Intuicija in jasnovidnost
Posted 12 April 2004 - 10:19 PM
Nekaterim je že dan takšen talent, da vidijo v naprej, drugim, dela intuicija zelo dobro, a še vedno ne tako, da bi videli v naprej določene prizore. Vsekakor pa so na najboljši poti, da se ta talent razvije so konca. Jaz temu pravim Božji dar. In vsi darovi so kot Božji dar, da si z njimi pomagamo, v vsakdanjem življenju. Nekateri že zgodaj začutijo, da so nekak »čudaški« in rabijo kar neki časa, da dognajo svoje »čudaštvo« Kajti tega daru tudi ni preprosto razumeti… Dosti jih je, ki se tega daru bojijo, saj jih dejansko vse tisto kar se dogaja okoli njih, zbuja strah. Strah, da je z njimi nekaj narobe, in o tem modro molčijo, saj bi jih nekdo kar obsodil, da so »nori«. In tako dalj časa ne vedo, dokler jim ne pride v roke kakšna knjiga, kakšen članek, ali pa oseba, ki ima podobne izkušnje.
Intuicija se razvija predvsem s poglabljanjem vase. Čimbolj znamo prisluhniti sebi, temvečkrat nas notranji glas opozarja, pred določenimi dogodki, ki nam sledijo. Seveda pa na njen razvoj tudi vpliva okolica v kateri živimo. In prvi stik je že družinsko okolje in sama družba. Pa tudi ne smemo pozabiti, da so narodi, ki so vedno dali na duhovni razvoj ogromno… Kajpak imam spet v mislih Azijsko in Indijsko kulturo… pa tudi Staroselsko kulturo v Južni Ameriki… in v Avstraliji. To so narodi, ki so živeli z naravo, ji znali prisluhnit, se učiti iz nje in jemati samo toliko kolikor jim je bilo potrebno za preživetje. Današnji človek, ki živi v mestu, je teh sposobnosti, že veliko izgubil… oz. tisti pravi stik z Naravo…
Posted 13 April 2004 - 02:28 PM
Ali pa sem le človek ki nekima vsaki stvari zato, ker kima 100 drugih...
Nevem...včasih se mi zdi...da neobstaja nič...včasih se mi zdi da obstaja vse...
Pomoje sm preveč radovedna in zahtevna...da bi lahko kdorkoli potešiu vse moje dvome in vprašanja
Vilma nejemlji vsega tega osebno....niti kdo drug če bo kdaj kaj nanj letelo...Vilma poznaš me in veš da nemislim nič slabega...sem pač človek, ki rabi otipljivo stvar da verjame
Hvala za razumevanje
lp,
kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 13 April 2004 - 03:35 PM
Pozdravček
Vilma
Posted 13 April 2004 - 03:46 PM
Potem se tako rekoč kar nekaj miljonov sposobnosti zgubi v nič ? ...brezveze!
lp, kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Posted 14 April 2004 - 08:24 PM
Posted 14 April 2004 - 08:59 PM
Pozdravček,
Vilma
Posted 11 May 2004 - 11:14 AM
Da spoznaš svoje skrite darove, se moraš več sam s sabo ukvarjat?
Pri meni ponavadi pali da sprobam več različnih stvari in potem vidim kaj mi paše?! Ampak potem me zgrabi strah in mi onemogoči it naprej...
Ne vem, strah me je da nimam darov...In res prosim za kakšen nasvet, kako jih malce bolj raziskat?
Posted 11 May 2004 - 01:19 PM
Vsi ti darovi, so ti dani kot pripomoček.. Jemlji jih tako, saj si že ugotovila, da si lahko s njimi tudi pomagaš. Premagat moraš pa dvom v svoje sposobnosti. Vse se zmore, če se hoče;) Samo željo moraš imeti, da neki narediš zase... In prepričana sem, da boš našla način, kako priti do sebe;)
LP
Vilma
Posted 05 July 2004 - 07:05 PM
LP
Venesa
Posted 21 July 2004 - 02:14 PM
Posted 27 July 2004 - 11:54 PM
Draga, Gala...
Mislim, da je na voljo precej knjig, ki ti lahko služijo kot pripomoček, ali pa kot pomoč..Vendar je vse ostalo samo delo na sebi. Ena unčikovita tehnika je, ki jo tudi jaz osebno zelo cenim.. Meditacija... Ko se povezuješ sam s seboj oz. s Višjim jazom. Včasih je pa tudi fajn, če imaš kako kolegico, da ti kaj svetuje iz iz svojih izkušenj. Vendar je še vedno najprej važno, kako se poglobit vase in dejansko odkriti, zakaj so ti bili dani ti darovi. Jaz pravim, da tudi zato, da s tem sama sebi pomagaš.. Poskusi..
Želim Ti veliko sreče
LP Vilma
Posted 02 January 2005 - 05:41 PM
Lep pozdrav vsem... glede meditacije bi napisala, da je najlepse meditirati v dvoje, kot pravis Vilma, lepo je imeti ob sebi nekoga, ki ti pomaga in ki se razume na meditacijo.
Srečno 2005 vsem...
Posted 02 January 2005 - 05:46 PM
IN SREČNO VSEM 8)
Vilma
Posted 04 January 2005 - 01:50 AM
Lepo je spozavati svojih darov, če jih odkriješ in verjemi, da veš kake imaš. Saj te samo potem vleče, da delaš na tem. Se pravi, da VEŠ mikar jih ne potlači dol z umom ampak lepo sebi prisluhni pa boš takoj odkrila. Niso vse knjige in ni vse tako kot piše. Treba je tudi poiskusiti in negovati ko enkrat odkriješ
LP
Venesa
Posted 16 January 2005 - 04:54 PM
moram rečt,da je full zanimivo prebirat vaše poste..
Bom še jaz nekaj povedal,ki se malo navezuje na to temo,ampak ne čist popolnoma..ammm jaz bi pa omenil "človeško psiho" oz. naše glave
Ljudje se sploh ne zavedamo,kolko smo oz. so naša telesa sposobna storiti,vzdržati,doseči...hočem povedat,da je veliko odvisno od nas, od našega lastnega "prepričanja" in "vere" v samega sebe ali v karkoli pač...
Vam povem enega od mojih primerov,jaz veliko tečem (relacije od 8 do 16 km) in vam povem,da se mi včasih ne da it,pa se vseeno prepričam in pripravim da grem..in ko tečem recimo na trasi 15km ,prvih 5 kilometrov pridem v neko krizo in se mi res ne da več nadaljevati in takrat se samega sebe s pozitivnimi afirmacijami ali pa z glasbo v mislih prepričam da nadaljujem oz. pozabim na tisto krizo,utrujenost ali karkoli že in po nekaj minutah sm ponovno v transu za tek in brez problemov pretečem še 10km do konca..V glavnem skušam povedat,da je nekako vse v naših glavah! In misli,afirmacije,prepričanja,vera imajo ogromno moč..res neverjetno,kaj vse se da s "psiho" dosežt..
In jaz verjamem,da ljudje,tako kot mislimo sami o sebi,takšni smo!
vse je v naših glavah! 8)
Posted 18 January 2005 - 09:55 PM
ZATOREJ Z VSAKIM NOVIM DNEM KO SE ZBUDITE SI ZAŽELITE, DA JE LEP SONČEN DAN IN DA STE SREČNI. Vedno naj bodo pozitivne misli. Tako se izognemo tudi raznim boleznim, ki povzroča psiha. Vsi vemo, da bolezni nastajajo zaradi psihe.
Lep pozdrav.
Venesa
Posted 18 January 2005 - 11:04 PM
Posted 19 January 2005 - 09:53 AM
Evo, želim ti prelep dan s soncem obsijan in z Ljubeznijo obdan! 8)
Vilma
Posted 19 January 2005 - 03:15 PM
zanimivo je, da si odvisen od samega sebe, ampak ti ravno to včasih povzroča problem
Tudi jaz želim vsem prelep dan ter prijeten zaključek tedna
Posted 19 January 2005 - 10:07 PM
Lep prekrasen dan še naprej.
Venesa
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users