Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 29 August 2006 - 05:19 PM
Ne težim vam zato, ker me to rajca. Ne težim vam zato, ker sem control freak. Vsekakor ne težim zato, ker sem hudobna. In še manj zato, ker bi me to zabavalo. Težim zato, ker drugače tle ne bo nobenega reda in bo čez 14 dni takšna zmešnjava, da bo vse skupaj popolnoma nepregledno. Torej še enkrat - prosim, če v posamezne ocene izdelkov ne pišete off topicov, kakšnih koli neumestnih komentarjev, vprašanj in podobnega, ampak se za takšne zadeve sproti poslužujte te teme.
Vaša s šibo mahajoča in z bičem tleskajoča moderatorka DiLeMa.
Posted 31 August 2006 - 12:15 PM
Posted 31 August 2006 - 12:47 PM
Posted 31 August 2006 - 12:49 PM
Posted 31 August 2006 - 12:50 PM
Posted 31 August 2006 - 03:21 PM
ocitno to ni cel oz. popoln link do slike, zato je pa ne prilepi..
Posted 31 August 2006 - 05:12 PM
Posted 31 August 2006 - 05:54 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 August 2006 - 06:12 PM
Ej meni se isto dogaja s ful izdelki. Navadno sledi več desetminutno brskanje za novimi slikcami, ki pa so navadno ničeve kvalitete.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 31 August 2006 - 06:28 PM
Posted 31 August 2006 - 07:06 PM
Posted 31 August 2006 - 07:14 PM
bluberry, odpiraš teme, ki so že odprte (L'Oreal - Happyderm). Pred odprtjem teme poglejte, če slučajno ni že odprta. IN PROSIM, ČE PIŠEŠ ANKETE ZRAVEN, kot to počnemo vsi ostali in kot je pravilo! Delanje anket ni tako težavno, vsaka se jih lahko nauči. Midve z DiLeMo ne bova podpirale vaše lenobe in jih delali namesto vas.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 August 2006 - 07:58 PM
Posted 31 August 2006 - 08:29 PM
Potencial ankete popolnoma neizpolnjen! ni fore?!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 August 2006 - 08:34 PM
Posted 31 August 2006 - 08:51 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 August 2006 - 08:59 PM
Ja ne vem, zakaj se jo ne izpolnjuje. Ker se mi zdi zelo uporabna. Takoj vidiš, koliko naklonjenosti ima določen izdelek, brez, da bi bral komentarje. Ampak pač..... na vse se pozablja. Na delanje ankete, na izpolnjevanje. Krasno. Najprej toliko navdušenja okoli te pridobitve, potem pa se jih polovica ne trudi, da bi reč tekla kvalitetno in pošlihtano... ampak da je čimbolj vse po kavbojsko.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 August 2006 - 09:02 PM
Se strinjam.
Posted 31 August 2006 - 09:11 PM
Ja ne vem, zakaj se jo ne izpolnjuje. Ker se mi zdi zelo uporabna. Takoj vidiš, koliko naklonjenosti ima določen izdelek, brez, da bi bral komentarje. Ampak pač..... na vse se pozablja. Na delanje ankete, na izpolnjevanje. Krasno. Najprej toliko navdušenja okoli te pridobitve, potem pa se jih polovica ne trudi, da bi reč tekla kvalitetno in pošlihtano... ampak da je čimbolj vse po kavbojsko.
.
Ja nevem, sej ti tud ne počneš tega?
http://www2.lepa-si....opic.php?t=5508 (anketa untouched)
In ne, nočm bit pikolovskiš, sam na začetku je kar lepo laufalo, mislim prvi dan, dva. Tisti izdelki, ki sem jih sčekirala, so imeli ankete lepo izpolnjene.
Več ko je stvari, manj je tega. Nihče ne klikne tiste ferdamt ocene tam gor.
Men se je pa to fino pregledno zdelo, nek splošn vtis, a se sploh splača naprej brat. In ja, sej nisem računsko matematično whateva nepismena, lahko seštejem in dobim povprečno oceno, ampak je vseeno fino videt zadeve še gor, v grafu. Sej zato je tam.
Aja, še to. Ne, ni brezveze, da je zraven. Predlagam vsem, ki ste izdelek ocenile, da dodate še svojo pikico tam gor pri anketici
Posted 31 August 2006 - 09:13 PM
O čem pa ti govoriš? Anketa je izpolnjena. In ne, ne zdaj, ampak takoj, ko sem podala oceno.
.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users