Ma pomoje za sencke ni tak problem, si tezko predstavljam, da je to okolje, ki bi prijalo bakterijam? Ampak ok, moje so stare ene 15 let in se ne spomnim, kdaj sem jih sploh nazadnje uporabila, tako da ne vem, zakaj jih sploh se nisem vrgla. Mogoce bomo s puncama cez praznike kaj ustvarjale z njimi, ce pridem z generalko do kopalnice. Tekoce pudre, korektorje, maskare sem pa itak ze davno pospravila. Pomoje se bom puncama predstavila kot preobrazbeni projekt, ko bosta najstnici in/ce ju bo zacela kaj kozmetika zanimat, haha. Moja mami je bila ista kot jaz zdaj, nobenih licil ni uporabljala, in se spomnim, da me je to v srednji soli enkrat zacelo motit (predvsem to, da doma nisem imela s cim eksperimentirat ). Ampak moja koza je bila od vedno ful reaktivna in potem raje nisem sploh nic dala gor, kot da bi se mi potem akne se poslabsale in bi morala imeti celo fasado. Zacaran krog.
Bi me pa zanimalo, koliko in kako se ve namazete za vsak dan v sluzbo recimo, ce se da kateri kaksno fotko nalepit.