Christina Aguilera - Provocative
Posted 17 November 2007 - 08:31 PM
Tale Christinin parfum sem preizkusila preko testerčka iz drogerije, brezplačnega vzorčka iz interneta in vonjanja v drogeriji. Vonj mi je zelo všeč. Ni premočan, ni premedel. Je kar precej sladek - marsikomu bi se lahko zdel presladek, ampak meni so že a priori všeč bolj sladki parfumi in Provocative za moj nos ne preseže skrajne meje, ko sladko že postane osladno.
Flaška in embalaža v katero so spravili parfum sta mi zelo všeč. Opisala bi ju z istimi besedami kot sam vonj: lep, seksi, ženstven, nikakor pa ga ne bi opisala kot provokativnega, kakor se imenuje. Tukaj se mi zdi, da so malce zgrešili, saj v njem ne vidim nobene provokativnosti.
Parfumu dodeljujem oceno 4, saj se mi zdi, da se ga ob redni uporabi lahko kar hitro naveličala.
Ocena: 4
Posted 18 November 2007 - 07:32 PM
Jaz o tem parfumu nimam niti kaj dosti za filozofirati, ker je pri meni edina asociacija za ta parfum cuker (pa mam rada slajše parfume, ampak kar je pa preveč, je pa preveč). Torej izjemno sladek, nekompleksen, brezvezen, neizviren vonj. Kje je tu provokativnost - ker promovirajo tale vonj kot provokativen. Kar je komično.
Jaz ga tudi podrazno ne bi kupila.
Ocena: 1
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 November 2007 - 02:50 PM
Vonj mi je sicer še kar ok (sem preizkusila že veliko slabše), a samega parfuma ne bi kupila.
Nima tistega nekaj, zaradi česar bi se odločila za nakup.
3/5
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 November 2007 - 08:27 PM
Mislim da ga bom v bližnji prihodnosti tudi kupila
5/5
Posted 19 November 2007 - 09:02 PM
Ustreza mi, ker je "mehek", lahno zaznaven, sladek vonj, pa vendar ne preveč.
Spominja me ne Bossov Pure Purple, ki je bil tudi eden mojih najljubših.
Kaj pa vem, pri opisu dišav sem bolj skromna, ampak tale parfumček pa moram res pohvalit, meni je ful všeč.
Cena pa je tudi OK, cca. 25 € za 30 ml.
Ocena: 5
Posted 21 November 2007 - 11:34 AM
Jaz o tem parfumu nimam niti kaj dosti za filozofirati, ker je pri meni edina asociacija za ta parfum cuker (pa mam rada slajše parfume, ampak kar je pa preveč, je pa preveč). Torej izjemno sladek, nekompleksen, brezvezen, neizviren vonj. Kje je tu provokativnost - ker promovirajo tale vonj kot provokativen. Kar je komično.
Jaz ga tudi podrazno ne bi kupila.
Ocena: 1
Jaz se popolnoma strinjam. Vonj me je zelo razočaral, res je tak too much cukrast. Mi je pa embalaža všeč, zato sem v anketi dala oceno 2. Škoda, da tudi notranjost ni bolj mamljiva.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 November 2007 - 11:46 AM
Posted 21 November 2007 - 10:42 PM
Tak, najstniški.
1/5 (ga ne bom kupila in me ne prepričana, čeprav pa vonj ni docela neprebavljiv)
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 November 2007 - 11:35 PM
1/5
Posted 25 November 2007 - 08:46 AM
Parfum povsem dolgočasen, neobstojen, neizviren, še sama steklenička deluje precej poceni. Cenovno ugoden, precej cenejši kot večina parfumov, dostopen (raznorazni DMji). Si upam napovedat da bo šel hitro v prodajo zaradi večini všečnega sladkobnega vonja, kljub temu pa vonj ni prerezek in nikakor ne pretežek.
Tak, najstniški.
1/5 (ga ne bom kupila in me ne prepričana, čeprav pa vonj ni docela neprebavljiv)
[quote]
Podpis, bolje se neb dalo opisati. Pričakovala sem kaj bol izvirnega in nekaj novega.
Posted 25 November 2007 - 04:19 PM
Prvič ko sem ga povohala se mi je zdelo, da zaznam vmes sveže breskve, kasneje pa niti ne več. Pač še en navaden parfum, ki sicer ne smrdi, je prijeten, vendar ni nekaj posebnega. Za kupit vsekakor ni.
Steklenička je pa lepa.
3/5
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users