prometne dogodivščine
Posted 15 September 2007 - 01:08 PM
Tko da tle pište kaj se vam je kej zanimivga naredlo v zvezi z avtom in vožnjo.. Kakšne izkušnje mate.. itd..
Posted 15 September 2007 - 02:19 PM
Nauk: od zdaj naprej parkiram avto vedno vzvratno na stranska ogledala.
Posted 15 September 2007 - 03:01 PM
Posted 15 September 2007 - 04:44 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 September 2007 - 01:46 PM
Men ni blo nč, avto jo pa ni tak dober odnesu, ker je razbil sprednjo in zadnjo šipo, špegle in levi bok je bil stolčen.
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.
Posted 18 September 2007 - 02:45 PM
Me je enkrat na zalo sličen način v ovinku skoraj odneslo (stara cesta za v Ajdovščino, en ful oster desni ovinek), ker mi ročka ni hotla prestavit iz 4. (90km/h) v 3., pa niti pričakovala nisem da bo ivinek tak fejst (že pred tem so ble iste oznake za zgolj blage ovinkiče). No in me je vrglo na drugi pas čisto do ograje (spodaj ornk strmo pobočje), v9olan je zaštekal, bremze niso dobr prijele, pa sploh nisem nbla v nobeni prestavi, kar nekaj vmes. In sem se po drsanju levo desno rešla tko da sem zletela v nek kup zemlje pred neko bajtico. Samo sprednja leva luč je ven padla .
Izpit sem pa mela komaj dva mesca.
Pa še direkt v prvem tednu samostojne vožnje (iz previdnosti kaj dlje kot od doma do službe nisem šla) me je en grdo izsilil na rondoju, podrajsal spredaj ob strani in sem skor priletela v ograjo . Avto je pa do zdaj vedno odnesel le s praskami.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 September 2007 - 02:51 PM
Moji mami se je enkrat podobno zgodil, ampak zaradi ledu na cesti in jo je tud tak zavrtelo, ampak jo je ograja pol zadržala in ni šla dol s ceste. Itak, da je bla cela presrana, ampak preboliš to.
Posted 18 September 2007 - 02:53 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 September 2007 - 03:34 PM
Posted 18 September 2007 - 03:56 PM
Jst sem na 1. aprila 7 let nazaj, al 8, sej ne vem, naredila totalko. Pa Dilema je bla zram u avtu. Uf pa še poln tega je blo v prvem letu, kaj češ, hvala bogu, da ni blo kej hujšega. Itak se pol, ko narediš izpit učenje šele začne. Bom enkrat drugič še mal napisala, da se bote režale, zdele se mi ne da.
To se pa zelo strinjam, pravijo da si voznik ko imaš prevoženih 100.000 km.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 September 2007 - 05:40 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 20 September 2007 - 10:54 AM
Posted 20 September 2007 - 11:11 AM
Posted 20 September 2007 - 11:23 AM
lani, ko sva odhajal iz pustovanja sva imela avto parkiran pri enih prijateljih. rahlo je snežilo, šipe sem imela zarošene, pa tudi nekaj sem spila (peljat bi morala pa v sosednjo ulico). in ko sem zapeljala rikverc (ne maram vozit v rikverc, ker avto je namenjen da vozi naravnost) sem zapeljala na greznico in nasedla. seveda je avto obtičal. in sva šla peš domov. naslednji dan so ga pa s kombijem prestavljal. največja fora pa je, da je bil avto malo postrani, postavljen kot razstavni primerek v avto salonu. Gor so mi pa napisal akcija -30% (ali nekaj takega). joj, mi je bilo nerodno!!!
Posted 20 September 2007 - 11:26 AM
Posted 20 September 2007 - 11:28 AM
Posted 20 September 2007 - 11:31 AM
Posted 20 September 2007 - 11:33 AM
Posted 20 September 2007 - 11:33 AM
Posted 20 September 2007 - 12:03 PM
(je pa od tega že leto in pol in se lahko tej moji neumnosti samo še smejim!!!!)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users