Lak za nohte - ESSENCE Multi Dimension 3in1 Nail Polish
Posted 23 April 2007 - 05:51 PM
Cenovno je ugoden, ne vem sicer točne cene, ampak mislim, da je okoli 2€, kar se mi zdi za tako kvaliteto zelo ugodno in vsekakor ga bom kupovala še naprej, v bodoče tudi v kakšnem drugem odtenku.
5/5
Posted 24 April 2007 - 08:16 PM
Sigurno bom šla kmalu kupit še kakšen odtenek.
5
Posted 25 April 2007 - 06:45 PM
Moti me tudi da je večina odtenkov bolj svetlih ali pa jaz vedno naletim na slabo založene police.
Embalaža je luštna, ni kičasta
4/5
Posted 27 April 2007 - 06:34 PM
5/5
Posted 21 May 2007 - 10:09 AM
Neke ful visoke kvalitete od tega laka nisem pričakovala, ampak je, nasprotno, kar uredu. Zdrži precej dolgo, par dni, ni kot nekateri (še dražji) laki, ki se mi po 1 ali 2 dneh že začnejo krušiti. Edini minus tega laka je, kot je že v eni od prejšnjih ocen omenjeno, da je metlica definitivno preozka, in če nisi ravno najbolj natančen, ti na nothu ostanejo "črte" laka, ni noht enakomerno polakiran, to pa zna bit precej ne-estetsko. Meni se to včasih zgodi na desni roki, in je potem treba popravljat, ampak če si natančen, se tudi to da lepo naredit.
Embalaža je meni lepa, minimalistična, okrogla, z lepim srebrnim okroglim pokrovčkom. Lak oglašujejo kot 3in1, kar pa ne vem kaj naj bi pomenilo..
Cena nizka, 1.50€.
Ocena: 4 (preozka metlica)
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 May 2007 - 11:14 AM
2/5
edit: kupla sm še odtenek drama queen, ki pa me je prijetno presenetil, predvsem s svojo obstojnostjo in dobro mazljivostjo. premalo je temnih odtenkov, pa še police so vedno izropane.
4/5
Posted 31 July 2007 - 06:40 PM
Tudi jaz sem si kupila pred časom tale lak, v odtenku 02 Snow White, ki me je navdušil na slikah nohtov ene od soforumašic, saj še pravzaprav nisem videla tako lepega polprekrivnega belega laka. Tudi po treh nanosih, kot je omenila DiLeMa, ne daje edigs videza, kar mi je strašno všeč. Mene je tudi presenetila predvsem obstojnost, ki se lahko kar mirno kosa z obstojnostjo lakov iz višjih cenovnih rangov (tudi, če ne uporabim nadlaka). Edino skrbi me, kako bo s sušenjem oz. zgostitvijo v pakungi, saj imam slabe izkušnje z ostalimi njihovimi laki, ki so se mi rekordno hitro posušili. No, kar se tiče sušenja na nohtu - lak se nekje srednje hitro do hitro posuši. Metlica je res preozka in ne omogoča elegantnega, lahkega, hitrega nanosa. Za izbor barv ne vem, ker, ko sem ga jaz kupovala, je bila polica na tričetrt prazna... utegne pa še preveriti, koliko vidim. Cena smešno nizka, embalaža mi je kar precej všeč. Se splača.
Ocena: 4
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 August 2007 - 08:33 AM
Sem zelo prijetno presenečena nad obstojnostjo in lahkim nanosom.
Tudi steklenička mi je simpatična. In seveda cena.
4/5
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 August 2007 - 10:49 AM
5/5
Posted 14 September 2007 - 02:09 PM
Imam dva odtenka tega laka: 30 Late at night (bordo rdeč) in 02 Snow white. Za nizkocenovni razred je ta lak presenetljivo obstojen, v lični pakungi, le čopič bi bil lahko drugače oblikovan, da bi se ga lažje nanašalo. Na nohtu se dokaj hitro posuši, vsekakor je vreden nakupa.
5/5
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 10 March 2008 - 03:44 PM
3/5
Posted 11 March 2008 - 08:51 AM
Ocena: 4/5
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 June 2008 - 08:45 AM
Mazljivost in obstojnost je super, všeč mi je malo tanjša metlica ker, jih uporablam za dodatek, dekoracijo.
Minus je samo to, da se bleščice pri odstanjevanju za hudiča ne sprejo dol, če se pa že so pa po vsej roki.
ocena: 4/5
Posted 09 June 2008 - 12:55 PM
Posted 09 September 2010 - 11:26 AM
Suši se solidno hitro. Obstojnost je solidna. Ob prvem nanosu me je sicer presenetil v negativni smeri in se okrušil že kmalu po tem ko sem si namazala nohte, vendar se je kasneje bolje izkazal in po nanosu zdržal neokrnjen nekaj dni. Čisti se pa lepo.
Embalaža je simpatična. Cena ugodna.
4/5
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users