no zdaj smo pa tam, men sploh ni važno, kak bajk mam,
pa ne me narobe razumet, sej valda če se baviš kok tok resno z kolesarjenjem itak da je fajn če voziš kaj kvalitetnega,, ampak na živce mi gre, ko čist povsod se en folk sam nekii preserava,bodisi šport, bodisi na cesti z avti, imam eno kolegico, ki menja kombenizone na bajku kot jaz spodnje hlače. Pa še kot neka maškara pol vedno izpade, tok grde cote si zbira. In bajk ima za 150 čukov in je frajerka na njem, jajca se pa z njim po naši promenadi, kot kak invalid

No sej ne rečem da so vsi takšni, ampak tu pri nas je kr dost takih primerkov. Seveda ne mormo metat vse v en koš.
No moj bajk je firme Balance, je lep,rumene barve, rumenočrne, nekaj srednjega glede kvalitete, ampak zame je vredu. Sam gume moram menjati pod nujno.
No če smo glih pri opremi, lani sem si kupla tud #bajkersko majco# ki pa je nikol nimam oblečene, ker je prevroče v njej, pa neprepustna je, ampak jaz sem jjo pač kupila, ker nisem vedla, da je finta v tem da telo " prešvicaš" in da si zagret.
Imam raje bombažne majčke, in to mora bit kratka, da me ne zapače po hrbtu, tud sonca se po novem izogibam ja

, kar se ga prejšnja leta niti malo nisem

.Skratka bombažna majčka za jurja, simpl krake hlače, in patike ki jih mam za laufat.
Ne trošim veliko , bistvo zame je nekje drugje, ne v fancy opremi in preseravanju