn sm res staromodna...ampak tud samo malo povdarjeno zna bit blazno lepo!!!!!!!!
Kim, nič nisi staromodna tudi jaz zagovarjam, da je manj več...no, ja...
Vsaka ženka ima na sebi nekaj, kar je vredno poudarjanja in namen make-upa ni spreminjanje, ampak poudarjanje lepega in prekrivanje nepravilnosti.
Umetne trepalnice za vsak dan pa odsvetujem.
LP Nadi
Posted 13 April 2004 - 05:36 PM
Vrtnica? Podobna je neki gumi??? Dobro opažanje...
Lp Nadi
sm se zmotla ta je od Niveje... ok ne vem tocn iz cesa je sam ni tko kot te normalne ma te "laske" sam da so iz materiala podobni oz kemijsko predelan nekaj
Posted 14 April 2004 - 06:21 PM
Lp Nadi
Posted 14 April 2004 - 08:17 PM
toplo priporocam, verjemte probala sem približo 40 različnih modelov...
baj, giti
Posted 15 April 2004 - 08:50 AM
toplo priporocam, verjemte probala sem približo 40 različnih modelov...
baj, giti
hvala za informacijo. ampak zanima me se kako dobro poudari trepalnice ali jih samo pobarva. zdi se mi da nobena maskara do sedaj, ki sem jo probala, ni fejst poudarila, ce pa ze, se je pa kupckala.
hvala, iris
Posted 18 April 2004 - 08:24 AM
Posted 21 April 2004 - 06:06 PM
Bom sprobala ta novo od Nivee. Upam da je primerna tudi za občutljive oči saj nosim leče in moram zelo paziti-je še kera takšna in ali mogoče ve če je primerna?
Hvala
Lp
Posted 25 April 2004 - 08:37 AM
sem slišala, da je maskara čist suha in se težko nanašama
Verjetno je bolj za tiste, ki imajo že tako al pa tko dolge in goste trepalnice.
lp
Posted 22 May 2004 - 04:35 PM
Posted 07 June 2004 - 12:34 PM
*EnJoY*
Posted 15 June 2004 - 06:49 PM
Hej,
a ti pobarva v črno ali v temno rjavo? Kaj pa obrvi?
lp N
#20 Guest_Nika_*
Posted 25 June 2004 - 10:26 AM
Pred kratkim sem si iz čiste radovednosti in želje po morebitnem prihranku kupila maskaro iz linije Drogerie-Markt-ovih izdelkov in moram rečt, da je prov super. Za svojo ceno presenetljivo dobra!
No, sam namig, če niste prezahtevne glede imena, ki ga nosi vaša maskara in če hočete prihraniti kak tolar
10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users