Nasveti, izkušnje, triki
Posted 16 August 2008 - 06:55 PM
http://www.videojug....-eyeliner-brush
http://www.videojug....sing-foundation
http://www.videojug....ns-from-clothes
http://www.videojug....-bollywood-look
...u bistvu na www.videojug.com je polno raznoraznih nasvetov, tko da vam res ne bo žou, če si vzamete neki časa pa mal začekirate video posnetke na tisti strani.. Men je vrhunska, pouno nekih lušnih pa koristnih nasvetov
Posted 16 August 2008 - 07:06 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 May 2012 - 07:03 PM
Po nekaj minutah imam prav dve štampiljki od sončnih očal in me grozno nervira!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 03 May 2012 - 07:10 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 May 2012 - 07:11 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 May 2012 - 07:12 PM
Tale trik za videz polnejših ustnic mi je pa razkrila kozmetičarka :
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 May 2012 - 07:51 PM
Glede očal: pomoje bi puder v prahu "zabetoniral" tekočega
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 03 May 2012 - 07:55 PM
Na fotografijah od daleč izgleda ok, od blizu pa grozno! Poznam eno, ki vsak dan tole dela in je obupno!
Posted 03 May 2012 - 07:56 PM
Glede očal: pomoje bi puder v prahu "zabetoniral" tekočega
Ja, sem že razmišljala o tem... bom poskusila nanesti več plasti pudra, pa bom videla kako bo...
Posted 04 May 2012 - 07:03 PM
Drugače ima tale tip polno dobrih nasvetov. (o senčenju/osvetlevanju, vihanju trepalnic, nanašanje šminke...itd, itd)
http://www.youtube.c...t?feature=watch
Posted 07 July 2012 - 08:05 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 July 2012 - 09:51 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 17 February 2013 - 02:25 PM
Jaz sem dolgo uporabljala klešče, potem pa ugotovila, da so trepalnice lepše in daljše brez predhodnega uvihanja.
Zadnjič pa sem si kupila nove klešče (Elle) in sem si malo prej spet uvihala in je razlika velika - imam prave pahljače!
Ena forumašica (ne spomnim se več, katera) je tudi dala skozi podobno izkušnjo - po dolgotrajni uporabi klešč je
imela trepalnice brez njih lepše kot z njimi - se mi zdi smiselno, klešče vendarle nekoliko uničijo trepalnice. Jaz jih
bom zdaj nekaj časa spet redno uporabljala, ker je razlika ogromna ... ko bom videla, da je čas za pavzo, pa bom
jih spet za nekaj časa dala na stran.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 February 2013 - 10:21 PM
Jaz klešče uporabljem že leta, brez njim mi živeti ni.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 February 2013 - 11:16 PM
Uf, jaz jih ne uporabljam nikoli. Oz. enkrat sem jih, ampak mi ni naredilo nekega opaznega efekta. Mogoče niso bile profesionalne, ne vem sploh kakšni naj bi bili dobri "uvihalci". Na dolgi rok pa verjetno res uničuje.
Posted 19 February 2013 - 11:20 PM
Enako. Imam pa jaz že tako fuul težke trepalnice in jih nič na svetu ne more ukriviti, prav padejo dol, puf. Zadnje čase pa opažam, da če si dam maskaro, mi dan kasneje ene pet, šest trepalnic izpade. Sem jo popolnoma nehala uporabljat, nazadnje sem si jo dala za novo leto.
Pablo Picasso
Posted 20 February 2013 - 03:04 AM
Jaz sem parkrat probala klešče, pa ni bilo efekta. Mogoče jih sploh ne znam uporabljat. Nimam pa dolgih trepalnic, mogoče tudi zato. Kako se sploh pravilno uporablja klešče? Pred, po nanosu maskare, kako dolgo je treba držat...?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 February 2013 - 07:20 AM
Coco&Adriane, blagor vama, ki imata temne trepalnice. Jaz jih nimam, ostane maskara ali barvanje. Vprašanje kaj je slabše za njih.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 February 2013 - 07:34 AM
Marmelada...obvezno pred maskaro. Oziroma, lahko jih po maskari, ampak je daj čisto malo gor, pa počakaj, da se popolnoma posuši. Če ne boš pulila trepalnice. Se pa strinjam z Adriane....jaz se zadnje čase redko mažem in imam trepalnice opazmo lepše (gostejše, daljše...).
Frčica....ne vem, kaj jih bolj uniči. Je pa barvanje najbrž bolj zamudna zadeva....maskara je bolj praktična.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users