Anti-aging nega
Posted 11 April 2024 - 02:50 PM
Posted 11 April 2024 - 03:06 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 April 2024 - 03:28 PM
Ne. Ravno zato sem začela tako uporabljat.
Očistim obraz, za pol ure ali uro dam gor , spet očistim obraz z gelom in namažen s Cicaplast čez noč. To delam 2x na teden.
Od kar smo premaknili uro, uporabljam dnevno kremo s 50 faktorjem (zjutraj dam gor, čez dan načeloma ne dajem več)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 April 2024 - 04:12 PM
Posted 11 April 2024 - 05:04 PM
Nimam mozoljev in ne lupi se
Upam, da kaj pomaga (ali vsaj ne skodi), pojma nimam kaksen bi bil rezultat, ce bi imela gor celo noc ali ve sploh ne bi uporabljala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 April 2024 - 05:53 PM
Posted 17 April 2024 - 10:42 AM
Ne vem kam bi tole dala, bom kar sem.
Če ima slučajno še kakšna od vas težave s hiperpigmentacijami.
Jaz sem si ponovno kupila od Melano CC (v preteklosti sem že imela njihovo sivo navadno verzijo), tokrat sem vzela Premium Essence (rumena embalaža - bolj močnejša verzija) in je odlična.
Hvala za info!
Melano CC je bila moja prva krema z vitaminom C.
Vprašanje: ima katera izkušnje oz. kakšno mnenje o anti-agingu z mikrotokovi?
Posted 18 February 2025 - 12:53 PM
Uporablja katera LED masko za obraz?
[Napoleon]
Posted 18 February 2025 - 06:36 PM
Posted 09 April 2025 - 07:01 PM
Danes mi je zdravnica v Medilase rekla, da ful priporoča na obraz dajat med 2x na teden za kakšno uro, pred kakšnim dogodkom pa stepen jajčni beljak, da zmanjša izgled por in mal nategne kožo
Posted 09 April 2025 - 07:36 PM
Posted 09 April 2025 - 07:46 PM
Posebej.
Za beljak je rekla, da takrat, če moraš nekje dobro zgledat, da ti mal skupaj potegne kožo...
Za med je pa rekla, da je protivneten, da je čistilni in potegne ven nečistoče. Sva govorili o tem, ker imam na enem delu širše pore in mi je pač grdo.
Posted 09 April 2025 - 10:16 PM
Posted 10 April 2025 - 08:18 PM
Posted 10 April 2025 - 08:20 PM
Danes imam po 4D precej suho kožo, zato je tudi napeta. Gube so seveda še vse tam
Zdele zvečer me je ful zategovalo, sem namazala z Viderage gelom, čez pa Eucerin Aquaphor, ki so mi ga dali v Medilase za domov (dva testerja). Okrog oči me peče zaradi smootheye, ampak so kreme lepo pomirile kožo. Par mozoljev se mi je naredilo.
Toliko zaenkrat.
Posted 11 April 2025 - 02:39 PM

Za med je tudi meni ena kozmetičarka rekla, kjer sem bila pozimi na kislinskih pilingih. Ampak kolikor se spomnim je rekla bolj za piling s kristaliziranim medom.
Posted 11 April 2025 - 02:44 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 April 2025 - 04:29 PM
Marmelada, poročam dogajanje drugega dne :
zateguje me po celem obrazu, drobno se luščim povsod, obilno pa tam, kjer je pojačala laser, nazolabialne gube in nad nosom, namazana sem z Viderage, čez imam Cicaplast baumne b5 in na debelo Eucerin aquaphor, ful sede.
ADP si je z medom čistila zjutraj kakor se jaz spomnim, jaz bom probala to večerno nego, kot mi je rekla ta dr. tukaj. Uporabila bom pa segret med (sicer od našega čebelarja), ker mi je unega drugega škoda.
Posted 12 April 2025 - 11:57 PM
Planet, sem danes opazila, da imas ful lepo kožo, pa na sploh si se v skoraj 20letih,kar se poznava, minimalno postarala 🤗
O, hvala!!

Posted 13 April 2025 - 11:46 AM
A se lahko ‘slepam’ na vase znanje - ce je katera pri volji za svetovanje? Jaz sem precej laik na tem podrocju, se mi pa zacenja poznat davek materinstva in emso, malo shujsan obraz imam in se bolj guba koza. Pa tudi hiperpogmentacij imam nekaj. Mene sicer pege ne motijo, ampak bi se vseeno celostno lotila nege. Trenut o uporabljam na par dni en dr.shler oljni serum, pa se neko vlazilno kremo, glih toliko da dam kej na obraz, pa kadar se spomnim za ven malo spf kreme. Pudram se ne, cistil/gelov/pen ne uporabljam.
Naceloma imam bolj suho do normalno in neproblematicno kozo. En mozolj morda na cikel ob menstruaciji, obicajno na celu.
Imam pa gube in ze tako mal poveseno kozo ob oceh, veke. Fluid z nianciamodom od Balee mi je delal mozolje. A je kaj takega ‘zunanjega’ kar pomaga pri taki kozi, da bi bila bolj napeta, morda z manj teh hiperpigmemtacij?
Zanimajo me ‘diy’ opcije, brez kozmeticnih posegov, tretmajev.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users