Menstrualne skodelice
Posted 01 April 2008 - 01:21 PM
Posted 01 April 2008 - 04:28 PM
Posted 01 April 2008 - 04:31 PM
Posted 01 April 2008 - 05:38 PM
Posted 01 April 2008 - 05:45 PM
Dajte no mir, HAHAHA.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 April 2008 - 05:52 PM
Posted 01 April 2008 - 05:57 PM
Zato, ker mi je zadeva že v osnovi smešna, je ne rabim sprobat in biti poznavalka.
Kot tudi ti ne, ki ti zadeva v osnovi ni napačna, a ne?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 April 2008 - 06:15 PM
Posted 01 April 2008 - 06:22 PM
Ja meni je princip skrajno smešen, to je vse.
In čeprav nisem sprobala (in nisem poznavalka), si lahko nekako predstavljam, kako stvar deluje.
Ne vem, res ne, kaj je tu tako presenetljivega.
Posted 02 April 2008 - 05:36 PM
Posted 02 April 2008 - 08:36 PM
ampak jaz sem v zadnjem času ful ful o tem prebrala, predvsem o izkušnjah v RL s to zadevo in me ful mika, da bi si jo kupila, bojim se samo tehnične plati uporabe, hehe...
Praktično vsaka ženska, ki se je je navadila uporabljat, je ne zamenja več za tampone ali vložke.
Tudi meni namreč tamponi zadnje čase, ko imam ful šibko M (pa imam vedno samo mini), precej izsušijo nožnico...
Nimam pa nobenih predsodkov glede čiščenja na WC-jih, vstavljanja ali celo prebliskov, da bi se mi gnusilo gledat pač svojo lastno kri v posodici, kar je neredek odziv pri ženskah...
Posted 02 April 2008 - 08:39 PM
Gnusilo... to ne, niti malo... ne vem, kaj bi bilo tukaj nagnusnega.
Ampak ok, ljudje smo takšni in drugačni, sama sreča. ;-)
Je pa vseeno malo hecno (vsaj na začetku, a ne) imeti tole zbrano na enem kupu. ;-)
Mah, jaz sploh ne razmišljam o kakšnih drugih variantah, sem s tamponi (OB, afkors) nadzadovoljna.
Posted 02 April 2008 - 08:39 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 April 2008 - 10:23 PM
Posted 02 April 2008 - 10:25 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 April 2008 - 10:26 PM
Bi pa probala tole, ker tamponov ne uporabljam, vložki mi grejo pa, milo rečeno, na živce.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 April 2008 - 12:24 AM
Posted 03 April 2008 - 01:38 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 April 2008 - 02:09 PM
Tale zadeva zna bit po moje kar zanimiva, zakaj pa ne. Sicer malo hecno in rahlo vampirsko, ampak mogoče pa ni slabo...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users