Parfumska olja
Posted 19 February 2007 - 12:39 PM
Olje je v 1.25 oz flaškici (približno 35 mL) in ima palčko, s katero si kapneš kapljico kamorkoli pač želiš.
Seveda sem ga takoj sprobala in moram rečt, da sm navdušena. Vonj je enak originalni Euphorii, in ker je olje 100% (nobene vode in alkohola), sem si res dala samo kapljico na zapestje in podrgnila ob drugo zapestje, pa še ob vrat...
Stvar noro diši!!
Ima še katera izkušnje s temi olji? Kako vam dišijo, vam dražijo kožo, povzročajo alergije...??
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 19 February 2007 - 02:25 PM
Jaz izkušenj s temi olji (še) nimam, čeprav sem v The Body Shopu pogledovala proti parfumskih oljem, ki večinoma kar fino dišijo, mene sta navdušila vonja White Musk in Neroli Jasmin (vonj bi lahko bil sicer še veliko bolj jasminast). Sprva sem imela odpor do tega, kasneje malo manj, namreč, so kar dostojno obstojni (ko sem si na roko nekje ob opoldan kapnila malo testerja... roka mi je solidno dišala vse do večera), pa še dragi niso (vsaj v TBS se mi ne zdijo ravno... 14$ (15ml), večje pakunge po 22$ (30ml), pa še neke srednje po 20$). Jaz si bom ziher kakšnega omislila, ko bom spet kaj v TBSju, sploh ta omenjena vonja sta krasna, pa zdaj gledam, da imajo spet kup novih vonjav. Se mi zdi kar fino... ni drago, solidno obstojno... si lahko omisliš več vonjev, sploh v TBSju imajo privlačne (že po imenu) - kokos, jagoda, pink fruit punch, beach bliss, japanese musk, patchouli, satsuma, indian gardenia, the spirit of moonflower, itd.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 February 2007 - 02:36 PM
Jst sem sicer kupovala preko Hayward Enterprises. Imajo veliko dizajnerskih vonjev, pa tudi take navadne (mene še posebej mikajo: Caramel Apple, Chocolade Chip Cookies, French Vanilla, Jasmine, ....majo celo enega z imenom leather jacket )
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 19 February 2007 - 02:42 PM
Nihrida, kok pa pride postnina?
Posted 19 February 2007 - 02:46 PM
nihrida,
imena vonjev so jako obetavna!
Drugače pa ja, se splača it pogledat v TBS - najbližji je v Grazu (Siersberg) ali pa Celovcu (Arkaden).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 February 2007 - 03:10 PM
Lejck tukaj je link Shipping Costs
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 19 February 2007 - 08:32 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 February 2007 - 09:24 PM
Sploh ne vem, zakaj se tega nisem prej spomnila in si nabavila.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 19 February 2007 - 09:44 PM
Imajo!
Posted 20 February 2007 - 11:41 AM
Posted 20 February 2007 - 02:35 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 February 2007 - 05:24 PM
Posted 20 February 2007 - 06:55 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 February 2007 - 11:31 PM
Posted 26 February 2007 - 02:28 PM
Posted 27 February 2007 - 10:25 AM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 28 February 2007 - 09:32 AM
Posted 06 March 2007 - 01:17 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 March 2007 - 02:24 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 March 2007 - 03:00 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users