Zaščita las pred toplotno obdelavo
Posted 11 September 2011 - 10:19 PM
Ali imate raje kreme, serume ali spreje, ter silikonske ali nesilikonske izdelke.
Jaz še vedno iščem idealen izdelek. Trenutno uporabljam mleko za lase iz L'Orealove professional linije ter Gliss kurjev Oil nutritive sprej, pa mi je oboje premalo za navlažitev las.
Posted 11 September 2011 - 10:26 PM
Pablo Picasso
Posted 18 July 2012 - 05:30 PM
Sem ugotovila, da si lase enostavno moram sušiti s fenom in krtačo, ker imam sicer na glavi gnezdo, ampak bi rada lase zaščitila z nečim kvalitetnih in brezsilikonskim (trenutno imam neko zadevo, ki sem jo našla v mamini omarici, ampak sumim, da je polna silikonov). Predlogi? Nincha?
Pablo Picasso
Posted 23 July 2012 - 06:23 AM
Grem proti koncu flaške. Mislim, da mi je zadostoval za enoletno uporabo vsak drugi dan. Super je!
Posted 23 July 2012 - 07:10 AM
jaz imam tole. sem precej zadovoljna.
Posted 24 July 2012 - 06:49 PM
After all this time?
Always.
Posted 24 July 2012 - 06:53 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 July 2012 - 07:01 PM
jaz imam tole. sem precej zadovoljna.
S tem sem tudi jaz bila super zadovoljna, ko sem ga uporabljala pred leti.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 July 2012 - 10:18 PM
Pablo Picasso
Posted 14 August 2012 - 11:11 AM
Posted 14 August 2012 - 12:28 PM
Posted 14 August 2012 - 01:11 PM
Posted 27 December 2012 - 09:30 PM
Sestra me je prosila za hčerko,da vprašam kateri gel je dober kot toplotna zaščita pred likanjem las?
Verjetno je poln silikonov in bi bilo koristno imeti še čistilni šampon?
Baje, da prodajajo tudi šampon in balzam za tiste, ki si ravnajo lase, samo meni se zdi to malo marketinška poteza...ali ne?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 December 2012 - 12:34 PM
Kaj pa un tigi vijolčn? Se vem imena, ker ga nimam več pa ne morem pogledat.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 July 2013 - 10:01 PM
Pozdrav punce,obujam malo temo. Torej kaj priporočate oz uporabljate za zaščito las pred likanjem? Imam nagledan Schwarzkopt osis flatliner, Tigijev S factor flat iron shine spray ali pa Kerastase chroma thermique.
Posted 08 January 2017 - 03:18 PM
Sem ze pisala v drugo temo, pa nic.
Tiste ki likate in kodrare torej las z nicemer ne zascitite?
Posted 08 January 2017 - 05:07 PM
Jaz trenutno ne, se pa zavedam, da bi bilo dobro. Mi je pa frizerka rekla, da te zadeve menda ne pomagajo kaj dosti.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 January 2017 - 05:31 PM
Jaz skos uporabljam te spreje pred fenanjem, večinoma take, ki so poleg zaščite tudi za volumen. Ne vem, če pomagajo, ampak lase imam do pasu in čisto zdrave, strižem se pa v povprečju enkrat na leto.
Najljubši mi je ta (obstaja verzija za volumen in za ravne lase, ki jo imajo tudi pri nas):
Zdaj imam pa tega:
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 September 2019 - 01:04 PM
Jaz skos uporabljam te spreje pred fenanjem, večinoma take, ki so poleg zaščite tudi za volumen. Ne vem, če pomagajo, ampak lase imam do pasu in čisto zdrave, strižem se pa v povprečju enkrat na leto.
Najljubši mi je ta (obstaja verzija za volumen in za ravne lase, ki jo imajo tudi pri nas):
Zdaj imam pa tega:
kje se kupi prvi? Sem ga iskala v DM, pa ga ni
oz. nekaj bi potrebovala za zaščito
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users