življenje po smrti
Posted 01 November 2004 - 12:10 PM
jst vrjamm in za napake v življenju boš zmeri plaču bodisi v tem ali nasledjem življenju. puznam ugromn ljudi k sm bla z njimi v prejšnih življenjih z eno ki sm jo prek moje bolezni spoznala sve bile skupaj 12 let. in če kolikor toliko živiš pravično življenje si dober z ljudmi potem postaneš svečenik in se ne rodiš ponovno ampak greš v nebesa.
no ajd mal napište mnenja
Posted 01 November 2004 - 03:45 PM
[b]have a nice day... :flower:
Posted 02 November 2004 - 09:45 AM
Posted 02 November 2004 - 10:16 AM
Definitivno verjamem, da je po smrti še vedno življenje
LP
Vilma
Posted 02 November 2004 - 12:11 PM
Posted 02 November 2004 - 01:00 PM
Posted 02 November 2004 - 03:50 PM
Jaz sem sicer samo to knjigo prebrala, slišala pa sem malo več prijateljice, ki se na tem področju bolj spozna, poleg tega pa je bila tudi več let zapored v Indiji pri Saibabi.
Posted 02 November 2004 - 04:32 PM
Kdo pa je avtor?
Posted 02 November 2004 - 04:37 PM
Ful si ne predstavljam smrti :
Posted 02 November 2004 - 05:23 PM
Jaz sem sicer samo to knjigo prebrala, slišala pa sem malo več prijateljice, ki se na tem področju bolj spozna, poleg tega pa je bila tudi več let zapored v Indiji pri Saibabi.
jst bi tut u indijo
Posted 02 November 2004 - 08:04 PM
Posted 02 November 2004 - 09:57 PM
VERJAMEM v posmrtno življenje!!!!! 100%!!!!
Brala sem zgodbo o ženski, ki je skoraj umrla v bolnišnici. Ko je bila klinično mrtva, so jo začeli oživljati in njena duša je "poletela". Tako je lebdela ob oknu in gledala, kako se borijo za njeno življenje; kasneje je preživela.
Pripovedovala je, kaj je videla skozi okno in vse se je ujemalo.
Kul, a ne? 8)
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 02 November 2004 - 10:10 PM
meni je to bilo vedno eno veliko vprašanje....
in nikoli mi ni bilo jasno zakaj se jaz osebno svoje smrti blazno bojim....
nekoč mi je nekdo izmed vas razložil to...zakaj, kako s čim je to pogojeno....
mhm....prav ste prebrale...ena izmed vas mi je to razložila....ampak ni mogla dopotankosti definirat....baje pa sem v prejšnjem življenju umrla nasilne smrte....ali pa v prometni nesreči....in zato se je kao ta strah pred smrtjo prenesel v to življenje....
eh....
jst verjamem da bom v naslednjem življenju en tak lep pisan metulček...k bo mel skos srečo pa ga nuben nebo luvil pa podil
lp
kimMetuljčkasta
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 02 November 2004 - 10:11 PM
hmmm....nan kero knjigo to milsiš.....od hare krišne???
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 02 November 2004 - 10:56 PM
Ful si ne predstavljam smrti :
Simona, tvoja duša je ubistvu bistvo, je to kar si v resnici. Medtem, ko je to tvoje zdejšnje življenje samo ena od večih vlog, ki jih boš morala odigrati na odru, ki se imenuje Zemlja. Zakaj pa se vedno znova reinkarniraš? Ker je veliko stvari, ki se jih moraš naučiti in cilj tvojega življenja je, da se naučiš določene stvari. Če ne, se boš morala v prihodnjem življenju ponovno spopasti s tem.
Ja v to verjamem, tvoja odločitev pa je če tudi ti. Če pa te zanima, je najbolje da si prebereš predlagane knjige...
Posted 02 November 2004 - 11:22 PM
jes jes tud zlo v redu knjiga....
Posted 17 December 2004 - 04:59 PM
Posted 17 December 2004 - 07:59 PM
Aja, ko smo že pri tej temi, verjamete v reinkarnacijo??
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 17 December 2004 - 08:56 PM
Aja, ko smo že pri tej temi, verjamete v reinkarnacijo??
Jaz verjamem...
Posted 17 December 2004 - 10:55 PM
Ej, to pa res! To se mi kdaj pa kdaj zgodi...neki časa se za to nism sekirala, ampk zadnje čase se pa ful zamislim potem... včasih dobim kar nek občutek, da se je nek dogodek že zgodil-čisto isti dogodek, kot bi bilo to v prejšnjem življenju....
Joj, kar nek čuden občutek dobim ko razmišljam o tem, kar zmrazi me, adrenalinsko...brrrr
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users