Frizerji in friz. saloni (MARIBOR)
Posted 11 February 2008 - 08:53 AM
Ta tema bi bila namenjena objavljanju imen oz. naslovov frizerjev, s katerimi ste zadovoljne in s katerimi ne. Vem, da podobna tema že obstaja, ampak vsepovsod se bolj osredotočate na LJ in okolico. Pa bi bilo fajn zbrat še izkušnje iz Štajerske regije. Dobrodošle bodo vse informacije.
Če moderatorka slučajno meni, da se tema odpira po nepotrebnem, jo naj mirne vesti predstavi med odgovore v temo vaše izkušnje...
Imam en resen problem. Po dolgem času sem komaj našla o.k. frizerko, sedaj pa je že par mesecev na porodniški in je še kar nekaj časa ne bo. Jaz sem medtem že prava katastrofa in nujno rabim dobrega frizerja, ki bo poskrbel za moje zahtevne tanke lase. Iščem frizerja iz Maribora ali okolice (Ptuj, Rače ... whatever, sam da bo kul). Čim prej rabim dobro striženje in barvanje po ne preveč oderuški ceni, ker počasi več ne bom upala iz hiše ... sem sama nekaj eksperimentirala, pa se ni najbolj obneslo.
Prosim pomagajte!
Hvala že vnaprej.
Posted 11 February 2008 - 09:40 PM
Drugače pa tudi mene zanima če ste še navdušene nad kakim frizerskim salonom v okolici Mbja.
Posted 12 February 2008 - 12:03 PM
Nutella, kje natančno pa je ta frizer v Poljčanah?
Posted 13 February 2008 - 03:37 PM
Dajte mi še kak nasvet no, do Poljčan je mal daleč od mene ...
Posted 13 February 2008 - 06:29 PM
Posted 13 February 2008 - 06:42 PM
Posted 13 February 2008 - 06:50 PM
Kolko so pa kaj cene pri Fenosu, kar se barvanja tiče...do zdaj sem tam sam Tigi-ja kupovala. Nekako mam filing da so neke astronomske cene.
Posted 13 February 2008 - 06:55 PM
Posted 13 February 2008 - 08:15 PM
Posted 13 February 2008 - 08:41 PM
...čeprav ravno razmišljam, da sem nekje lani, v Realu, dala tudi 60€ za barvanje+striženje, sam so bli pa že ful dolgi...
Posted 13 February 2008 - 09:48 PM
Posted 13 February 2008 - 09:54 PM
Smiljan ma salon na začetku Lenta, nad Niagaro. Točno ti ne bi znala povedat kake ma cene, pomoje dokaj v rangu. Aha, sem našla njegovo stran, nekaj piše sicer za cene, ampak nič konkretnega
pomoje je odvisno tudi ali te on osebno striže ali kdo od zaposlenih...
http://www.smiljanskarica.si/
Ja saj to je to, zdaj se že pri čist "noname" (mislim na vse one micke in lojzke iz lancove vasi) frizerju skeširaš full, zato pa rajši kihnem tistih par eurov več, pa sem ful zadovoljna.
Posted 14 February 2008 - 07:52 AM
Ma saj bom vidla ...
Posted 14 February 2008 - 09:05 AM
Se strinjam, da je to ful keša
Posted 14 February 2008 - 09:41 AM
Bi pa rada šla na mal temnejšo barvo las (eno tako toplo svetlo rjavo, kupučino al pa bela kava, ker imam veliko rdečega pigmenta, pa je težko belit lase, in so potem hitro uničeni, pa še tanke lase imam in bodo s temnejšo barvo verjetno zgledali mal bolj debeli in gosti). V trenutni barvi zgledam cela bleda, ker imam res skoraj porcelanasto belo kožo z veliko pegami po nosu in licih, in rabim eno barvo, da ne bom zgledla tako "umetno".
A ima katera izkušnje z naslednjimi:
- Studio Marilyn Monroe (studio Mojzer Bojan)
- Krznarič (frizerka Barbara)
- Geršak Angela (nad Estrada Caffe na Šentiljski cesti)
- frizerstvo Crispus (Roman Novak)
- frizerstvo Igor (Ptujska cesta)
Posted 19 February 2008 - 02:36 PM
A ima katera izkušnje z naslednjimi:
- frizerstvo Igor (Ptujska cesta)
Sem hodila nekaj časa tja, potem sem se začela sama barvat doma, pa vmes k eni drugi frizerki.. in sem na koncu pristala spet pri njih. Pa se odločila, da drugam več ne grem.. Cene so ok, nazadnje ko sem bila, mi je delala pramene po celi glavi, trajalo je sicer 2 uri, ker imam zelo dolge in goste lase, popravila fru fru + fen frizura, plačala pa 37€.
So mi 1A, res.. jutri grem k njim po novo frizuro
Posted 20 February 2008 - 12:45 PM
Zanima me še samo, katero lasno kozmetiko uporabljajo pri Igorju? Keune, L'oreal, Wella?
Posted 20 February 2008 - 01:09 PM
[Napoleon]
Posted 20 February 2008 - 01:40 PM
Kdo pa te ponavadi striže pr Joci? Kakšne so kaj cene?
Posted 20 February 2008 - 08:08 PM
Jaz že par let hodim k Marku Matjažu, pa sem zadovljna pa cene so ugodne samo bi malo menjala, da vidim kako striže konkurenca.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users