Mene pa zanima naslednje ... sej sem že večkrat napisala da imam izrazito mešano kožo, nikoli nisem imela težav z mozolji (tu in tam kakšen bolj majhen na T predelu) vendar me vseeno moja koža ful živcira.
Imam namreč po čelu in ob nosu nekaj malih bunkic kožne barve, ki niso mozolji in se tudi ne vidijo fejst, ampak mene ful motijo (baje so to zamašene lojnice).
In sem na enem drugem forumu zasledila, da te zadeve dobro odstranita Differin in Skinoren ter podobne zadeve, ki pa sta zdravili in se dobita samo na recept.
Zdej je tko ... res bi se rada znebila te nadloge, vendar pa se baje te zadeve priporočajo samo ljudem z večjimi težavami s kožo (akne) ker niso tako 'nedolžne' oz. so dokaj agresivne (baje se med uporabo koža ful lupi in podobno).
Torej ful bom hvaležna vsaki tle gor, ki bi mi znala o teh zdravilih povedat kej več (izkušnje pri uporabi) ker resno razmišljam, da bi šla nabavit kakšen Differin.
Po drugi strani pa še vseeno ohranjam upanje za Avene Cleanance K, ki se dobi brez recepta in je bolj 'nedolžen' vendar baje pri moji težavi ne bi kaj dosti zalegel.
Help!