Moški Parfum
Posted 14 November 2006 - 01:05 PM
mojemu fantu bi rada podarila parfum, pa ne vem za katerega se naj odločim: izbiram med Hugo Boss, Valentino in Lacoste. Sicer on uporablja Joop, ampak mu hočem kupiti takšnega, ki ga še ni uporabljal - pa seveda, da bo tudi meni všeč... sej ga bom jaz večino časa vohala.
Imate kakšne ideje? Kateri moški parfumi so pa vam všeč oz. kateru uporabljajo vaši dragi fantje?
Posted 14 November 2006 - 01:08 PM
Posted 14 November 2006 - 01:56 PM
Posted 14 November 2006 - 10:39 PM
Posted 14 November 2006 - 10:43 PM
Posted 15 November 2006 - 05:34 PM
ps: v skrajnem mu podari darilni bom izbrane parfumerije. če ni nič namignil, katero znamko bi rad, ne kupuj parfuma kot presenečenje.
Posted 15 November 2006 - 07:28 PM
Posted 15 November 2006 - 10:42 PM
Amica men noro diši moška Roma. Roma Uomo!!
Ta je blazno všeč mojemu fotru, pa tudi meni lepo diši.
Sicer pa jaz trenutno na mojem dragem voham Pumo create in mi zelo lepo diši.
Samo tako kot so dekleta rekla, raje ga enkrat zvleči v drogerijo, kao da si moraš ti nekaj kupit, potem pa se ustavita pri parfumih in jih malo sprobajta, pa boš takoj vidla kateri mu je všeč.
Če pa se ti zdi preveč tvegano kupit parfum zanj pa raje premisli o drugačnem darilu.
Posted 18 November 2006 - 08:38 PM
sicer imava pa oba ful podoben okus za parfume... on je meni za roj. dan (ko sva bla skupaj šele kakšen mesec pa pol) kupil parfum Hugo Boss - Intense, ki sem si ga že prej ful dolg želela, ampak nisem imela nikol dost dnarja da bi si ga kupla. Potem mi je povedal da je mu je ena prodajalka v parfumeriji rekla naj mi izbere tak parfum, ki bo najbolj po njegovem okusu (ker me bo tak on vohal) in je izbral točno tistega ki sem ga hotla! brez da bi mu jaz karkoli prej povedla! če si nisva usojena, potem pa res ne vem hehe
Posted 07 March 2007 - 03:03 PM
Meni ful disi od Chanell Egoiste pa od Calvin Klein en, se mi zdi da Obsession, sam nisem pa cist ziher. Sovrazim pa vse vrste kolonjskih vodic, ki majo vonj, ko da bi si kdo kako hruskovo zganje po sebi polival. Pa rada mam, da ma moski konkreten, moski parfum, ne pa kaj neznega...
Vsec mi je tut Calvin Klein BE, ne vem kolk se to sploh se prodaja..ta je menda unisex, js sm ga uporabljala skor celo srednjo solo, ker mi je noro disal in se mi zdi, da je ful pasal k mojemu karakteru (ocitno sem bolj moski tip zenske )
Skratka, rada bi fantu izbrala en parfum (zdaj ma Dior - Fahrenheit, sam mi ni glih blazno vsec), ampak ko grem v drogerijo se mi ze kr mesa od vseh teh vonjec, zato me zanima keri so vam ostalim vsec na moskih, da malo zozam vse moznosti, ki jih moram prevohat
Posted 23 April 2007 - 04:28 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 April 2007 - 07:17 PM
Pablo Picasso
Posted 23 April 2007 - 07:20 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 April 2007 - 12:18 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 October 2007 - 10:04 AM
Posted 28 October 2007 - 10:05 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 30 October 2007 - 11:16 AM
Posted 30 October 2007 - 06:01 PM
(btw: Felicity, zakaj imaš isto prikazno k jst )
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 30 October 2007 - 07:20 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 13 November 2007 - 04:54 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users